Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Macar Işi Ybr Kewaay Speed 150

REKLAM ALANI
    mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    Alıntı Jazzbass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buda max hızının 100km olduğuna işarettir. 150cc bir motor için az bir sürat 125cc gibi. Saygılarımla
    125 cc gibi bile degil bence, bu cc olayi çinlilerde biraz kağıt üzerinde kaliyor, kanuni racer 200cc sözde ancak ybr kadar performansli. verilen beygir ve tork degerlerinin de tam doğru oldugunu düşünmüyorum bu çinli motorlarda.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Jazzbass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Anlamadım ki, bu sabah arkadaşımda unuttuğum cep telefonumu almak için gittğim yolda 105 i gördüm zorlanmadan..

Barış abi senin mondi canavar gibi maşallah ama keewayide yanlız bırakma yazıktır
    [COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]

kovboy03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk125 Tiger250 MCT250 Süperlight150 YBR
    Arkadaşlar bence sınıfına göre ve fiyatına gre iyi bir seçim yapmışsınız.Hayırlı olsun
    Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!

Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    1410km oldum. 2000km de bakıma götürücem. Rolanti sorunu için tekrar yeni ustama gittim. Motoru üstün körü bi inceledi. Görünürde sorun yok nerden alıyosun benzini dedi. Dedim Petrol ofisi, Shell falan ikisnden alıyorum dedim. BP den bi al hala mobil benzinleri kullanıyo dedi. Gittim ordan aldım. Şuan rolanti iyi gibi çabuk ısınıyo ve stop etmiyo kolay kolay. Hele hele ısınmışken hiç etmiyor. Sizede tavsiyem BP benzinleri
    1410km deyim. Hiç büyük bir sorun yaşamadım
    [COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]

BOO_74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG tour ‘22, Xmax 250 '19
    bende 1100km ye geldim, bu ara yağmur-çamur derken uzak kaldık makineden.

jazzbass sen koruma demiri taktırdın mı motora?
    sirkecide sordum 25ytl dediler, nereye nasıl takılır anlamadığım için almadım.
    B00_74
    Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!

Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    barış abi taktırdım evet. Ama kazık yedim eski servisten. 50ytl ye taktılar! Sonra motomax bu servis i değiştirdi tabi.. Şuan 1600km deyim. Rolanti sorunu halloldu, motorun tekerlekleri benim sürüş tarzıma sanırım uygun değil pek bir kayıyor. Herhangi bir çiziği, pası, boya atması, dökülmesi yok. 1 uzun yol dahil olmak üzere genelde geceleri kullandım ve motorumu 1 aydır apartmanın önünde muhafaza etmek zorunda kaldım Yani parçaların kalitesi iyi gibi görünüyor şimdiden.

Barış abi eli tornavida tutan herkez takabilir koruma demirini ama motora uygun alman lazım. Misal ben takarken 3 tane getirdiler 3çünüde beyenmedim ama aralarından en yakışanı taktırdım. İki vida sıktılar tamam hadi bye dediler aldılar 50ytl yaaaa

http://www.geocities.com/aykut75/aa.jpg

Demirde bu. Yarın senin için bi kaç resimle daha iyi anlatırım abi

insane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R
    Geçen hafta sonu ben de speed150'yi kullandım. Bir YBR kullanıcısı olarak izlenimlerimi belirtiyim ben de.
    Motor benim YBR'den daha torklu olduğunu hissettirdi. hızlanması güzel ama çok farklı da değil. YBR ile devir-hız ilişkisi çok benzer yalnız devir saati çok hantal, yükseldi mi inmek bilmiyor o biraz sinir bozucu. El altında run off düğmesi olması güzel ne yazık ki YBR'de yok yalnız düğmelerin kaliteleri konusunda endişeliym bana biraz kötü göründüler. Oturuş olarak YBR'den çok fark yok, keeway'de belki biraz daha öne eğilme durumu söz konusu. Keeway'in kısa ama tombul deposu ile YBR'nin uzun ince deposu yolda giderken görüş alanında farklılık gösteriyor. Motorun ufak da olsa sele altı boşluğu olması ve buraya ulaşımın kolay olması güzel bir özellik. Motorda titreşim yok değil, YBR ile kıyaslandığında titreşimli bir motor hatta bazı devirlerde aynalar titreşimden işlevsiz hale geliyor ancak yine de masaj makinesi değil kesinlikle, aynalardan bahsetmişken sanırım ayna kolları biraz kısa ve yeterli dışbükeyliğe sahip değiller. Beni motorda en çok rahatsız eden düşük yol tutuşu idi. Virajlarda özellikle ön taraftan çok fazla kaydığını hissettim, YBR de özellikle ıslak yolda fazla oynaktır ancak kuru yolda güzel performansı vardır.
    Yaklaşık 5-6 km'lik şehir içi tecrübemden izlenimlerim bu kadar. İyi sürüşler ;)

Motosikleti
    aykutcum resim için teşekkürler, şıkmış senin demirler. sirkecidekiler bu kadar şık diildi.

murat senin de yorumların için teşekkürler, lastiklerin kalitesi tartışılır tabi, sakura vs. kenda !!! daha düzgün bir lastik taktırılabilir gibi düşünüyorum.

bunun yanında bugün herzaman kullandığım yolda kazı çalışması var diye bir miktar arazide toprakta gitmek zorunda kaldım, düşündüğümden iyiydi.

o yola ZAT'la girmeye cesaret edemezdim.

bu arada piyasada bu motordan hiç göremiyorum, az mı geldi alan mı kullanmıyor anlamadım. bi tane kuryede görmüştüm zaman önce hepsi o....
    B00_74

Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Barış abi haklısın koca edirnede 1 tane var oda bende. Millet ybr olarak bakıyor benim makinaya Neyse sana bir söz vermişim tabiki unutmuşum. Yarın ilk işim demirlerin resmini buraya koymak olucak. Murat arkadaşımın sözlerine yorum yapamıcam çünkü ybr kullanmadım hiç. Neyse ben motoru satmayı düşünüyorum Ya zealsun'un 200 lüğünü ya ikinci el CBF 250 yada CBF 150 alıcam. Bakalım kısmet. 1900 istiyorum motora. İlgilenenler için 0555 394 95 91 ve 0284 225 21 02 den bana ulaşabilirler. İsmim Aykut

not : km sayacım 1745 oldu. full depo benzin aldım. şuan 289dayım ve daha 1/3 benzin var. Eskiden yakındığım benzin harcama rakamlarını tek tek geri alıyorum

insane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R
    Sitede bu motoru alan hepi topu iki kişisiniz ve ikniz de aldığınız gibi satıyorsunuz. Niye ki?

Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Ben yükselticem murat kardeş barış abiyi bilmiyorum neden satıyor. Yani sanmayasın motor kötü de bunlar elinden çıkartıyor böyle düşünme yani kardeş.

Neyse barış abi şimdi koruma demiri olayına gelelim. Motora bu demiri aldıktan sonra bir iki cidayla monte edebilirsin. Benim demir iki yerden monteli

Burda göreblirsin;

Şimdi üst monte yeri;

Buda alt monte yeri;

Yanlız takarken iki kişi olursanız simetri ve dengeli takmak için daha iyi olur.

Alıntı insane adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sitede bu motoru alan hepi topu iki kişisiniz ve ikniz de aldığınız gibi satıyorsunuz. Niye ki?
    Ayıptır murat bindiğin motoru inkar mı ediyorsun
    Gerçi ben kendim para verip almış değilim, kursun egitim motoru olarak alındı ama benim olsa bende satardım.
    Neden olarak bi kere kesinlikle ybr havasında olsada onun sürüş tadını vermiyor, ne vitesi ne oturuşu nede yol tutuşu.
    Ben bile aynı sınıf olmasına rağmen sadece zevk almak için bazen acaba diyorum kendime bir ybr mi alsam?
    Bir insanın altında bi motor varken aynı sınıfta başka bişey düşünmesi neyi aklına getiriyor?
    Yaa bu kadar kötüledik motoru yukardaki adamlar satarken ama ne yapiim burası bilgi paylaşım forumu.

Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Geçici bunlardan ne kadar performans bekliyorsun ki kardeşim? alttarafı üsttarafı 2.400 lük makina. ve o dediğin o istediğin performansı bu fiyata bulursan o konforu bu fiyata bulursan söyle bi sana bi bana alalım. Bu topiğe gelip motoru kötülemek çok hoşuna gidiyorsa açarım sana bi tane forum orda neyi istersen kötülersin ok?

Ha bu arada bu beyenmediğin motorla ben 1890km e geldim. 2 defa uzun yol yaptım. Geceleri o beyenmediğin farlarla kullandım. Yağmur yedim su yedim motorum taş gibi. Hiç düşmedim, kazam olmadı ve inan başlangıç olarak bu motoru kullandığım için okadar mutluyumki.. Sen motora davranmasını bilmiyorsun sanırım??

Ne kadar köfte o kadar ekmek bunu unutma. Şimdi motoru 1.900 e satıyorum. Söyle bana 1.900 e bundan daha iyi bir motor alabilirmisin? Birşeyi kötülemeyi ne kadar çok seviyoruz ya..

gokhan1507 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alacağım İnşalah Bir Tane
    keeway speed mi yoksa zealsun ZS125-32 mi bir kıyaslama yapabilir misiniz?

