Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Bayi toplantısında fiyatlardan bahsetmemişler bile. "Artabilir evet.." gibi şeyler söylemişler. Nitekim arttı da. Dün Burak Bey'le siteye girdik, artık sitesinde de 2.750 diyor kdv+ötv dahil, işlemler hariç fiyatına.
    Not: Çanta konusu konuşulmuştu, bir arkadaşımız birisinin el yapımı çanta sattığını söylemişti. Bunun dışında bu motorun ksesuarı olarak satılan orjinal bir çantası var mı? Çantalı prensçiler! Klavyelere kuvveet! =)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    Alıntı TURK01 adlı üyeden alıntı
    Hakanacan,motorun yan ve üst çantalarını nerden kaça aldın?Sanırım orjinaller

Bu arada Teknomotor dan uzun zamandır ses yok,Alanya daki bayi toplantısında burada bahsedilen sorunlar konuşulacaktı?Özellikle fiyat konusu görüşüldümü merak ediyorum.Malum biz yedik başkaları yemesin.
    orjınal deiller ama yakıştı
    arka çantayı içerenköy carrefor un arkasında halın orada bi motorcu var oradan aldım 60 ytl
    yan çantalar eski bi motorcudan aldım kullanılmış
    35 ytl
    el yapımı çantayı ben söylemiştim
    eleman memleketine gitmişti geldi mi bilmiyorum
    deri 200 guderi 100 demişti
    ama isteğe göre yapıyo
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

teknik moto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cümleten selamlar
    nasılsınız millet bakıyorum coğalmışız iyi iyi seviniyorum..
    Şu çinlilere arada kızsamda ya onların sayesinde arada sırada vatandaş iyi motora biniyor.
    maliyetteki %20 artış fiyatı 30 hazirandan itibaren 2750 yapıyor.....
    ama yinede fiyat uygun arkadaşlar....Ve diğer tüm firmalar 7. ay içinde zam yapacaklar..........

ya arkadaşlar dikkat edin hiç ciddi promlemi olan biri yok ne mondial mct gibi 10 km de ekzsantrik zincirini koparanlar conta patlatıp yağ akıtanlar,kangda çelikmotor gibi servis yedek parça rezaleti çekenler nede sektöre yeni girip acemiliklerini vatandaşa çektirenler var......

dahaDÜŞÜNMEYİN İŞTE KARDEŞİİİİM ALIN ZEALSUNU SONRA KAFANIZI DUVARLARA VURMAKTAN YORULURSUNUZ KAFA KALIRSA TABİİİ

SELAMLAR

Alanyada İŞ KonuŞulmadi ?????????

Herkez Sankİ Hayatinda İlk Defa Tatİle ÇikiyormuŞ Gİbİ İdİ

Ben Otele Gİrİnce Baktimkİ Herkez KardeŞİnİ Kalfasini YeĞenİnİ Amcasinin OĞlunu KomŞusunu Alip GelmİŞ Yada GÖndermİŞ Sesİmİ Çikarmadan Ayrildim ...................

SonuÇ : Bayİİ Toplantisi 8. Ayda Olacak Sabir....
    KARA MURAT

Motosikleti

Yeni Zealsun 150-19 Sahiplerine

Arkadaşlar, başlıkta korkunç bir bilgi paylaşımı oldu. Motoru yeni alan veya alacak olan arkadaşlar yapmaları gerekenleri kafalarında daha kolay toparlayabilsinler diye birkaç hatırlatma yapalım. Aşağıda yazacağım tüm bu bilgileri veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler! Bana sorarsanız bu yapılacaklar listesini sizin de yardımlarınızla tek bir büyük liste haline getirelim ve başlık altındaki ilk mesaj sahibi bu listeyi copy paste etsin, böylece başlığa giren kişiye kolaylık olur. Yanlışlarımı ve eksiklerimi düzeltin lütfen, o kadar çok bilgi vermişsiniz ki, aralardan aklımda kalanları toplayabiliyorum sadece.

Zealsun Zs150-19 Alacak Arkadaş:

• Motoruna NGK marka, DPR8EA model bir buji tak çünkü üzerindeki çin malı bujiden daha kaliteli, rezistanslı ve motorun teklemesini-stop etmesini büyük oranda önleyecek.
    • Bayi veya servisten rica et, rölanti ayarını biraz yüksek tutsun (1100 devir/dakika gibi)
    • Motoru servisten/bayiden çıkartmadan önce veya hemen sonra lastik basınçlarını rahat edeceğin seviyeye düşür Pek çok motorlu aracın fabrika çıkışı lastik basıncı tehlikeli derecede yüksek oluyor. Bir darbede yarılıp kazaya sebep olabilir!
    • Motoruna 95 oktan kurşunsuz benzin koy.
    • Depoyu ağzına kadar doldurma! motoru ayağa yatırdığında benzin akar ve boyaya, kapak contasına zarar verir.
    • Akü tahliye borusunun biraz uzun olduğu farkedildi ve bazı arkadaşlar bu konuda sorun yaşadı, bayiden rica et veya kendin bu boruyu biraz kısalt. Akü asidi kromaja akarsa bozar.
    • Egzoz sesini arttırmak için son susturucuyu çıkartabilirsin, çok güzel bir ses elde edersin fakat motorun garantisi yanar. Bir tercih yap.
    • Rodaj yağının ardından (800-1000km arasında) Castrol Magnatec veya muadili kaliteli bir yağ koy.
    • Frenleri bayiden çıkmadan önce kontrol et ve istediğin sıkılığa getirt, bayiyi öyle terket.
    • Bu motorların montajları bayilerde ve servislerde yapıldığı için ufak hatalar olabiliyor, bayiden uzaklaşmadan önce kilometre teli, benzin göstergesi, sinyal lambaları ve ikaz sesleri, devir göstergesi düzgün olarak çalışıyor mu kontrol et. Sonra tekrar servise git-gel olmasın. Ayrıca fren yağı, motor yağı seviyesi gibi hayati ayrıntıları mutlaka kontrol et. Motor yağ soğutmalı olduğu için devridaim için de yağ kullanılıyor bu nedenle yağını biraz fazla koydurt.
    • BU MESAJDA detaylı bir şekilde anlatıldığı gibi sinyal rölesini su alma ihtimaline karşı yalıt veya servise durumu anlat, onlar yalıtsın.
    • BU MESAJDA detaylı bir şekilde anlatıldığı gibi çamurluğun iç tarafını, lastiğin değmesi ihtimaline karşı taşla veya servisle konuş taşlasınlar. Ya da taşlama yapabilecek bir yere götür.
    • 400 kilometrede bir zincirini uygun bir yağ ile yağla.
    • Bir nazar boncuğu al
    • Motosikletinin erkek mi kız mı olduğuna karar ver ve ona yakışacak bir isim koy.

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar, başlıkta korkunç bir bilgi paylaşımı oldu. Motoru yeni alan veya alacak olan arkadaşlar yapmaları gerekenleri kafalarında daha kolay toparlayabilsinler diye birkaç hatırlatma yapalım. Aşağıda yazacağım tüm bu bilgileri veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler! Bana sorarsanız bu yapılacaklar listesini sizin de yardımlarınızla tek bir büyük liste haline getirelim ve başlık altındaki ilk mesaj sahibi bu listeyi copy paste etsin, böylece başlığa giren kişiye kolaylık olur. Yanlışlarımı ve eksiklerimi düzeltin lütfen, o kadar çok bilgi vermişsiniz ki, aralardan aklımda kalanları toplayabiliyorum sadece.

• Motoruna NGK marka, DPR8EA model bir buji tak çünkü üzerindeki çin malı bujiden daha kaliteli, rezistanslı ve motorun teklemesini-stop etmesini büyük oranda önleyecek.
    • Bayi veya servisten rica et, rölanti ayarını biraz yüksek tutsun (1100 devir/dakika gibi)
    • Motoru servisten/bayiden çıkartmadan önce veya hemen sonra lastik basınçlarını rahat edeceğin seviyeye düşür Pek çok motorlu aracın fabrika çıkışı lastik basıncı tehlikeli derecede yüksek oluyor. Bir darbede yarılıp kazaya sebep olabilir!
    • Depoyu ağzına kadar doldurma! motoru ayağa yatırdığında benzin akar ve boyaya, kapak contasına zarar verir.
    • Akü tahliye borusunun biraz uzun olduğu farkedildi ve bazı arkadaşlar bu konuda sorun yaşadı, bayiden rica et veya kendin bu boruyu biraz kısalt. Akü asidi kromaja akarsa bozar.
    • Egzoz sesini arttırmak için son susturucuyu çıkartabilirsin, çok güzel bir ses elde edersin fakat motorun garantisi yanar. Bir tercih yap.
    • Rodaj yağının ardından Castrol Magnatec veya muadili kaliteli bir yağ koy.
    • Frenleri bayiden çıkmadan önce kontrol et ve istediğin sıkılığa getirt, bayiyi öyle terket.
    • Bu motorların montajları bayilerde ve servislerde yapıldığı için ufak hatalar olabiliyor, bayiden uzaklaşmadan önce kilometre teli, benzin göstergesi, sinyal lambaları ve ikaz sesleri, devir göstergesi düzgün olarak çalışıyor mu kontrol et. Sonra tekrar servise git-gel olmasın.
    • BU MESAJDA detaylı bir şekilde anlatıldığı gibi sinyal rölesini su alma ihtimaline karşı yalıt veya servise durumu anlat, onlar yalıtsın.
    • BU MESAJDA detaylı bir şekilde anlatıldığı gibi çamurluğun iç tarafını, lastiğin değmesi ihtimaline karşı taşla veya servisle konuş taşlasınlar. Ya da taşlama yapabilecek bir yere götür.
    • Bir nazar boncuğu al
    • Motosikletinin erkek mi kız mı olduğuna karar ver ve ona yakışacak bir isim koy.

wAY wAY wAY wAY
    iŞE GÜCE DALDIK BURASI 25000 TİRAJLARI BULMUŞ BE.
    SELAM DOSTLAR.HERKESİN YAZILARINI OLUDUM BİRBİRİNİZLE YARDIMLAŞMANIZ BİLGİ PAYLAŞIMINIZ TAM İSTEDİĞİM GİBİ OLMUŞ.HERKES SAMİMİYETLE BURADA FİKRİNİ BEYAN ETMİŞ.ÇOK SEVİNDİM.TÜM ZEALSUN KULLANAN ARKADAŞLARA NE KADAR DOĞRU TERCİH YAPTIKLARINI BİR KEZ DAHA YİNELİYORUM.
    BU TOPİĞİ AÇTIĞIM GÜN BÖYLE OLACAĞINI BEN BİLE DÜŞÜNMEMİŞTİM.AMA GEL GÖR Kİ HERKES MEMNUN BU DA TÜM MOTOR ALACAK ARKADAŞLARA ÖRNEK OLSUN.
    HERKESE SEVGİLER.
    AVŞA ADASINA DA BEKLERİZ....

Ghost-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu zam işi beni çok üzdü.Uzun zamandır forumu takip edemiyordum motora niyetliydimde daha zamanı vardır zamma diye acele etmiyordum.Durum da çok iyi değil aslında şimdi sitede görünce fiyatları 2300 verebilceğimi ama 2 750 verip bu sene motor alamayacağımı farkettim.İstanbulda oturuyorum arkadaşlarFakat geç kaldım sanırım motortan kalmamıştır istanbulda :( peşin para almak istiyorum,motorun varlıını bilen duyan, istanbula yakın bir bölgede uygun fiyata verebilcek bayi bilen varsa haber verebilirmi :( çok geç kaldım sanırım ve bu sene motor işi yattı.
    Vrommmmmm

Motosikleti
    -CRiminAL-
    gerçekten iyi ki açmışsın bu başlığı. Açmasaydın şu anda Kanuni Deer için (o da güzel alet ama...) tüketici kredisi çekmiştim ve taksit ödüyor olacaktım, teşekkürler. Bir de başlıktaki ilk mesajına 'motoru alırken yapılması gerekenler' maddelerini de koyarsan alacak arkadaşlara çok büyük kolaylık olur, tabi sen bilirsin.

