Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Nisan 2007, 11:07
Katılımı mümkün olduğunca cok tutmaya çalışalım arkadaşlar , tanışamadığımız arkadaşlarımızda gelebilirlerse seviniriz. Gezi planları konusundada rotalar ve zamanlar hakkındada konusuruz ayrıca.
Bu arada ; Çilingoza gittim arkadaşlar , bu haftasonu oradaydım, Temden giderek yaklaşık 160-170 KM civarında bir yol var , anadolu yakasından gelenler için daha uzun tabiki. sanırım e-5 den gidilirse dahada uzun oluyor . Çatalcanın kuzeyinde , karadeniz kıyısında 700-800 metrelik kumsalıyla , yeşilliğiyle oldukça şirin bir yer, sezon açıldığında oldukça kalabalık oluyormuş. Yolun özellikle son 15 KM'si taşlık ve toprak bir yoldan olusuyor , özellikle yolun bu kısmı çok zor , arabanın ön takımları cok yavas gitmeme rağmen bayaa hasar gördü. Büyük tekerlekli motorlar için cok eziyet olmasada bu kısın bizim scooterlar için epey zor olacaktır. Bu Toprak yola gelmeden önce bi 30-35 km gidilen bir asfalt yol varki oda yeryer cökmüş ve delinmiş , çok dikkatli ve yavaş seyredilmesi gereken bir yol. Konaklamaya gelince , cadır dışında bir konaklama imkanı yok , ancak piknik alanı ve kamp alanı olarak ayrılan kısımda tuvaletler duşlar çöp kutuları ve çeşmeler mevcut . Temel ihtiyaçların karşılanabileceği bir restoran ve 2 büfe var. Tabi biz gittiğimizde hepsi kapalıydı ancak önümüzdeki hafta açılacakmış. Kumsalı oldukça güzel , ince kumdan oluşmakta, derinleşme hızı oldukca güzel , deniz hep temizdi bizim kaldığımız süre boyunca. Ancak kumsal oldukca kirliydi kış boyu denizin getirdiği cercöp ( genellikle rus gemilerinden atılmış çöpler içki şişeleri vs.) kumsalı kaplamıştı . Sezon basında yapılacak temizlikle bunlar dan kurtulanacağını tahmin ediyorum. Balık avlamak isteyenler için denizde kalkan balığı avlanıyor , ayrıca kumsalın sol tarafında birde göl var , oradada gerçek sazan ve bi kaç tür daha balık avlanabiliyor, 4-5 kiloluk sazan çıkabildiği söylendi bize. Orman yapısı sık ağaçlıktan olusuyor. Yolun cok uzun olması na ve bazı bölümlerde işkence olmasına razıysanız gidilebilecek oldukça hoş bir yer, ayrıca yine toprak yoldan 17 km daha devam edilirse Kastro ya ulaşılabiliyorki burası hem cook daha uzun kumsalı , daha büyük bir gölü ve daha kalabalık bir yer.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Reklamlar
-
10 Nisan 2007, 11:15
Hafta içi yapmakta ki inadın nedir Parışım yahu:( Okul var katılamıoruz işte yüzümüze niye vuruyosun. C.tesi akşamı olsa fena mı olur?
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
-
10 Nisan 2007, 11:55
@siyahus
170 km iyi ancak sende galiba eşinle geleceksin. Benim servis 50-60 km hızı fazla geçme diyor. Artçıyla buz hızda seyretmek biraz zahmetli olmaz mı sence? Tabii bu benimde ilk şehir dışı gezim olacak. Ortalam hızımız kaç km olacak bu konuda bilgin var mı acaba?
-
10 Nisan 2007, 12:27
Kemal , aslında bu geziyi yapalım diye henüz karar verilmiş değil , bunu konuşalım diye yazdım , aslında 70-80 km ile oldukça iyi ve stabil gidilebiliyor artçı ile , ancak yazıda belirttiğim gibi bozuk olan asfaltın olduğu bölüm ve özellikle toprak olan bölümde herkes zorlanacaktır. özellikle artçıyla katılanlar bu bölümlerde baya yorulacak , toz yutacak , sarsıntıdan ve sürekli sağlı sollu gitmekten ,manevra yapmaktan yorulacaktır. O yüzden konuşmak lazım, birde depolarımız cok küçük en yakın benzin istasyonu ne mesafededir onu göremedim daha doğrusu bakmadım , yolda kalma durumu olursa herhangi birinin yardım alabilme sansıda zayıf gibi. Belki daha yakın gezilerle başlayıp gittikçe uzaklaşmak daha iyi olabilir.
Latifcim , gece okulundamı okuyosun arkadaşım aksam 8 de ortaköy özellikle Avrupa yakasına uysun diye orayı seçtik , gelirsiniz artık bu kadar laftan soona bahanen yok
-
10 Nisan 2007, 12:35
çok güzel bir haber cuma akşamı oradayım saygılar sevgiler darkform vizelerimde o tarihte bitiyor çok güzel oldu gerçekten de
arkadaşlar lütfen katılımı yüksek tutalım eğlenceli bir vakit geçirelim
@siyahus
kamp için pek uygun değil gibi gözüküyor sanki kastro daha iyi gibi ama güni birlik bir gezi için harika bir yer olduğu kesindir teşekkürler
@kemal
bence 50-60 km hızda gitmeye gerek yok abicim . ben tek başıma 120 artçıyla beraber 110 yaptığımı bilirim 70-80 km gayet uygun bir hızdır zaten grup halinde gideceğimiz için hız limitimiz gezi de 60km/sa olacaktır. ama diğer zamanlarda artçıyla beraber 80-90 km hız da gitmenin bir sakıncası olmadığı görüşündeyim. 50-60 km limitinin sebebi hararet olmalı. Sabit hızla, yüksek devirle giderken hararet pek sorun teşkil etmeyecek asıl sorun sıkışık trafikte ve düşük devirlerde uzun süre yol alınmasıyla ortaya çıkacaktır
-
10 Nisan 2007, 12:36
Arkadaşlar cuma günü toplantıya gelecek arkadaşlar isimlerini belirtirlerse mekanla ilgili daha cazip şeyler yapabilirim...Katılan arkadaşlara güzel bi ortamda vakit geçirecekleri garantisini de veriyorum şimdiden...
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
-
10 Nisan 2007, 12:58
Son olarak şöyle Avcılar ve ötesine gittik. Bende baktım yol güzel biraz hızlanıyım dedim. Dönüşte km teli elimde kalınca acabalara başladım
Şimdi bende zaman zaman hızlanıyorum. Artçı ile 90 km hıza kolayca çıkabiliyorum. Ama 120 km hiç görmedim. Birde bu km doğru göstermiyor diyorsunuz ya işte oradanda kıllandım. Neyse yol yapalım bence bu haftasonu tekirdağa filan kaçıp köfte mi yesek?
-
10 Nisan 2007, 13:07
@ismaill
açıkla biraz ne gibi güzellikler
@kemal
doğru göstermiyor derken arabayla ölçtüm ben 60 giderken araba 50 ile gidiyordu
-
10 Nisan 2007, 13:23
Umutcum Kamp için aslında gayet uygun , kastro sadece buradan cok daha büyük ve tabii daha güzel ama orayı daha cok insan biliyo. Çilingoz kastrodan biraz daha yakın istanbula , ama günü birlik değilde bir gece konaklamalı olması daha mantıklı yoksa canımız çıkar yorgunluktan ama gidelim dönelim denilirse oda olur
-
10 Nisan 2007, 13:41
herkese selam sevgili zen dostları uzun zamandır buralarda değildim çok güzel projeler var sanırım bende kampa gelmek istiyorum fakat cuma günü ne yazıkki gelemeyeceğim zeytin 4000 e geliyor canavar gibi
görüşrüüss
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
-
10 Nisan 2007, 16:05
@umutpoy
fiyatlar hakkında bazı güzellikler olcak + 22:00 dan itibaren canlı müzik
yani gelmeyenler bin pişman fln...
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
-
10 Nisan 2007, 17:59
@ismaill
ohh çok güzel bir havadis
biraz önce düldülümü yıkadım( 2 ay aradan sonra) ve pasta cila olayına girdim inanın ilk günkü gibi oldu tavsiye ederimm
-
10 Nisan 2007, 23:31
-
11 Nisan 2007, 00:55
sağol davetin için...ben gelmiyeceğim
-
11 Nisan 2007, 01:27
çok açık sözlüsün umut
-
11 Nisan 2007, 01:43
-
11 Nisan 2007, 10:50
Cuma günü ortaköye maalesef gelemiyorum. Malum evlilik başımız bağlı. İçişleri bakanı cuma günü için başka bir program yapmış
Size şimdiden iyi eğlenceler
-
11 Nisan 2007, 10:56
Kaçarmı Kemal yaw , içişleri değil dış işleri ne giriyor bu mevzu
-
11 Nisan 2007, 12:31
siyahus adlı üyeden alıntı
Kaçarmı Kemal yaw , içişleri değil dış işleri ne giriyor bu mevzu
Valla işte haftasonu olunca plan program hanıma emanet. Cuma günleri işlerimiz baya yoğun oluyor. O yüzden kolayca bir yerlere kaçamıyoruz işin doğrusu. Cmts günü olsaydı bir ihtimal işte. Ama pazar günleri boş gibiyiz. Bizde sizinle tanışmayı canı gönülden istiyoruz.
-
11 Nisan 2007, 13:40
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler