Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Evet benim motorda nihayetinde bitti
    Daha öncede dediğim gibi stunt tarzı yaptım belki daha sonra arkayada uzun koruma demiri yapıcam..
    Bir süre ayna takmicam bizim şehir ufak olduğu için trafik sorunumuz yok azami hız 50
    Yaptıklarım
    Ön kafa grenajı değişti.
    Sinyaller değişti
    Arka çamurluk çıktı plakalık demirleri takıldı
    Alt grenaj (sakal) takıldı

Alt sakal daha bitmedi..
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SATILDI

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 ----------

Uploaded with ImageShack.us
    [B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!

Motosikleti
    VN 800
    bu son fotoğraflar sahibinden de oynanmış bir apache de vardı yanlış hatırlamıyorsam.160cc oldu piston segman dişli oynanmıştı diye yazıyordu. yanlış hatırladığımıda sanmıyorum.Şimdi çoğu yere bu fotoğrafları koyan arkadaşlardan tek isteğim var değiştirdikleri parçaları yazıpta atsınlar.Orj.haliyle bu motorla 150-160 görmek hiç sağlıklı olmaz.

ufak araştırma sonucu ilanı da buldum : http://www.sahibinden.com/modifiyeli...XQQdisplayitem

Motosikleti
    SATILDI
    Üst bölümde gördüğünüz fotoğrafların hepsi gercek ve orj.fotolardır fotomontaj falan yok yukarı meyilli yolda cekişlmiş görüntülerdir.evet sahibinden com da vardı bir ara şu an kaldırdım, motor aksamı güçlendirilmiştir,normal bi apache değil anormal.
    [B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!

MrSharp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 RTR / BMW e30 3.20i #35 S0430
    Hepinizin Motoru Çok güzel. Sonuçta Apache Herkese Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah.
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

senin motora yakışmış. siyah çerçeve olduğundan belki. ben 2-3 ay önce aldım grisini 15 liraya. bir de atom camlısı mı ne varmış ninja 103 ün. ama takamadım. maşaları tutan demir küçük geldi borular kalın takamadım.

Motosikleti
    Doğrudur halilim bende 2 tane far kulağı aldım onunla sabitledik alttan üst taraftanda 2 adet cırt kelepçe taktık taş gibi oldu
    İçinede benim orjinal holojen h4 ampulu bir güzel sabitledik süper oldu gece yol görüşüde güzel

Tavsiye etmem yapmayın çünkü Sadece bende olsun istiyorum

Motosikleti
    SATILDI
    Ya bilader bundan başka bişe bulamadınmı gözünü sevdiğim,motoru yapmışsın puh gibi gerci zevk senin zevkler renkler tartışılmazmış.

pitoresk35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    arkadaşlar motorum henüz 95 km de motorda beni rahatsız eden 3 şey var bir tanesi vites aralıklarının çok kısa olması 70 km hıza ulaşınca motor 5 istiyo düğer küçük viteslerinde hız aralıkları son derece kısa habire vites değiştiriyorum. aynı zamanda yüksek devirde motorun kafa grenajından zırıltı geliyo ve titreşim rahatsız edici şekilde oluyo bu rahatsızlıklarım rodaj süresü bittikten sonra geçer mi yoksa bole devam mı eder?

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Yüksek devir derken ne kadar yükseği kastediyorsun bilmiyorum ama bence sıfır motorda 5 - 6 bin devirin üzerine çıkmazsan iyi olur. Rodaj sonrası titrşimin geçeceğini sanmıyorum ama azalabilir. Bu motoru da anlamadım gitti, kimi titreşim yok diyor kimi rahatsız oluyor.

Motosikleti
    Alıntı pitoresk35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motorum henüz 95 km de motorda beni rahatsız eden 3 şey var bir tanesi vites aralıklarının çok kısa olması 70 km hıza ulaşınca motor 5 istiyo düğer küçük viteslerinde hız aralıkları son derece kısa habire vites değiştiriyorum. aynı zamanda yüksek devirde motorun kafa grenajından zırıltı geliyo ve titreşim rahatsız edici şekilde oluyo bu rahatsızlıklarım rodaj süresü bittikten sonra geçer mi yoksa bole devam mı eder?
    ne 70 km ye ulaşana kadar 5. vitesmi istiyor
    Hocam ne yaptın sen yaa Benim motorun önde 15 dişli var
    motor 2. viteste 80 km hıza çıkıyor sonra kesiciye giriyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------

Alıntı Aspendos8181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya bilader bundan başka bişe bulamadınmı gözünü sevdiğim,motoru yapmışsın puh gibi gerci zevk senin zevkler renkler tartışılmazmış.
    Motora taktığım far pug mobilet farı diyemi pug a benziyor.Yoksa Harbiden Mobiletler bu kadar kalıplımı oldu

Demekki acerbisin şu farını taksam yine mobilete benzeticektin

Motosikleti
    kanuni seyhan 150 ve tvs apache
    benim motorum 2009 temuz ayında aldım 3 ay sonra bakıma gitim inanırmısın bütün vidalar gevşemiş bakımdan çıktı bambaşka bir motor gibi seninkide öyle olmuştur km dolunca git sevrisine gerekeni yaptır düzelecektir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------

motora 15 diş taktırdım düzde iyi rapada denemedim nasıl olur düzde 6500 devirde 110 gidiyor sizce rampada çekimden çok hisedilir derecede düşermi

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    cbf ybr ve tvs apaçicilere bu detayı aktarmak boynumun harcı...servislerden yediğimiz kazığın haddi hesabı yok...apaçiye ait ne ararsanız var...

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aydoğan para hesabına yatmış kanka...

Müco inan parçaların çoğunda %100-%500 arası fiyat farkı var...

mesela ön çamurluk serviste 96.13 lira (siyah)

bu SÜrat Motor Sirkecide 35 gayme...

aradaki fiyat farkı %300

fotoğrafladım fotobuket yavaş çalışıyor...

bir örnek daha...komple silindir piston sekman vs herşey dahil 90 lira...

serviste 250 civarı işçilik haric...

arka 42 lik dişli 20 lira serviste 50...

yüklemem bitti...şimdi buraya ekliyorum...

az bekleyin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:31 ----------

Arkadaşlar hemen sadede geleyim....

Mekanımız Sirkecide Sürat Motor...

Dediklerine göre Honda fabrikaya uzun zaman grenaj vermişler...ki parçaları inceledim...

çakma çukma sahte farklı üretim değil birebir aynı parçalar...bundan 3-4 ay önce aynı arkadaşlardan sehpa almıştım kaynağına kadar aynıydı...

bazı fiyatlarda yanlışlıklar yapabilirim...3 aşağı beş yukarı böyle...not aldığım kağıtda karman çorman...

Ön Çamurluk Sürat Motor Sirkecide 35 lira...küsürat yok...

Honda Serviste 96.13 gayme (siyah) belki mavi 1 lira daha azdır...(çüşş yavaş gell)

.......................

Ön sağ sol grenajlar...hani far yanında olan düştüğünüzde ilk elimize aldığımız

SÜrat Motor Sirkecide...2 tanesi sağ sol 140 gayme...2 tanesi dikkat edin...tek sol tek sağ değil...

Honda serviste sol 121...sağ 122...toplam 245...(oha)

........................

Debriyaj Balatası...Sirkeci Sürat Motorda...15 lira( Titan balatayla aynı)

Honda serviste 90 lira...(wahoo...geçirrr honda acıma)

ön balata 7.5...serviste galiba 30 civarı(tam hatırlayamadım..)
    ...................................

Sağ sol arka uyruk yan grenajları...fotoğraf çkemeyi unuttum...

Sürat Motor Sirkecide...sağlı sollu 2 tanesi 80 lira...

Honda Serviste...sağ 73 lira...sol 78 lira...toplam 150 gayme...(asıl bize bunlar lazım )

.........................

Arka dişli standart 42 lik Sürat Motor Sirkecide 20 gayme...

Honda Serviste 50 gayme...(vışş baboo)

küçük dişli 5 lira galiba servise sormadım...
    ......................

Arka balata Sürat Motor Sirkecide...10 gayme...

Honda serviste...40 lira...(vışşş aneyyy...)

......................

Far Sürat Motor Sirkecide...45...

Honda servise sormayı unuttum...

....................

Marş Motoru Sürat Motorda...60...

Honda serviste 80 küsur lira...Allah razı olsun Honda burada az düdüklemiş bizi...

......................

Arka dişli göbek...SÜrat Motorda 65 gayme...servise sormayı unuttum...

........................

SÜrat Motorda ön kaliper 120 gayme servise sormayı unuttum artık siz sorun...

Horumu ve ön levle takımı 90 lira...

..............

Arka teker için takoz takımı Sürat Motor Sirkecide 10 gayme...

Honda serviste 25 civarı...(belkide 20 sormadım)

Şimdilik aklıma gelenler çektiklerim bunlar...Hesaplarınıza parayı yolladıktan sonra Aras Kargoyla 1 liralık teli bile yolluyorlarmış...

Sürat Motor Sirkeci...Coşkun Bey...0212 522 96 78...

Halit Bey...

Mete Han Bey...

Dükkan Sirkecide Bisiklet motocular sokağı karşısında Aveanın yanından girin...orada...

Bu motorun arkasında motorcular sokağı var...sırtını dön yolun karşısına geç orada...Anadolu Bisikletin yanında...

Burası motorcular yan sanayi sokağı...karşı sokağında...

ne ararsanız var ybr cbf tvs modelin önemi yok...

.....................

bunlarda benim aldığım setim...20 büyük dişli+5 küçük dişli +15 debriyaj balata+10takoz+ 10 arka balata ..toplam 60...45 de Aydoğandan zincir gelecek kore malı 105 liraya motor sıfırlanacak...

haydi size kolay gelsin...

Coşkun Beye Mete Hanın arkadaşıyım deyin size azcık indirim yapsın veya küsürat varsa yuvarlasın...

Motosiklet.netden de deyin belki siteye reklam alırız vs...

Murocan bi küfte ısmarla hacı bak babayın hayrına yapmıyom bunu...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:17 ----------

çokk parçalar vardı ama vakit yoktu beyler...kuryeler akın ediyor ...bi çay zor içtim tükkanda küçük zaten...bende iriyim...ybrciler kadar şanslıyız bence...yan sanayide bukadar bolluk ucuzluk görmedim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 ----------

arayın fiyat sorun...servisle kıyaslayın...Allah kaza bela vermesin...ben ilk gördüklerimi çektim alelacele...şimdi bana mete han şunun fiyatı neymiş demeyin vururum...

açın sorun işte yav...ben kaynağı gösterdim...siz saldırın ...Anadoludaki arkadaşlarımda servisi olmayan arkadaşlarımda bir hayır duası etsin... burdan bilgi alan arkadaşlarda nezaketen gaynak olarak adımızı yazsın sonra kırmayım kalbinizi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Evet Abi Çok saol Birkes daha Nasıl kazıklar yedigimizi Hatırlattın bizlere. Apache Depo 375 TL Acaba Orda Kaç Para :( Arka Jant 400 TL Dediler. Bilmiyorum giren çıkan bize :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:19 ----------

http://www.suratmotor.com

Sitesi'de Bu Herhalde.
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

Motosikleti
    SATILDI
    Gerçekten parçaların fiyatı hesaplıymış ii gecirmişler milletimize ,metehan tş moruk paylaşım için saol.

Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yüksek devir derken ne kadar yükseği kastediyorsun bilmiyorum ama bence sıfır motorda 5 - 6 bin devirin üzerine çıkmazsan iyi olur. Rodaj sonrası titrşimin geçeceğini sanmıyorum ama azalabilir. Bu motoru da anlamadım gitti, kimi titreşim yok diyor kimi rahatsız oluyor.
    yüksek devirden kastım zaten 6-7 bin devir üstüne hiç çıkmadım çok dikkat ediyorum titreşim yok diyen arkadaşlar bence biraz taraflı yaklaşıyorlar. motorda şuanki izlenimim (henüz 95 km de olduğunu tekrar belirteyim) titreşim var ama çok rahatsız edici değil daha çok çıkan zırıltılar rahatsız ediyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:30 ----------

[QUOTE=Şenonar;2063856] ne 70 km ye ulaşana kadar 5. vitesmi istiyor
    Hocam ne yaptın sen yaa Benim motorun önde 15 dişli var
    motor 2. viteste 80 km hıza çıkıyor sonra kesiciye giriyor.[COLOR="Silver"]

hocam dişli konusunda cahilim kusuruma bakma bu söylediğin dişli sanırım değiştirilmiş hali soyleyiş şeklinden onu anladım. eğer oyle ise benim şikayetime bi cevap olmaz çünkü seninki orjinal değil dolayısıyla standart alınacak bi ölçü değil. ama yok orjinalse ozaman bi sıkıntı var rodaj süresinde de olsa o kadar farketmemesi lazım die düşünüyorum yinede teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:35 ----------

Alıntı aktaş adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motorum 2009 temuz ayında aldım 3 ay sonra bakıma gitim inanırmısın bütün vidalar gevşemiş bakımdan çıktı bambaşka bir motor gibi seninkide öyle olmuştur km dolunca git sevrisine gerekeni yaptır düzelecektir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------

motora 15 diş taktırdım düzde iyi rapada denemedim nasıl olur düzde 6500 devirde 110 gidiyor sizce rampada çekimden çok hisedilir derecede düşermi
    gevşeyen vidalar konusunda verdiğin bilgi için teşekkür ederim ilk bakımda bunuda dikkate alıcam saygılar...

Motosikleti
    Evet Vidalara dikkat et. Yoksa yolda 2-3 parça bırakırsın benim gibi. titreme Azalıcak Rodajdan sonra ama çok az. Dişliyi de 15 Yaparsan çok aza iniyor. Başka sorun olursa biz burdayız.

Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı MrSharp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet Vidalara dikkat et. Yoksa yolda 2-3 parça bırakırsın benim gibi. titreme Azalıcak Rodajdan sonra ama çok az. Dişliyi de 15 Yaparsan çok aza iniyor. Başka sorun olursa biz burdayız.
    açıkçası motorun dişli gibi aksamlarıyla oynama taraftarı değilim motoru çabuk yıpratacağı kanaatindeyim ama birçok kişinin bu işlemi yapması beni teşvik etmiyorda değil. roddajı bitikkten ve bi miktar kullandıktan sonra duruma göre düşünebilirim. peki bu dişli değişiminden sonra motorun çekişi ne derece etkileniyor. çok hissediliyor mu? ve bu vidaları sadece rodaj süresince mi yoksa herzaman mı kontrol etmeliyim

Motosikleti
    kanuni seyhan 150 ve tvs apache
    rodaj süresinde yeterli tabi 1500km bir kontrol et gevşeklik varsa sık vidalar kendine yer yapar sıkınca sorun biter motora o zaman doymasın şahsen ben öyleyim çok memnunum allah yapandan razı olsun

Motosikleti
    Aspendos8181 Motorunda Xenon Var bildigim kadarıyla. Bu Xenon Uzun/Kısa mı Birde Konjektör yada Başka bir şey degiştimi acaba ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler