Anket: Üç tekerli Piaggio yu beğendizmi
- Katılımcı sayısı
- 34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
evet beğendim
-
hayır hiç güzel olmamış
-
hiç bir fikrim yok
3 tekerli Piaggio geliyor
-
bugün (yani 29 mart) www.piaggioturkiye.com a bi girdim. aaa. ne görüyorum. işte bunu
evet piaggio üç tekerli scooterını türkiyeye getirecekmiş.
bu model burada daha önce gösterilmişti. biliyorum ama bulamadım. kusura bakmayın. oraya eklicektim.
__________________________________________________ _________________________________
tamam buldum. likide bu http://www.motosiklet.net/forum/show...hlight=piaggio
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Reklamlar
-
artık 2 tekerin devri biter
-
bence bunlar motor değil. ikiteker tutkusu ikiteker savdalıları diye heryerde geçer bu ne ya üçteker tutkusu tripatör gibi
motor dediğin 2 teker olur. tadı ortadır zaten
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
çok ilginç bişeye dikkat ettim.arabalardaki gibi döneceğin yöne dönmüyo tekerler! dikkat edin döneceğin taraf solsa soldaki teker geriye kayıyo buda devrilme riskini azaltıyo yavaş hızlarda!
-
sinandurak adlı üyeden alıntı
çok ilginç bişeye dikkat ettim.arabalardaki gibi döneceğin yöne dönmüyo tekerler! dikkat edin döneceğin taraf solsa soldaki teker geriye kayıyo buda devrilme riskini azaltıyo yavaş hızlarda!
evet videoyu izlerseniz nasıl virajları kolayca döndüğünü görürsünüz
-
ilginc bi alet ya..dengesız gozukuo ama pıaggıo kesın bısıler dusunmustur..
-
çok büyük çok geniş gözüküyo arka tekerin yanına bi tane daha teker koysan maxi scooter görünümlü atv olcak begenmedim ama güzel bi proje...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
hakkettende garip. millet arakayı iki teker yapar....
-
Resimlerden anlaşıldığına göre çok dengeli ve yere sağlam basıyo. Üç tekerli olmasına rağmen alet virajlarda yatma zevkini esirgemiyor aynı zamanda güvenli. Hariki bir konsept motosiklet geliyor gibi...
-
bence 2 tekerden vazgecmemek lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler