Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motor güzel de !
Oturduğun yerden gösterge tablosunu görmen
imkansız galiba ...
Bu motor Bisan pasific şasesi üstüne
yeni gövde giydirmedir haberin olsun !
-
abi harbiden bu gösterge olayı biraz garibime gitti benimde..görünmesi daha zor bi yer bulamamışlar heralde.tuhaf
-
Selam arkadaşlar daha gösterge tablosunu değil kendini doğru dürüst göremeden arabayla kaza geçirdim. Şimdi iyiyim. Motora binebilecek duruma geldiğimde deneyimlerimi paylaşmaya çalışırım.
-
tantalis arkadaşım geçmiş olsun...
-
Geçmiş olsun , Tantalis !
-
Teşekkür ederim arkadaşlar. Ucuz kurtulduk valla. Allah kimsenin başına vermesin.
-
Gösterge tablosu boyu 1,80 altında olanlar kafayı öne uzatmak zorundalar...Yani cok problem yaratmıyor...
1- Motordaki asıl problem rüzgar... o öndeki cam olmasa rüzgar önünüze eşit sekilde carpacak problem olmayacak...Ama o cam rüzgarı öyle bi sektiriyorki 60 ın üzerine cıktıgınızda tam göğsünüze rahatsız edici bi baskı yapıyor..Bu sırada göbek kısmına hiç rüzgar gelmiyo tabiki...
2- Üzerinde yuasa akü var alalı 1 ay oldu 2. marşa gerek olmadı.
3- 300 yag degişiminden sonra kayısın ordan yag sızdırdı servis halletti..Su an için bi problem yok 900 km deyim..
4- Vibrasyon biraz fazla....ve bir zırıltı var düşük devirlerde....Plastik aksamın biyeri zırıldıyor amam çözemedim......
5- Motoru gayet kuvvetli 2 kişi bindik..Cekiş gayet yeterli...
6- Son sürat denemesi yapmadım en fazla 90 yaptım..( ne kadar dogru bilmiyorum en kısa zamanda bi araba ile ölcecem )
7- Stop lar cok güzel gece frene bastıgınızda arkadan gelenlerin frene bastıgınızı anlamaması mümkün degil....3 ampül var stop konumunda , frene bastıgın zaman bunların hepsi birde çoğalıyor...
8- Üzerinde Duro marka taiwan malı lastikler var...benim arkadaşım Suzuki Dr800 ünde kullnıyor bu lastikleri gayet memnun , bende memnunum sert frende falan bi problem yaratmadı...
9- Frenler arka kampana....Genel olarak idare eder fakat iyi degil bence........
10- Acayip yakışıklı bi scooter...Şekil 10 numara..
Şimdilik bu kadar bi problem olursa ileride yazarım....
-
kesınlıkle tavsıye ederım cok eylenceli ve hos bı motor ozellikle arka stopları ve önden görünüşü bi scooter icin ınanılmayacak kadar güzel
-
Arkadaşlar dün arkadaşımın 2006 Megane ile test yaptık....
T-19 :90 km. ----- Megane : 80 km.
T-19 :80 km ----- Megane :70 km.
Yani 10 km fazla gösteriyor dostlar...90 ın üstüne cıkmaya cesaret edemedim TEM de acayip rüzgar vardı...Ama tahminim 100 e falan cok rahat cıkar....110 da limit olur...
Yani gerçek anlamda 100 km yapar...T-19
-
başka bir forumda gördüm. belki ilginizi çeker arkadaşlar.
aynalar değişince alet daha bi güzel olmuş bence siz ne dersiniz?
-
beyler bunun fiyatı ne kadar
arakadaşlar bunun fiyatı ne kadar acaba
-
eserkose www.asyamotor.com da yeterli bilgiye ulaşabilirsin...
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Motor güzel de !
Oturduğun yerden gösterge tablosunu görmen
imkansız galiba ...
Bu motor Bisan pasific şasesi üstüne
yeni gövde giydirmedir haberin olsun !
bugün biraz bindim de göstergelerin görünmesinde bir problem yok çok rahat görebiliyorum. boyum 177 falan. bilmem jetix arkadaş için nasıl bu durum
-
Selam dostlar
Öncelikle yeni üyeyim. Bu motor hakkında; motorunun kasasına göre küçük geldiği ve muadillerine göre fazla yakıt yaktığı söyleniyor. ne kadar doğrudur? Ve bu asya motorların egsozlarının kısa sürede çürüdüğü söyleniyor. Bunun bir alternatifi var mıdır?
H.K
-
tantalis dostum benim boy 1.80 bende de bi problem yok...Sadece saati görmek için kafayı biraz öne uzatmak gerekiyor...
Huckle dostum 80-90 krş yakıyor..Söylentilere bakma...Asya T1 de aynı motor var...ve T1 daha agır...
-
05 Haziran 2006, 03:08
Merhaba arkadaşlar,
Bu siteyi motor almak istediğim için google da dolaşırken buldum. Gerçekten çok güzel. Ben bu motoru almaya karar kıldım. Güzel taksit seçeneği olan bir yerden almak istiyorum bu modeli. Nereden alabilirim istanbulda..
-
05 Haziran 2006, 15:38
Vala ben maslak oto sanayinden aldım arkadaşım. Bayağı yardımcı oluyorlar. Cumali abi sana yardımcı olacaktır. 0212 276 17 77.
-
07 Haziran 2006, 01:07
-
07 Haziran 2006, 01:41
Fuarda cekilen resimdeki gibi kırmızı dısında siyah rengide bayiilerde mevcutmu arkadaslar ?? Bu makinayı kullananlar resimlerinide cekip koysalar etkili olacagı kanısındayım .. Tesekkürler
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler