Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Katılımı mümkün olduğunca cok tutmaya çalışalım arkadaşlar , tanışamadığımız arkadaşlarımızda gelebilirlerse seviniriz. Gezi planları konusundada rotalar ve zamanlar hakkındada konusuruz ayrıca.

Bu arada ; Çilingoza gittim arkadaşlar , bu haftasonu oradaydım, Temden giderek yaklaşık 160-170 KM civarında bir yol var , anadolu yakasından gelenler için daha uzun tabiki. sanırım e-5 den gidilirse dahada uzun oluyor . Çatalcanın kuzeyinde , karadeniz kıyısında 700-800 metrelik kumsalıyla , yeşilliğiyle oldukça şirin bir yer, sezon açıldığında oldukça kalabalık oluyormuş. Yolun özellikle son 15 KM'si taşlık ve toprak bir yoldan olusuyor , özellikle yolun bu kısmı çok zor , arabanın ön takımları cok yavas gitmeme rağmen bayaa hasar gördü. Büyük tekerlekli motorlar için cok eziyet olmasada bu kısın bizim scooterlar için epey zor olacaktır. Bu Toprak yola gelmeden önce bi 30-35 km gidilen bir asfalt yol varki oda yeryer cökmüş ve delinmiş , çok dikkatli ve yavaş seyredilmesi gereken bir yol. Konaklamaya gelince , cadır dışında bir konaklama imkanı yok , ancak piknik alanı ve kamp alanı olarak ayrılan kısımda tuvaletler duşlar çöp kutuları ve çeşmeler mevcut . Temel ihtiyaçların karşılanabileceği bir restoran ve 2 büfe var. Tabi biz gittiğimizde hepsi kapalıydı ancak önümüzdeki hafta açılacakmış. Kumsalı oldukça güzel , ince kumdan oluşmakta, derinleşme hızı oldukca güzel , deniz hep temizdi bizim kaldığımız süre boyunca. Ancak kumsal oldukca kirliydi kış boyu denizin getirdiği cercöp ( genellikle rus gemilerinden atılmış çöpler içki şişeleri vs.) kumsalı kaplamıştı . Sezon basında yapılacak temizlikle bunlar dan kurtulanacağını tahmin ediyorum. Balık avlamak isteyenler için denizde kalkan balığı avlanıyor , ayrıca kumsalın sol tarafında birde göl var , oradada gerçek sazan ve bi kaç tür daha balık avlanabiliyor, 4-5 kiloluk sazan çıkabildiği söylendi bize. Orman yapısı sık ağaçlıktan olusuyor. Yolun cok uzun olması na ve bazı bölümlerde işkence olmasına razıysanız gidilebilecek oldukça hoş bir yer, ayrıca yine toprak yoldan 17 km daha devam edilirse Kastro ya ulaşılabiliyorki burası hem cook daha uzun kumsalı , daha büyük bir gölü ve daha kalabalık bir yer.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    latifpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn(satildi:()
    Hafta içi yapmakta ki inadın nedir Parışım yahu:( Okul var katılamıoruz işte yüzümüze niye vuruyosun. C.tesi akşamı olsa fena mı olur?
    [B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    @siyahus
    170 km iyi ancak sende galiba eşinle geleceksin. Benim servis 50-60 km hızı fazla geçme diyor. Artçıyla buz hızda seyretmek biraz zahmetli olmaz mı sence? Tabii bu benimde ilk şehir dışı gezim olacak. Ortalam hızımız kaç km olacak bu konuda bilgin var mı acaba?

Motosikleti
    Kemal , aslında bu geziyi yapalım diye henüz karar verilmiş değil , bunu konuşalım diye yazdım , aslında 70-80 km ile oldukça iyi ve stabil gidilebiliyor artçı ile , ancak yazıda belirttiğim gibi bozuk olan asfaltın olduğu bölüm ve özellikle toprak olan bölümde herkes zorlanacaktır. özellikle artçıyla katılanlar bu bölümlerde baya yorulacak , toz yutacak , sarsıntıdan ve sürekli sağlı sollu gitmekten ,manevra yapmaktan yorulacaktır. O yüzden konuşmak lazım, birde depolarımız cok küçük en yakın benzin istasyonu ne mesafededir onu göremedim daha doğrusu bakmadım , yolda kalma durumu olursa herhangi birinin yardım alabilme sansıda zayıf gibi. Belki daha yakın gezilerle başlayıp gittikçe uzaklaşmak daha iyi olabilir.

Latifcim , gece okulundamı okuyosun arkadaşım aksam 8 de ortaköy özellikle Avrupa yakasına uysun diye orayı seçtik , gelirsiniz artık bu kadar laftan soona bahanen yok

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    çok güzel bir haber cuma akşamı oradayım saygılar sevgiler darkform vizelerimde o tarihte bitiyor çok güzel oldu gerçekten de
    arkadaşlar lütfen katılımı yüksek tutalım eğlenceli bir vakit geçirelim
    @siyahus
    kamp için pek uygun değil gibi gözüküyor sanki kastro daha iyi gibi ama güni birlik bir gezi için harika bir yer olduğu kesindir teşekkürler
    @kemal
    bence 50-60 km hızda gitmeye gerek yok abicim . ben tek başıma 120 artçıyla beraber 110 yaptığımı bilirim 70-80 km gayet uygun bir hızdır zaten grup halinde gideceğimiz için hız limitimiz gezi de 60km/sa olacaktır. ama diğer zamanlarda artçıyla beraber 80-90 km hız da gitmenin bir sakıncası olmadığı görüşündeyim. 50-60 km limitinin sebebi hararet olmalı. Sabit hızla, yüksek devirle giderken hararet pek sorun teşkil etmeyecek asıl sorun sıkışık trafikte ve düşük devirlerde uzun süre yol alınmasıyla ortaya çıkacaktır

ismaill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN 2006
    Arkadaşlar cuma günü toplantıya gelecek arkadaşlar isimlerini belirtirlerse mekanla ilgili daha cazip şeyler yapabilirim...Katılan arkadaşlara güzel bi ortamda vakit geçirecekleri garantisini de veriyorum şimdiden...
    [B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:

Motosikleti
    Son olarak şöyle Avcılar ve ötesine gittik. Bende baktım yol güzel biraz hızlanıyım dedim. Dönüşte km teli elimde kalınca acabalara başladım

Şimdi bende zaman zaman hızlanıyorum. Artçı ile 90 km hıza kolayca çıkabiliyorum. Ama 120 km hiç görmedim. Birde bu km doğru göstermiyor diyorsunuz ya işte oradanda kıllandım. Neyse yol yapalım bence bu haftasonu tekirdağa filan kaçıp köfte mi yesek?

Motosikleti
    @ismaill
    açıkla biraz ne gibi güzellikler
    @kemal
    doğru göstermiyor derken arabayla ölçtüm ben 60 giderken araba 50 ile gidiyordu

Motosikleti
    Umutcum Kamp için aslında gayet uygun , kastro sadece buradan cok daha büyük ve tabii daha güzel ama orayı daha cok insan biliyo. Çilingoz kastrodan biraz daha yakın istanbula , ama günü birlik değilde bir gece konaklamalı olması daha mantıklı yoksa canımız çıkar yorgunluktan ama gidelim dönelim denilirse oda olur

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    herkese selam sevgili zen dostları uzun zamandır buralarda değildim çok güzel projeler var sanırım bende kampa gelmek istiyorum fakat cuma günü ne yazıkki gelemeyeceğim zeytin 4000 e geliyor canavar gibi

görüşrüüss
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

ismaill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN 2006
    @umutpoy
    fiyatlar hakkında bazı güzellikler olcak + 22:00 dan itibaren canlı müzik
    yani gelmeyenler bin pişman fln...
    [B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:

Motosikleti
    @ismaill
    ohh çok güzel bir havadis
    biraz önce düldülümü yıkadım( 2 ay aradan sonra) ve pasta cila olayına girdim inanın ilk günkü gibi oldu tavsiye ederimm

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı latifpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hafta içi yapmakta ki inadın nedir Parışım yahu:( Okul var katılamıoruz işte yüzümüze niye vuruyosun. C.tesi akşamı olsa fena mı olur?
    Ben hiçbişeyi tekbaşıma karar verip yapmıyorum Latifim. Keza cuma akşamının da haftasonu olduğunu ilk defa senden duyuyorum bahane bulmaya başladın yine tamam ben anladım seni.

Km saati'ni ilk motoru aldığımda bende bir arkadaşın arabasıyla beraber ölçmüştüm. 50 km'ye kadar her 10 km'de bir birbirimize işaret yaparak kontrol ettik doğruydu. Ama şu anda fazla gösterdiğine eminim. Kesinlikle fazla gösteriyor. Garip bir durum vesselam. Ebay'de speedmeter'lar falan var scooterlar için. Takılması falanda pek dertli değil gibi. çok inat edersem bitane alıcam

@ ismaill
    ben geliommm

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    sağol davetin için...ben gelmiyeceğim

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    çok açık sözlüsün umut
    Can YERLİ
    06 YC 502

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı canyerli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok açık sözlüsün umut
    Can yavrum sende çıkar şu motoru artık niye kitledin yine ? Ankara'ya gelicez senin motor kitli... İlla benmi gelip çıkarıcam motoru.. Sonra yok darkform gibi adam yok, yok darkform becerir biz beceremeyiz, yok bütün kızlar darkform'a hasta...

ulem 646 mesaj atmışım ne çene varmış be

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    Cuma günü ortaköye maalesef gelemiyorum. Malum evlilik başımız bağlı. İçişleri bakanı cuma günü için başka bir program yapmış

Size şimdiden iyi eğlenceler

Motosikleti
    Kaçarmı Kemal yaw , içişleri değil dış işleri ne giriyor bu mevzu

Motosikleti
    Alıntı siyahus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaçarmı Kemal yaw , içişleri değil dış işleri ne giriyor bu mevzu

Valla işte haftasonu olunca plan program hanıma emanet. Cuma günleri işlerimiz baya yoğun oluyor. O yüzden kolayca bir yerlere kaçamıyoruz işin doğrusu. Cmts günü olsaydı bir ihtimal işte. Ama pazar günleri boş gibiyiz. Bizde sizinle tanışmayı canı gönülden istiyoruz.

Motosikleti
    mondial MCT250
    [QUOTE=darkform;626300]@ praetorian
    Pazarları açık olması lazım Redline. Telefonu sitede var arkadaşlar: www.zenscooclub.com

motorunu satan, buyuten tum arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Bizleri unutmayın Yine bizim sitenin 2nci el sayfalarını önerecegim bende. Geri donus oluyor.
    harıka olmuş bu site yaa yenı görüyorum
    bende üye oluorum hemen

[QUOTE=darkform;628122]-----------------------------------------------------------------------------

ZeN ScooClub

13 Nisan Cuma Gecesi Ortaköy On The Rocks Cafe Bar'dayız !

13 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da hepbirlikte vakit geçirmek, yeni arkadaşlarımızla tanışmak ve sıcak günlerin yaklaşması sebebiyle yaz planlarımızı konuşmak üzere Ortaköy / On The Rocks Cafe Bar'da toplanıyoruz!

Açık Adres: Kaymakcı Sok No:12 Ortaköy/Beşiktaş

Tarif: Ortaköy Sultan Ahmet Köftecisi'nin karşı sokağına giriyoruz. Sokağa girer girmez hemen sağa dönüyoruz ve az ilerde solda On The Rocks Cafe - Bar'ı görüyoruz.

Tel: 0212 261 23 59

Cuma günü görüşmek üze
    kaç kişisiniz kalabalık olacakmı bende gelmek istıyebilirim liste bellımı acaba ------------------------

-

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler