MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
tmmm murat arkadasım dene ve bana sonra konus gör farları pişman olmayacaksın dediğin gibi onlar 2 çeşit oluyor bi arraba için bi motor için yanlışlıkla araba için olanı alsaydın dinamoyu falan ve daha kötüsü komple tesisatı bile yakardı kaldırmayacak sonra temizzzzzzz
muratt bizden baska foruma bişeyler yazan yok nasıl iştir bu yawww
Reklamlar
-
he valla ya.hs ciler uyuyo herhalde.4 ay sora aküyü şarj ettirdim.farlarla dörtlüleri aynı anda yakınca farlar kısalıodu)bugn beyaz ampulleri takmak nasip olmadı ama yarın kesin takıcam.evet ya diğer motorlarda görünce içim gidiodu beyaz farları artık bendede olucak:=)hadi hs ciler sorularınız paylaşın çözüm bulmaya çalışalım.banarlı sende başka neler var modifiye olarak??
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
-
Ooo murattt naber , ben bu konuyu açmıştım 2 sene önce .
Bende de var 150 HS 2006 Haziran tarihli . Şu anda 1500kmde . İlk aldığımda 1 haftada 1000km yaptım sonra babama verdim. Fabrika deposunda duruyo . şu anda 1550km falan sanırım. Gövdede neredeyse hiç çizik yok . Sağ tarafta 150hs yazan öndeki yerde jilet çiziği gibi çizik var . Park ederken sürttüm.
Bi de motorun altı biraz çizildi sanırım . Toprağa saplanmıştım bi defa .
Off-Road'da kullandım motoru bazen , Nisan-Mayıs aylarında Dağ yollarında canavar gibi gidiyor.
Biz geçen kış neredeyse hiç çalıştırmadık motoru hala orjinal aküsü var üstünde . Bir kere 300kmdeyken egzoz manifoldu çıktı 10ytl ye yaptırdım.
Bi de aynalar bisiklet aynası , orjinalleri hem yerinde durmuyo , hem iyi ayarlanmıyo.
-
-
59 Hk 790
wallah murat bende modifiye olarak beyaz ampul ve flash parklar var çeşitli yapıştırmalar ve reklemcıda yazdırdığım yazılar var su an okadar ama yaza farklı seyler düşünüyorum
dj_draqon@msn.com ekle murat konusalım senle
tmm ben ekledim murat gerek kalmadı kabul edrsin
MOTORUMUN KM Sİ SİZ HİÇ GEZMİYONUZ GALİBA BUYRUN BAKIN
-
-
-
kardeş far kaşların güzel olmuş neyle yaptın?hoşuma gitti)
-
gayet güzelde çok aksesuarda bozuyor motoru herseyin asırısı zarar
yalnız su öküz kornası kaç para ve büyüklerden mi ? ses olayı nasıl çok ses çıkıyormu bende meraklıyım bunlara bu yaz kısmetse yapıcaz bişeyler
-
meraba yeni üye oldum 150 hs kullanıcısıyım egzoz ucunu nasıl taktın ve yakıt değişiyomu
-
banarlı adlı üyeden alıntı
gayet güzelde çok aksesuarda bozuyor motoru herseyin asırısı zarar
yalnız su öküz kornası kaç para ve büyüklerden mi ? ses olayı nasıl çok ses çıkıyormu bende meraklıyım bunlara bu yaz kısmetse yapıcaz bişeyler
banarlı kardeş öküz kornası dediğin ferrari kornası olmasın??yani sanayide öle geçiyo.spor arabalarda olan korna.ben taktırdım.çok güzel ötüyo.yalnız fazla akım çekio farlarla aynı anda açıksa farlar kısılıyo
-
-
Güzelmiş o parklar aqa bazı sorularım olucak adı tam olarak ne die geçio ve ne kadar ciarında fiyatı?Bu arada güle güle kullan...
-
jduke15 adlı üyeden alıntı
Güzelmiş o parklar aqa bazı sorularım olucak adı tam olarak ne die geçio ve ne kadar ciarında fiyatı?Bu arada güle güle kullan...
çok teşekkür ederim jduke15 bunlar angel eye diye geçiyor fakat benim taktıklarım ledli birde bunların florasan halka şeklinde olanları var ben bunları yani bir kutudan 2 adet çıkıyor 14 ytlye aldım fakat buralarda satan hiçbiryer olmadıgı için internetten aldım hiçbir problem olmadı kargo 5 ytl tutuyordu kredi kartı ile ödeme için fakat ben ilk alışverişim oldugu için tedirgin oldum ve kapımda nakit ödemeyi seçtim buda 10ytlye çıkardı kargoyu toplam 25 mal oldu buyrun linkide veriyim: http://www.weblebi.com/UrunDetaylari...EW3b6yoU6dRCSA
murattt adlı üyeden alıntı
banarlı kardeş öküz kornası dediğin ferrari kornası olmasın??yani sanayide öle geçiyo.spor arabalarda olan korna.ben taktırdım.çok güzel ötüyo.yalnız fazla akım çekio farlarla aynı anda açıksa farlar kısılıyo
evet öküz kornası diye geçiyor bbböhhhhhhh şeklinde bir sesi var ferrari kornaları ise bildigimiz kornanın yüksek sesslisi diye biliyorum
-
teşekkürler bende biliyorurdum ısıklar açıkken kıstığını o yüzden sordum sizdede oluyormu die sağolun
-
BEYLER YOKMU YENİLİKLER KİMSEDE FORUMU COŞTURMAYA DEVAM
-
plaka kalınlaştırmayla farlara kaş nası yapılıyo.çok güzel duruyo ikisinide yapıcam ama nası yapıcam.bi el atın yaw
-
ya arkadaşlar bu motorda son hız ve km de ne kadar yaktıgını soyleyebilir mısınız?
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
fatihsevim adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar bu motorda son hız ve km de ne kadar yaktıgını soyleyebilir mısınız?
wallah kardes benim motor önceden km ye 100 bin lira yakıyordu karbüratörü temizlettirdim ve sübap ayarı yaptırdım 60 bin liraya düştü acayip az yakıyor 5 milyonluk benzinle 85 km gezdim ister inannın ister inanmayın kara sizin hız olayı har kes söylüyor bişi yeniyken düz yolda 120 yi gördüm bayıır asağıda 135 yaptım ama bu günlerde 110 u geçmiyor hız bu motorlarda önemli değil sonuçta hız motoru değil haksıymıyım ????
-
evet haklısın. Motor son hız konusunda değişiyor , 80 i geçemeyenlerde var 120 ye çıkanlarda var.
bu mondial 151 rs ile yapılmış motorlar aşağı yukarı aynı rs hs
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler