TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Mayıs 2013, 22:34
selo9115 adlı üyeden alıntı
Giprasimini girgirina yazmistim ben ciddiye almissin sen
)
ya ne bileyim titreşimsiz motordada insan haz alamıyor. gaza basınca şöyle ben burdayım desin. bi hisset değilmi ? yoksa elektrikli skuter gibi ne anladım ben o motordan
bu arada 2.el motor almak çok büyük risk bu devirde. rodaja kimse dikkat etmiyor
adam koymuş sahibinden.com a apache.. daha 650 kmde. 130 vurmuş rodajdaki motorla. bide resmini çekmiş. gelde hayır bekle o motordan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18062132/detay
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Reklamlar
-
12 Mayıs 2013, 23:36
Ben antalya servisinden çok şikayetçiyim adam hiçbirşey yapmıyor neredeyse motorumuda rezil etti 270 (motor acil lazımdı usta parçaların 1 aya anca geliceğini söyledi ki zaten forumlarda da bundan şikayetçiydi millet bende o yüzden cepten vererek yaptırdım ) Lira ya bilye değişimi yapmıştı 2 hafta motor sürekli sıkıntı yarattı sürekli tekliyordu benzin biter gibiydi anlicağınız TEKRAR servise götürdüm 2 hafta beni oyaladı yapmadı ! Sonra başka bir ustaya götürdüm(250 TL MASRAF ÇIKTI) motorumu ve içinden tiner parçacıkları bile çıktı inanamadım .Garanti dışı servise götürdüğüm usta yaptı motor u tekrar aşık etti motor a beni çok seri oldu maşallah :D Antalya TVS servisi bu konuda çok rezil söyliyim hiçbirşey yapmaz. Yağ filtresi değişir hava filtresi değişir alacağı para 70 TL dir nedir sonuç : ÇOK UĞRAŞTIM ABİCİM :D Sanki altımızda BMW FS 800 Var :D Çoğu firma ve TVS de dahil parça garantisi tamamiyle fasafisodur ist. oturuyorsan bu motor alınır abicim başka yer için alınmaz parçaları çinden değil sanki AVUSTURALYA dan geliyor . Bundan sonra servisine götürmeyeceğim zaten garanti kapsamında olsa bile hep çile satılır satılmaz ilan var! orasını bilemem Motorumdam çook ama çook memnunum önemli olan SAĞLAM usta bulabilmek !
NOT : 2.el piyasasını yüksekden koyuyor millet çünkü fiyat konusunda fitil ediyorlar insanı! Ben buradan forum arkadaşlarıma söylüyorum motorum 3.500 TL değildir istedğim fiyat samimice 3.100 Dür . Fakat milletden gına geldği için fiyatı yüksek çektim . Aksesuarlı fiyatı arka demir+ egzos bunları alırsam fiyat dediğim gibi 3.100 TLdir. Egzoslu+arka demirli fiyatı 3350 TL dir. Ön teker 13bin Km takılmıştır 14bin KM bakımı yapılmıştır borcu yoktur ;)
-
12 Mayıs 2013, 23:47
titreşim konusunda bişey sorcam arkadaşlar.geçen pazar forumun değerli üyesi oocan abiden eğitim aldım.Eğitim motoru motoran 125 modeli http://www.google.com/url?sa=i&rct=j...68474414176555 bundan.bi yerde buluştuk arkasına bindim eğitim alanına giderken motor öyle bir titriyor ki totom uyuştu.artık arkasındayken kıs kıs gülmeye başladım.dişimi sıkıyorum bişeyde diyemedim.motoru kullanırken elciklerde ve peglerde hafiften titreme vardı.bu tvslerdede mi bu kadar titreşim var acaba?
-
13 Mayıs 2013, 00:01
la yok manyakmısın diyecem fakat hiç motor kullanmadıysan
fazla hissedebilirsin eğer iyi bir çocuk olursan belki apacheyede binerbilirsin :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
gorkem0707 adlı üyeden alıntı
Ben antalya servisinden çok şikayetçiyim adam hiçbirşey yapmıyor neredeyse motorumuda rezil etti 270 (motor acil lazımdı usta parçaların 1 aya anca geliceğini söyledi ki zaten forumlarda da bundan şikayetçiydi millet bende o yüzden cepten vererek yaptırdım ) Lira ya bilye değişimi yapmıştı 2 hafta motor sürekli sıkıntı yarattı sürekli tekliyordu benzin biter gibiydi anlicağınız TEKRAR servise götürdüm 2 hafta beni oyaladı yapmadı ! Sonra başka bir ustaya götürdüm(250 TL MASRAF ÇIKTI) motorumu ve içinden tiner parçacıkları bile çıktı inanamadım .Garanti dışı servise götürdüğüm usta yaptı motor u tekrar aşık etti motor a beni çok seri oldu maşallah :D Antalya TVS servisi bu konuda çok rezil söyliyim hiçbirşey yapmaz. Yağ filtresi değişir hava filtresi değişir alacağı para 70 TL dir nedir sonuç : ÇOK UĞRAŞTIM ABİCİM :D Sanki altımızda BMW FS 800 Var :D Çoğu firma ve TVS de dahil parça garantisi tamamiyle fasafisodur ist. oturuyorsan bu motor alınır abicim başka yer için alınmaz parçaları çinden değil sanki AVUSTURALYA dan geliyor . Bundan sonra servisine götürmeyeceğim zaten garanti kapsamında olsa bile hep çile satılır satılmaz ilan var! orasını bilemem Motorumdam çook ama çook memnunum önemli olan SAĞLAM usta bulabilmek !
NOT : 2.el piyasasını yüksekden koyuyor millet çünkü fiyat konusunda fitil ediyorlar insanı! Ben buradan forum arkadaşlarıma söylüyorum motorum 3.500 TL değildir istedğim fiyat samimice 3.100 Dür . Fakat milletden gına geldği için fiyatı yüksek çektim . Aksesuarlı fiyatı arka demir+ egzos bunları alırsam fiyat dediğim gibi 3.100 TLdir. Egzoslu+arka demirli fiyatı 3350 TL dir. Ön teker 13bin Km takılmıştır 14bin KM bakımı yapılmıştır borcu yoktur ;)
bu şikayetleri direk isotlara mail atın bence hocam onlar da gerekeni yapmazsa tabi yapacak bişey yokta . ben kurumsal firmalara bu şekilde davranıyorum.genelde sonuç veriyor.
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
-
13 Mayıs 2013, 00:14
İkinci el bütün markalarda aynı bu cc de bence 4000 liraya oyuncak sayılır bu motorlar alıp bineceksin eskitip atacaksın o kadarrrr...bisiklet gibi
-
13 Mayıs 2013, 01:06
sllnbs.okn adlı üyeden alıntı
la yok manyakmısın diyecem fakat hiç motor kullanmadıysan
fazla hissedebilirsin eğer iyi bir çocuk olursan belki apacheyede binerbilirsin :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
bu şikayetleri direk isotlara mail atın bence hocam onlar da gerekeni yapmazsa tabi yapacak bişey yokta . ben kurumsal firmalara bu şekilde davranıyorum.genelde sonuç veriyor.
şikayetimvar.com diye bir site var oradan yazın durumu.
orada tüketici derneginin yöneticileri orayı takip ediyor ve oradaki şikayetler baz alınıyor.
tvs nin servisi sıkıntılı biz bunu söyluyoruz. birileri cıkıp sorun yok diyor. tvs nin servis ve parca garanti olayı bir honda yamaha kadar değil.
4000 bakımı için 150 lira istemişlerdi.
motorda yag ve hava filtresi buji değişmiş bakım dediği bu kadar beyoglunda servise yatpırmış.
hatırlarsınız bu olayı 10 günlük olay.
bana kimse gelip servisi sorunsuz demesin.. tvs nin tek artısı motoru.
hızı ve görünüşü.
şuan geri kalan özellikleri honda ve yamahaya göre kötü.
fiyatı bile içlerinde en pahalısı diyebilirim.
o kadar para veriyorsun ikinci elde berbat bi motosiklet 3.500 yazıyorsun ilana 2.5 vereyim diyorlar..
3.500 şuan ne motosikletler var kız gibi sahibinden.comda alınabilecek.
isotların şapkasını önüne alıp düşünmesi lazım
-
13 Mayıs 2013, 01:13
Baskentte bile bayisi servisi yoksa biz ne yapalim panpa ; d
Motor alinmaya alinirda benim icin onemli olan aldiktan sonrasi tvs dedinmi cogu motosiklet servisleri bile bilmiyor bu markayi
-
13 Mayıs 2013, 02:22
emrb adlı üyeden alıntı
titreşim konusunda bişey sorcam arkadaşlar.geçen pazar forumun değerli üyesi oocan abiden eğitim aldım.Eğitim motoru motoran 125 modeli
http://www.google.com/url?sa=i&rct=j...68474414176555 bundan.bi yerde buluştuk arkasına bindim eğitim alanına giderken motor öyle bir titriyor ki totom uyuştu.artık arkasındayken kıs kıs gülmeye başladım.dişimi sıkıyorum bişeyde diyemedim.motoru kullanırken elciklerde ve peglerde hafiften titreme vardı.bu tvslerdede mi bu kadar titreşim var acaba?
titreşim var fakat motoranı bilmediğimden bişey diyemem oocan abi dediğiniz sertifikalı eğitmen mi
-
13 Mayıs 2013, 09:27
Tsubasa adlı üyeden alıntı
benim motora lafım yok @serkanapache
bu işin maddiyat kısmından bahsediyorum
-bu motorun eksikleri var dogrumudur?
-dogru her motor gibi bununda eksikleri var
fazlasını konuştuk herkes biliyor.
fakat yeni kasada siz bunu zamlarsanız benim gibi bu forumu takip eden insanlar bu motoru alacak insanlar vazgeçip rakiplerine yönelecekler
bu konuda hem fikir miyiz?
siz bu motorla piyasa yokladınız test ettirdiniz,
fiyatın fazla kaçtıgını herkes söylüyıor mu?
evet söyluyor.
bunun fiyatını düşerseniz bu motosiklet peynir ekmek gibi satar bu da ayrı bir konu
daha önceki senelerde ucuz, iyi gidiyor, yakışıklı motosiklet diye sattınız.
alan adam titremesine servis sıkıntısına bakmadı bile. şimdi eline geçirdiği fiyat avantajını yitirdi.
bu motosikleti alıcak olan insan ömürlük almıyor. geçiş motosikleti olarak alıyor satıyor
sahibinden.com veriyorsun ilanı bekliyorsun ikinci el piyasası yavaş
cogu ilde servisini geçtim satan yer bile yok.
ben anadolu da cogu yeri gezdim fakat cok nadir gördüm tvs motosikletleri.
ankarada servisiniz bile yok yazmış yukarıdaki yazıda arkadaşımız.
serkan bey size boş geliyor olabilir bunlar.
ama bunlar marka imajını kötülemek değil, bunlar dogru olanlar. siz motosiklet satıyorsunuz ..
alacak olan insanlar o parayı boşa vermemek için ince eleyip sık dokuyor.
sizin bilmediğiniz detayları biliyor ve takip ediyoruz..
sizin mesela a servisi fiyatları yüksek tutarken bundan haberiniz olmuyor. yada bir sorun oldugunda sizi ulaşamıyor.
ama bunu netten kullanıcıdan ögrenebiliyoruz,
siz şuan elinizdeki yeni kasa 12 modellerle nabız yokladınız..
gelecek olan yeni kasa 13 model için fiyat konusunda etüd ediyorsunuz
ama fiyat alan insan bile fazla diyor okuyorsanız forumu.
bana kalırsa büyük bir hata olur fiyatı bu şekilde tutup yada zam yaparsanız..
http://r1305.hizliresim.com/19/b/my1n6.jpg
birde yukarıda atlamışsınız bunu biri acıklasın. buda bir strateji hatasıdır.
fuarda da aynı şekilde fiyat verildi. oradaki arkadaşdan kartviziti aldım aradım. yanlış anlamışsına getirdiler.
tavrınızı geçtim, memnuniyeti de geçtim.
bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor sanki..
Arkadaşlar, bu şirketimize ait bir sayfa değildir. Özel bir kullanıcı tarafından açılmıştır. İsotlar'a ait böyle bir site yoktur. bilginize,
Saygılar,
-
13 Mayıs 2013, 11:22
SerkanApache adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, bu şirketimize ait bir sayfa değildir. Özel bir kullanıcı tarafından açılmıştır. İsotlar'a ait böyle bir site yoktur. bilginize,
Saygılar,
ben sana isim vermeyeyim kimin bu konuyu actıgını. ama sizden biri, ne kadar inkar edersen et. kartviziti var bende o kişinin.
evet söylediğin gibi, fuarı acanlar özel kişiler actı. özel kişiler sundu motorları demi.
ben böyle dansöz firma görmedim..
köşeye sıkışınca kendinizi yalanlıyorsunuz.. nasıl bir firmaymışsınız, milletin söylediği kadar varmış bu isotlar
-
13 Mayıs 2013, 11:26
http://r1305.hizliresim.com/19/b/my1n6.jpg
ben sana isim vermeyeyim kimin bu konuyu actıgını. ama sizden biri, ne kadar inkar edersen et. kartviziti var bende o kişinin.
evet söylediğin gibi, fuarı acanlar özel kişiler actı. özel kişiler sundu motorları demi.
ben böyle dansöz firma görmedim..
köşeye sıkışınca kendinizi yalanlıyorsunuz.. nasıl bir firmaymışsınız, milletin söylediği kadar varmış bu isotlar
Bakın tekrar söylüyorum. Genel Müdürlük olarak böyle bir sayfamız yok. Ancak bayi veya kullanıcılar açmışsa inanın biz bir şey yapamayız. Bizden biri derken Bayilerimizden biri mi?
Saygılar
-
13 Mayıs 2013, 11:36
SerkanApache adlı üyeden alıntı
Bakın tekrar söylüyorum. Genel Müdürlük olarak böyle bir sayfamız yok. Ancak bayi veya kullanıcılar açmışsa inanın biz bir şey yapamayız. Bizden biri derken Bayilerimizden biri mi?
Saygılar
ya anlamıyorsun. yada anlamak istemiyorsun.
fuara kim stand actı tvs için ?
fuardaki stand da kim durdu o gun temsilci olarak?
oradaki fiyatları kim verdi?
en sonunda adamla beni kavga ettireceksiniz.
-
13 Mayıs 2013, 12:07
ya anlamıyorsun. yada anlamak istemiyorsun.
fuara kim stand actı tvs için ?
fuardaki stand da kim durdu o gun temsilci olarak?
oradaki fiyatları kim verdi?
en sonunda adamla beni kavga ettireceksiniz.
tsubasa fuarda genel müdürlüğün harıicinde bayilerdende katılanlar vardı.. kartviziti varsa söylemende bi sakınca yok diye düşünüyorum.
-
13 Mayıs 2013, 12:44
bende merak ettim simdi sirlar dunyasi gibi bisey olduu konu
-
13 Mayıs 2013, 13:23
İzmirdeki yetkili servisler nasıl arkadaşlar. Ödemiş ve tirede 2 tane merkezde 1 tane var sanırım yağhanelerdeki servise giden oldumu ustalar nasıl.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
İzmir yağhaneler MOTOMOT İÇ VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. yetkili bayisi 2013 kasalar geldi satış fiyatımız 5000 Tl diyor.
-
13 Mayıs 2013, 13:59
Tokattayım. Derbi mi satıp, Tvs düşünüyordum. Konu güncel, takip ediyorum.
Makine güzel, gidişi güzel, tipi güzel. Lakin, buralarda neye dayanarak tvs alacağım şaşırdım doğrusu?
-
13 Mayıs 2013, 14:48
konu güncel lakin moto ve diğer işlemleride güncel bi şekilde özet yazılsa ruhsat plaka vs işlemleri bakımlarının aralıkları v.s
-
13 Mayıs 2013, 15:13
DjKarakurt adlı üyeden alıntı
konu güncel lakin moto ve diğer işlemleride güncel bi şekilde özet yazılsa ruhsat plaka vs işlemleri bakımlarının aralıkları v.s
motor mekaniği hakkında soruların varsa cevaplarım. bakım aralıkları kullanıcıya,servislere,kitapçığa göre değişior
-
13 Mayıs 2013, 15:17
motor hakkında hiç bilgim yok en iyisi sıfır almak 2013 model mi almalıyım yoksa ybr125 mi ?
-
13 Mayıs 2013, 15:21
Buradaki yazıları okuyunca içim kararıyor tvs aldım diye ama gerçek yaşamda ne zaman motoruma binsem veya ne zaman önümden bir tvs geçse iyiki tvs apachi almışım diyorum bu motor bence bu ayardakiler içinde en iyisi ayrıca eski kasa yeni kasadan dan daha gösterişli yeni kasanın ön rüzgarlığı ve farı küçülünce ybr ve cbf gibi olmuş eski rüzgarlık daha geniş far daha büyük gelirken büyük motor gibi gözüküyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)
Bu Konudaki Etiketler