Ghost-Rider:
    Fiyatının 2300 olarak açıklandığı zaman İstanbul'da plaka masraflarıyla birlikte 2550 gibi bir fiyata geliyordu. 20-Haziran günü Ümraniye Zealsun Bayisi'nde motoru 2800ytl'den sattıklarını söylediler (herşey dahil). Ellerinde bir tane kalmıştı, belki hala vardır. 0216 520 3740 nolu telefondan arayıp sorabilirsin.
    Aynı tarihte Üsküdar Bayisi'nde de motor vardı ve 2850 fiyat çektiler. Yani zam öncesi Mor Motor'a ödeyeceğinden yalnız 250ytl daha fazla. Ben de motoru 2800e aldım, girdiğim borca değdi diye düşünüyorum.
    Son bir tavsiyem daha var: Dün Mor Motor'a bir arkadaş 150-19'unu bıraktı satılması için ben motoru denedim, tertemiz. 2000ytl'ye satıyor.

tsunami_911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    demekki bu ülkede bişeye fazla rağbet etmemek gerekiyomuş

cexenes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sadece bu model için değil motora genel olarak rağbet olduğundan herkes zam yapıyor nasıl olsa millet koyun

TURK01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ketchup valla tebrik ederim,çok faydalı oldu,iyi de emek harcamışsın.

Hakanacan çantacının tlf varmı?İçerenköy Carrefour u biliyorum ama arkasında hal olduğunu hiç görmedim.

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    öncelikle herkese selamlar. ismim oğuz kağan. konyadayım.cebimde 3 milyar var. chopper/cruiser almayı planlıyorum. şu ana kadar kafamda keeway superlight150 vardı. 3 milyara alınabilecek en iyi motor diye düşünüyordum ki zs150 yi tanıdım.kafam cok karıştı. önceden keeway kullananlarınız var mı? ya da aynı benim gibi araştırıp da karara varmış olanlar? hangisini almamı önerirsiniz? cevap yazarsanız sizlere zahmet cok sevinirim. şimdiden cok teşekkürler.kazasız belasiz şürüşler dilerim.
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

motorsuzmotorcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 model Tiger 250

Gitti Güzeller güzeli :(

Arkadaşlar mor motoru aradım ama ikinci el motorda gitti :( geçmiş olsun herkeze napak kısmett deelmiş :(

Motosikleti
    TURK01: çok teşekkür ederim, ben sadece derledim, tüm bu bilgileri başka arkadaşlar girmişlerdi zaten.

OĞUZ KAĞAN: Henüz iki motoru da kullanmadım ama ikisi hakkında da nette çok kapsamlı bir araştırma yaptım. Şuanda 150-19'umun montajı yapılıyor, yarın elimde olacak inşallah. Hiçbir donanımı olmasaydı bile sadece balansörü için tercih ederdim. Kaldı ki aletin üzerinde yok yok.

motorsuzmotorcu: Umudunu yitirme, Ümraniye Bayi'sini ara. (0216 520 3740) ellerinde bir tane vardı, 2800'e herşey dahil veriyorlar.

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    Alıntı OĞUZ KAĞAN adlı üyeden alıntı
    öncelikle herkese selamlar. ismim oğuz kağan. konyadayım.cebimde 3 milyar var. chopper/cruiser almayı planlıyorum. şu ana kadar kafamda keeway superlight150 vardı. 3 milyara alınabilecek en iyi motor diye düşünüyordum ki zs150 yi tanıdım.kafam cok karıştı. önceden keeway kullananlarınız var mı? ya da aynı benim gibi araştırıp da karara varmış olanlar? hangisini almamı önerirsiniz? cevap yazarsanız sizlere zahmet cok sevinirim. şimdiden cok teşekkürler.kazasız belasiz şürüşler dilerim.
    formun hangi sayfasında bilmiyorum ama keeway ile karşılaştıma yapmıştık ben daha önse kullanıyourdum sayfaları kontrol et bulursun
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    turk 1 dostum çantacı hal binasının yanında henkel binası var yolun düşerse
    henkel binasının oradan dümdüz yukarı doru git 150 metre ilerde solda kalıyo meyve sebze hali var o yol bitince ümraniye tarafına giderken mondial satış ve servis yeri mutlaka görürsünhenkel binasını bul gerisi kolay ben arka çantayı 60 ytl ye aldım güzel montlar da vardı fiyata göre bi bakarsın
    ama yan çantalar kararöyde 60 ytl den başlıyo dandikler ben 2 el aldım yaz geldi malum deniz olayları var

oguz ben sapanca gezisine katıldım ve sürekli gezilere katılıyorum keeway titreşimi ve çekişi çok kötü bu motora göre bu daha kalıteli düşünme bile

motorsun yaklaşık 4 saat önce işim gereği ümraniyedeydim bir adet motor vardı dışarda güçlü motordu galiba önunden geçtim durmadım ara istersen

he bu arada ketchup ellerine sağlık çalışman için her yeni giren soruyordu bunları

ayrıca o nota motorun yağını mumkunse 800-1000 arası deiştirebilirseniz çok daha uzun ömürülu olur motor
    birde kullanmadan önce gereken her yerini mutlaka kontrol edin fren yağ seviyesi motor yağı gibi
    zinciri de 400 km de bir yağlayın

teknıkmoto hocam eğzost olayı için levente uğradım
    fiyat öğrenmek için 180 dediler komple egzost a
    acaba fiyat doru mu yoksa bana sığdırmaya mı çalışıyolar
    eğer mumkun olursa parça fiyat listesini yazabilirmisin muşterilere verilen
    olmadı senden alalım

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    abi ankarada uygun çanta bulmak zorundayım oda var hakan hocam senin tanıdıklar varmı bu civarda uygun motosiklet brandası bulmalıyım iki tane market reklamı örtüyorum motosikletin üzerine deşmeyin yaramı
    Ya az önce motosikletten indimde harbiden iyi bir iş yaptım bu aleti almakla işin en güzel yanıda bu forum en ufak sorunumda açıyorum arkadaşlar cvp veriyor örneksiz bir danışma hattı kuruldu gibime geliyor ve insanlar bunu sadece kalben istedikleri için yapıyor gönülden gelen bir yardım almak harika bir şey herkese teşekkürler criminal nerelerdesin be üstad ne zaman kavuşacaksın prensine

Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    ilk bakımda yapılması gerekenler serhan sormuştu
    bütün civataların kontrolu
    buji deişimi (ngk)
    fren ayarları (yapılırken fren muşuru kontrolu)
    subap ayarı
    yağ deişimi
    karburatör ayarı ve rolanti ayarı
    zincir ayarı ve yağlama
    yağ filitresi temizleme
    hava filitresi kontrolu
    boru aksamları kontrolu
    ses varsa kontrolu

bunların dışında
    100-200 kmde bir mutlaka gevsek olan yer varmı diye kontrol edin
    ön diske gözle kontol edin çatlak yamukluk varmı diye
    400 kmde bir
    zincir bakımınızı yapın spreyler var
    arka fren ayarınızı yapın
    800 km de bir mumkunse (becerirseniz) yağınızı deiştirin
    rutin bakımlarını sakın aksatmayın

ve her motora bineceğinizde gun başında
    motor yağ göstergesine bakın
    fren yağ göstergesine bakın
    çok kişi bunu bile yapmıyor

unutmayın ki çevremdeki 10 kişden 6 sı bu şeytan işi diyor
    çoook dikkat edin bir anlık daikkatsizlik çok şeye mal olabilir
    kazasız sürüşler dilerim

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    abi çok çok teşekkür ediyorum

StormlorD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yaya :( (şimdilik)
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı

• Rodaj yağının ardından (800-1000km arasında) Castrol Magnatec veya muadili kaliteli bir yağ koy.
    • Bu motorların montajları bayilerde ve servislerde yapıldığı için ufak hatalar olabiliyor, bayiden uzaklaşmadan önce kilometre teli, benzin göstergesi, sinyal lambaları ve ikaz sesleri, devir göstergesi düzgün olarak çalışıyor mu kontrol et. Sonra tekrar servise git-gel olmasın. Ayrıca fren yağı, motor yağı seviyesi gibi hayati ayrıntıları mutlaka kontrol et. Motor yağ soğutmalı olduğu için devridaim için de yağ kullanılıyor bu nedenle yağını biraz fazla koydurt.
    • 400 kilometrede bir zincirini uygun bir yağ ile yağla.
    • Bir nazar boncuğu al
    böyle bir liste yapman harika olmuş,şu ana kadar tespit ettiğim şeylerden bir kaçını da ben yazayım ( :
    * benzin filtresinin bağlı olduğu hortumun motor bloğuna yakın durmasını engelleyin,gerekirse sabitleyin,dilerseniz kaliteli bir filtre takın. (araba filtresi harika oluyor)

* Aynalar biraz küçük,dilerseniz daha büyük kromajlı aynalardan alabilirsiniz,(sirkeci tarafında satılıyor,4 ytl ye bir çift honda titan aynası almıştım )

* Korna biraz güçsüz , herhangi bir aksesuarcıdan 6 ytl'ye güçlü araba kornalarından alabilirsiniz,görülmek kadar duyulmak ta önemli

* Motorunuzu almadan önce akü hortumunun takılmış olduğuna mutlaka bakın,uzunluğu önemli değil makas ile kesersiniz benim motordaki gibi hortumsuz olursa asitli su olduğu gibi metal aksama gelir ve çürütür,neyse ki ilk aklıma gelen şey oldu ve kontrol ettim ertesi gün hortumu taktım.

* Motorunuzun krom kısımlarının paslanmasını engellemek için WD-40 isimli mücizevi icadı kullanmanızı öneririm,hem pası çözer hem de sürüldüğü yeri yağladığı için uzun süreli bırakmalarda paslanmayı önler

* Kesinlikle yola çıkmadan önce yan ayağın kapalı olduğundan emin olun. (viraj alırken kıvılcım çıkarmak istemiyorsanız )

* Gaz telinde en az 1-2cm lik boşluk olmasını sağlayın,aksi takdirde gaz teli çok hassas olur,kaza yapmanıza sebep olabilir..

* direksiyon ağır ve çok az döndüğü için rahat manevra yapabileceğiniz bir yere bırakmanız tavsiye olunur

* Ön fren levyesinin menteşe kısmında 4 kademeli sertlik ayarı vardır,sert olmasını isterseniz(anında tepki veriyor) 4'e yumuşak olmasını isterseniz (bisiklet freni gibi oluyor) 1'e ayarlayın.Ayarı 4'e aldığınızda aniden fren sıkarsanız tekerleği kilitleyebilirsiniz dikkatli olun.

* 20-30 km gezdikten sonra durup arka tekerin göbegine elinizle dokunun,eğer çok sıcaksa arka freni biraz gevşetin,balatanızı erkenden bitirirsiniz

Aklıma gelenler şimdilik bunlar,benim motorda da bazen 1 den 2 ye alamama sorunu yaşıyorum,motor boşa alıyor ama geri bastığımda 2 ye girmiyor,tekrar 1 e alıp 2 ye almaya çalıştığımda giriyor acaba debriyaj tam ayırmıyor mu sizce?

herkese iyi aksamlar
    Hakancan hocamın sayesinde bende artık zs150 sahibiyim
    kendisiyle tanıştım bana cok yardımcı oldu allah razı olsun.yakısıklı bir abimiz.
    aldığım motor 2.el ama cok temiz aynı sahibi gibi.yasal işlemlerde ufak bir sorun yasadık onuda atlatınca buyuk ihtimal haftaya motor tamamen benim.ilk motorum olacak ve bayaa heyacanlıyım.
    Herkese kazasız suruşler dilerim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler