TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
aynen kardeşlerim ya ne iş anlamadım arıcam sövcem en son tav ettiler beni iyice
Sakınılan göze çöp batar derlerya (: çok ince eleyip sık dokudun .. Benim gibi iyisiyle kötüsüyle kabullensene p taş gibi çıktı şaka maka şansıma .. (:
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
bana katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. bende sizlere katılmak istiyorum. beni mahcup ediyorsunuz bölyle ulu orta yerde sadece fikrimi söylemiştim tşk
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
havalarda güzelleşiyor resimler çoğalır artık
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Masallah tabiki kardesim :D Süvari , aynen resimlerle şenlensin biraz forum .. konyada gören soruyo bu ne diye :D bi tane gormedm apache adanlar duz mantik sadece cbf ve çin mali motor var koca sehirde ya :D plakayi Tokattan cikardim iyi ki Konya plaka tasimak istemezdm ..
ya millet yarın bi daha arıcam servisi ne yapmamı önerirsiniz? 8 gün olacak yarın hala gelmedi parça:S
tigrina kardeş benim montaj sırasında depom eğilmiş. ben o motoru aldım ama satıcıya 1000 tl vermedim. adamın parası bende olmasına rağmen parça hindistandan 3 ayda geldi. haberin olsun yani.. 8 gün filan hiçbişey yani...
birgün herkez apacheyi satıp yüksek cc gecicek
Motosiklet mucidi
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Ya ben foto atcam ama hzlı resıme teldekı butun fotoları yukluyor telde olmuyor herhalde
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75516213/detay
benzine gelen sürekli zamlar sayesinde amcamız çözümü bulmuş buyrun burdan yakın :D:D
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)