Bu topiğe gelip motoru kötülemek çok hoşuna gidiyorsa açarım sana bi tane forum orda neyi istersen kötülersin ok?
    Bunu anlamadım nasıl yani buarada motorun sadece iyi yönlerindenmi bahsedelim? Kötü yanından hiç konuşmayalım mı? Başkası bunları görmesinmi?
    2400 ytl ye ne bekliyorsun diyorsun? az paramıdır 2400 ytl 2000ytl ye 20bin km deki ybr alınır mesela bu fiyata yada 3190 ytl bölü 12 taksit yapıp sıfır kilometrede honda alabilirsin, ama kalkıpta bu motoru bana savunma aynısı bende de var şuanda 4500km de hemde yürüründe tık yok bunu en başından beri yazıyorum ama iyi motor demek için çok çok erken 10 bini devirsin sonra konuşalım. Benim memnuniyetsizliğim motorun odun gibi oluşundan, he sen böle bişey seviyorsan o ayrı tabii.
    Hiç düşmedim, kazam olmadı ve inan başlangıç olarak bu motoru kullandığım için okadar mutluyumki..
    Merak etme düşüncede pek bişey olmuyor bizim burada acemiler çok düşürdü ufak tefek sıyrıklarla atlattı motor sağlam yanii ;)
    Şimdi motoru 1.900 e satıyorum.
    Motoru satarken alıcıya bazı masraflar çıkar noter, ruhsat masrafı gibi bunları göz önünde bulundur bence, sana şu fiyata sat diyemem isteyen istediği fiyata satar tabiki ama gerçekten satmak istiyorsan bu fiyat yüksek.
    Noter : 175 ytl
    Ruhsat : 150 ytl (mumeleci çıkarırsa) Kendin trafikte uğraşırsan 35-40 ytl

Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Eyvallah..

gokhan1507 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alacağım İnşalah Bir Tane
    Alıntı gokhan1507 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keeway speed mi yoksa zealsun ZS125-32 mi bir kıyaslama yapabilir misiniz?
    niye birileri yanıtlamıyor..

Alıntı gokhan1507 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye birileri yanıtlamıyor..
    Tabiki sağlamlık ve servis olarak keeway'i seçerim bu ikiliden.
    Yukarıda yazılanları göz önünde bulundurup, ikinci el bir ybr yide keeway'e tercih ederim.

skater - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BU arada arkadaşlar artık lütfen motorlara "Macar malı demekten vazgeçelim".
    Motomax'ta çok komik.Her yazışmada macar patentli firmadır, farkmı sebeplerden farklı ülçelerde üretim yapmaktadır diyor.
    Halbuki adamlar biz Çinliyiz diye gururla bağırıyor
    İsterseniz alttaki linklerden bu konudaki orjinal yazıları incelebilirsiniz arkadaşlar
    http://www.keewaymotor.com/about.html
    http://www.qianjiang.com.cn/ZY2.asp

Motosikleti
    Alıntı insane adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muratcım benim ikinci motorumdu zaten, zat150'nin üzerine vitesli öğreneyim-pratik yapayım diye almıştım. bence zat150 daha keyifli, daha konforlu... motorların hiç biri turşuluk değil onun için ikisi de fiyatını bulursa satılık, bulmazsa keyifle binmeye devam ederim, yoksa aman aman satılsın diye bir derdim yok.

patlağı-çatlağı olsa önce ben yazarım bu sitede, neticede keeway de motomax 'da babamın oğlu değil. bilen bilir honda activa'dan ve beceriksiz honda servislerinden ne çekmiştim, hepisni de forumlarda yazmıştım. millet honda yı cennetten çıkma sanmasın diye...

vitesli aleminde geçtiğmiz haftalarda f650GS, f650dakar, gs1200 ve gs1200 adventure kullanma fırsatım oldu.

yine bana göre f650 tırt bi makine, en az keeway kadar titreşimli, öyle aman aman atak bi makine de değil. 80km/h ile giderken herbi tarafı yeldir yeldir. utanmadan 20 milyar para istiyorlar....

ammaaaa bir de gs1200 varkiiiiiiii, "motor" . vitesli olacaksa böylesi olmalı, gerisi arasında atla deve fark yok.

yani zealasun mu, keeway mi, ybr, cbf150 , jinlun mu bunlar arasında "bi dünya" fark yok, bütçeye uygun olanı-servisine güvendiğinizi alın derim.

bu arada insane kardeş, resimler için teşekkür ederim. havalar yağışlı diye iki motorda garajda yatıyor...
    B00_74

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler