Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bisan Shalter 125

REKLAM ALANI
    bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    TEKNİK ÖZELLİKLERİ
    Ebatları (BxExY) : 2020x760x1040 mm Yağlama : Basınçlı/Sıçratma
    Min. Yerden Yükseklik (mm) : 160 Motor Tipi : Tek silindir, hava soğutmalı, dört zamanlı
    Tekerlek eksen arası mesafe (mm) : 1315 Çap x strok : 56,5 mm x 49,5 mm / 62 mm x 49,5 mm
    Boş Ağırlık (kg) : 133 Motor hacmi : 124 ml / 149,4 ml
    Fren Performansı : <=7m/30 km/h Azami güç : 11 Hp / 9000 r/min/10 kW/9500 r/min
    Max. Hız (km/h) : 85 km/h / 90 km/h Azami tork : 8,5 N.m. /7500 r/min - 10 N.m. /7500 r/min
    Ekonomik yakıt tüketimi
    : <2,1 L / 2,2 L (L/100 km) Debriyaj : Yağlı çok plakalı
    Egzost emisyonları CO (%) ; HC (ppm) : CO<=3,8%; HC=800 ppm Marş : Elektrikli / ayak Marşlı

Tırmanma açısı (°) :>=20 Ateşleme : C.D.I.
    Ön lastik ebadı ve hava basıncı : 2,75-18/175KPa
    Hızlanma performans :< = 15 s
    Arka lastik ebadı ve hava basıncı : 3,00-18/200KPa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dominar 400 UG - Hero xPulse
    Güzel bir motora benziyor? Bisan'ın motosiklet sektörüne girdiğini bilmiyordum. Bu motosiklet yerli malı mı yoksa bildiğimiz ucuz çin işi mi? Tip olarak hoşuma gitti ama rengi pek hoşuma gitmedi.

alplion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    buell 1125R
    bu da ii ya olan modeller de parça sorunu olmayacak heralde

ARMAGEDON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 150
    ben beyenmedim bu makineyi ne yalan sööliim
    [B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Babam bu motordan almis ama ben binemiyorum turkiyede olmadigim icin ama kardesimin deyimi ile motor mermi gibiymis.ve babamin bir ozelligi var.en ufak bi mal alirken dahi cok arastirir.anlaycaniz babam bu motoru aldigina gore en az 2 ay arastirmistir.en ufak bi eksi nokta bulsaydi motorda almazdi eminim.
    ayrica motor turk mali ve en azindan cin mallarindan iyidir...

Motosikleti
    Dominar 400 UG - Hero xPulse
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı
    Babam bu motordan almis ama ben binemiyorum turkiyede olmadigim icin ama kardesimin deyimi ile motor mermi gibiymis.ve babamin bir ozelligi var.en ufak bi mal alirken dahi cok arastirir.anlaycaniz babam bu motoru aldigina gore en az 2 ay arastirmistir.en ufak bi eksi nokta bulsaydi motorda almazdi eminim.
    ayrica motor turk mali ve en azindan cin mallarindan iyidir...
    Baban motoru nerden almış? İstanbul'da hiç Bisan satan bayi görmedim ben. Bir de emin misiniz bu motorun yüzde yüz Türk malı olduğuna? Bana biraz çin işi gibi geliyor ama.

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı OsaK adlı üyeden alıntı
    Baban motoru nerden almış? İstanbul'da hiç Bisan satan bayi görmedim ben. Bir de emin misiniz bu motorun yüzde yüz Türk malı olduğuna? Bana biraz çin işi gibi geliyor ama.
    motosilet aslinda 3 ay once alinma muhabbeti oldu.dedikleri 1 ay sonra motor gelcek.sonra biraz yilan hikayesine dondu.bende turkiyede olmadigimdan takip edemedim,olaydan uzak kaldim.sonra bi daha haber gelmis.motorlarin fabrika cikislari ertelendi diye.hatta ilin isminide solemislerdi.bundan sonra motorun turk mali oldugunu anladim.motor fabrikadan ciktigi gibi yetkili bayi'ye ugramadan babamin arkadasi olan Bisan yetkili servisine geliyo.
    Turkiyeye gittigimde motor hakkindaki objektif yorumlari yazarim...

mondial110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HaSaRLı..!!
    arkadaslar ucuz çin malına benziyor
    :bounce: 0546465246900

YeK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim History 125 fişne rengi
    made in china montaj burda...
    bisan sitesine bakın ithal ürün diyor...
    ki zaten bisan, mobilet ve bisiklet dışında herşeyi ithal ediyor...

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    hmm bu kotu oldu iste.insallah elimde patlamaz bi gun

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı
    hmm bu kotu oldu iste.insallah elimde patlamaz bi gun
    arkadaşım bu topiği sen acmamısmıydın bende niye kaldı topik hayret etttim
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Hayir yaff ne alaka.ben konu monu acmadim

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Çin malı bu çin !

Motosikleti
    Shalter 125
    Selam ..

Aslında gönlüm YBR 125 ten yanaydı ama maddi imkansızlıklar nedeniyle 3 Gün önce Shalter 125 aldım. Evet bu makina çin malı. Karburatörü japon. Ve 2 yıl Bisan garantisi var. Henüz ilk 1000 km rodajındayım. Her çalıştırmada jikleyi açmadan çalışmaması haricinde bi sorunla karşılaşmadım. Oda heralde subab ayarlarındandır. 1000 bakımında düzelir diye ümid ediyorum.. Gayet seri ve bence yakışıklı bi makina.. Hoşuma gitti Bu akşam resim eklicemm..

Sizlere küçük birde sorum olucak. Shalter 125 e Ybr 125 egzosu takılsa nasıl olur acaba ? Çünkü Egzos sesi duymak istemiyorum.

Teşekkür ederim..
    Saygılar..

Alıntı SHaLTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam ..

Aslında gönlüm YBR 125 ten yanaydı ama maddi imkansızlıklar nedeniyle 3 Gün önce Shalter 125 aldım. Evet bu makina çin malı. Karburatörü japon. Ve 2 yıl Bisan garantisi var. Henüz ilk 1000 km rodajındayım. Her çalıştırmada jikleyi açmadan çalışmaması haricinde bi sorunla karşılaşmadım. Oda heralde subab ayarlarındandır. 1000 bakımında düzelir diye ümid ediyorum.. Gayet seri ve bence yakışıklı bi makina.. Hoşuma gitti Bu akşam resim eklicemm..

Sizlere küçük birde sorum olucak. Shalter 125 e Ybr 125 egzosu takılsa nasıl olur acaba ? Çünkü Egzos sesi duymak istemiyorum.

Teşekkür ederim..
    Saygılar..
    motorun hayırlı olsun.jigle çekikken iki üc dk çalıştırman gayet normal.jigleyi çekeceksin..jiglesisz çalışmaması herhangibir ayarından deyildir.eksozuda orjinali herzaman iyidir.125 cc tek silindir ses fazla bekleme

Motosikleti
    Shalter 125
    Bilgilendirmen için teşekkür ederim movi.. Aslında bende her zaman orjinalden yanayım ama sanırım yanlış okudun, ben fazla ses istediğim için değil, tam aksine sesi dahada azaltmak için egzosu değiştirmek istiyorum.

Ha bu arada CBR 125 forumunda kaza yaptığını okudum. Büyük geçmiş olsun. Makinan da paramparçaymış. Senin adına gerçekten çok üzüldüm.

insallah en kısa zamanda motoruna kavuşursun..

Saygılarımla.

ben de kullanıyorum ama hiç memenun kalmadım 2500 km motor kitledi
    servisi bi fotoğraf rrezil bir firma isyan ediyorum aldığımda ne bir ayna ne bir anahtar takımı nede bir garanti belgesi verildi bana firmaysa yeterince ilgilenmedi bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa buyrun
    akkusbilgisayar@hotmail.com
    ama bir fikrim var aynaların yerine tuvalet aynası takıp sorunlu egzoz yerine bir çöp vidonu takıp garanti ilgisiizliği içinde fabrikanın önüne gidip bütün basını davet edip rezilliklerini göz önüne sermeyi düşünüyorum şu anda cebimden garantili motoru paramla 380 ytl masref edip tekrar toparlıyorum aman ha aman sakın olada almayın bu bisan motorlarında ben yandım siz yanmayın ....
    bide üstüne kendilerini haklı çıkarıp satış temsilcimizden eksiklerinizi tamamlayın diyorlar zaten 5 ay oldu motoru alalı satış temsilciniz parasını cebinde çıtırdatıyor

konuya devam ediyoeum vitesler bi sorun 80 den sonra bir titreme uzun yola gidemedim bu motorla bide ybr motorum var şehir dışına onu kullanıyorum
    basit çin mallarını getirip 2700 ye satıyorlar biz salaklığımıza doymayan mahlukatlarız buna eminim....
    bi not ekleyeyim fabrikayı arıyorum sorularıma cevap veremiyorlar biri telefonu birine bağlatıyor ama bu olayı çözdüğüm gün size forumda haber yada gazetelerde manşet olarak göstereceğim buyrun burdan yakın Türkiye ..

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    Alıntı server_44 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de kullanıyorum ama hiç memenun kalmadım 2500 km motor kitledi
    servisi bi fotoğraf rrezil bir firma isyan ediyorum aldığımda ne bir ayna ne bir anahtar takımı nede bir garanti belgesi verildi bana firmaysa yeterince ilgilenmedi bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa buyrun
    akkusbilgisayar@hotmail.com
    ama bir fikrim var aynaların yerine tuvalet aynası takıp sorunlu egzoz yerine bir çöp vidonu takıp garanti ilgisiizliği içinde fabrikanın önüne gidip bütün basını davet edip rezilliklerini göz önüne sermeyi düşünüyorum şu anda cebimden garantili motoru paramla 380 ytl masref edip tekrar toparlıyorum aman ha aman sakın olada almayın bu bisan motorlarında ben yandım siz yanmayın ....
    bide üstüne kendilerini haklı çıkarıp satış temsilcimizden eksiklerinizi tamamlayın diyorlar zaten 5 ay oldu motoru alalı satış temsilciniz parasını cebinde çıtırdatıyor

konuya devam ediyoeum vitesler bi sorun 80 den sonra bir titreme uzun yola gidemedim bu motorla bide ybr motorum var şehir dışına onu kullanıyorum
    basit çin mallarını getirip 2700 ye satıyorlar biz salaklığımıza doymayan mahlukatlarız buna eminim....
    bi not ekleyeyim fabrikayı arıyorum sorularıma cevap veremiyorlar biri telefonu birine bağlatıyor ama bu olayı çözdüğüm gün size forumda haber yada gazetelerde manşet olarak göstereceğim buyrun burdan yakın Türkiye ..
    atma ziyaaaa din gardaşıyız böyle yanlış bilgilendirmeler yapanlara acayip uyuz oluyorum smirnouf arkadaşın motorunu kullandım çok hoşuma gitti 125 cc motor kendi sınıfındaki motorlara göre çok iyi performans veriyor + o kdar vibrasyon yok motor ve smirnoufun motoru 10bin kmde daha anahtar deymemiş hadi dicem kullanıcı aptallaığımdan salaklığından kazmalığınden 2500 kmde motor klitlesin ama oda imkansız yağsız bırakmadığım sürece sonra bisanın garantisidede problem yok Lifan resmi Distribütörü olan bisan gayet sağlam firma en kızdığım şey bilmiyorsan palavra atmada alacak olan arkadaşların ve almış olan arkadaşların morelini bozma :@

buyur burdan yak

bilmiyorsan konuşma balta bu ruhsat halen benim adıma ve 8 yıllık motor kullanıcısıyım bana öğretme morelin bozuluyormuş alan bir sürü müşterinin moreli bozulacağına seninki bozulsun ne olur yani

Burda motoru kitleyen ben sorun yaşayan ben sen orda şakırda sana bi rüşvet veriyomu bisan mallarını iyi göstermen için ....şüphelenirim

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    allahım yaa benim morelim bozulmuyor motoru almayı düşünen arkadaşalrın ve alan arkadaşlarınkisi bozuluyor dedim gözünle oku gö.ünle değil :@ 2500 kmde hiç bir motor motor kitlemez kullanıcı hatası ayrı tabi ya yağsız kaldı bir şeyi var smirnpouftakisie neden hiç anahtar deymedi 9000 km allahın çobanı senin gibilere motor satanda suç zaten :@

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler