Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Temmuz 2013, 15:21
selamlar çanta demiri lazım fakat benim face sim yok başka bir yolu varmı acaba?
Reklamlar
-
15 Temmuz 2013, 15:26
http://www.motoranyp.com/urun_secimi/?id=2 sitesine gir... sym orjinal aksesuarlara tıkla... altta ''ÇANTA BAGLAMA BRAKETİ (WOLF)'' şeklinde yazıyor.. oradan sipariş verebilirsiniz
-
15 Temmuz 2013, 18:47
teşekkürler 119 dolarmış,kendim bişeyler yapmaya çalışıyım yada soft yan çanta kullanırım
-
16 Temmuz 2013, 01:58
Serkan bana ozelden mail adresini yolla.. sana topcase demiri autocad olarak cizim yollayim. Lazer kesim yapan yere ver ve demirini kestir
-
16 Temmuz 2013, 16:58
forumu taradım ama bir bilgiye erişemedim. lastikleri değiştirenler, neyle değiştirdi, memnun musunuz? biraz bilgi verebilir misiniz?
-
17 Temmuz 2013, 01:52
tuyra adlı üyeden alıntı
forumu taradım ama bir bilgiye erişemedim. lastikleri değiştirenler, neyle değiştirdi, memnun musunuz? biraz bilgi verebilir misiniz?
michelen en iyisi, başka markalara yönelmenize gerek yok..
face gurup https://www.facebook.com/groups/symwolfsb250turkiye/
-
17 Temmuz 2013, 13:29
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Aynen katılıyorum motorsiklet ve araç lastiğinde michelin dan her zaman tam performans almışımdır.
-
22 Temmuz 2013, 12:22
Merhaba arkadaşlar;
Uzun zamandır bu modeli düşünüyorum. Özellikle tasarımını çok beğeniyorum. Ancak benim bagaj ve artçı sorunum var. Bagaj ihtiyacım olacak ve artçımın da rahat etmesini istiyorum. Gerçi artçılı olarak çok uzun bir yol gitmeyeceğim (en fazla büyükçekmece-riva arası). Ama yine de rahat etmesi benim kafamın rahat olmasını sağlayacak. İkinci mesele de bagaj meselesi. Top case pek şık durmadığı için yan çanta istiyorum. Benim bu iki problemime çözüm önerisi olan var mı acaba? Yoksa gözüm kalacak bu motorda...
-
23 Temmuz 2013, 21:35
bsongoz adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar;
Uzun zamandır bu modeli düşünüyorum. Özellikle tasarımını çok beğeniyorum. Ancak benim bagaj ve artçı sorunum var. Bagaj ihtiyacım olacak ve artçımın da rahat etmesini istiyorum. Gerçi artçılı olarak çok uzun bir yol gitmeyeceğim (en fazla büyükçekmece-riva arası). Ama yine de rahat etmesi benim kafamın rahat olmasını sağlayacak. İkinci mesele de bagaj meselesi. Top case pek şık durmadığı için yan çanta istiyorum. Benim bu iki problemime çözüm önerisi olan var mı acaba? Yoksa gözüm kalacak bu motorda...
merhabar ben daha 2 gün önce eşimle marmarise gittim ve hiç rahat edemedim arka koltuk sert ve dar,eşimde 8 yıllık artçı olarak o kadar motora bindik en rahatsız buydu dedi.çanta meselesini çözersiniz fakat arka kötü her sert frende üstüme geldi
-
24 Temmuz 2013, 00:42
serkanbitez adlı üyeden alıntı
merhabar ben daha 2 gün önce eşimle marmarise gittim ve hiç rahat edemedim arka koltuk sert ve dar,eşimde 8 yıllık artçı olarak o kadar motora bindik en rahatsız buydu dedi.çanta meselesini çözersiniz fakat arka kötü her sert frende üstüme geldi
evet sert koltuğa sahip bir tarzı var, kısa şase spor bir motor.. artçılı uzun yol yapmak zor.. yani şöyle düşünmek lazım, zaten ilk balışta motorun koltuğunun 2 parçalı spor olduğunu görüyorsunuz, buda artçılı pek uygun olmuyor. kısa mesafelerde sıkıntı yok .. tek sele olan motorlar her zaman daha konforludur
-
26 Temmuz 2013, 11:58
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
-
12 Ağustos 2013, 13:35
slm
hem sym hem cbr250r kullanan varmı aranızda acaba ??
-
12 Ağustos 2013, 14:06
-
12 Ağustos 2013, 15:18
xanka adlı üyeden alıntı
Ben kullandim ikisinide
oturuş pozisyonu olarak sym daha dik olarak sürüş sağlıyor 2.soru hızlanmalarını karşılaştırırsak ne dersin
-
12 Ağustos 2013, 19:22
sym derim
ikisini de kullandım
oturus olarak ikisi de aynı geldi bana
sym akar
-
15 Ağustos 2013, 20:15
Bütün topik face sayfasında mı yaw...
ülmüş buralar..
-
16 Ağustos 2013, 11:47
F54 adlı üyeden alıntı
tşk ederim kanka motorun güzel lakin bana uymaz ben yakım zaman da sukutır a döneceğim
marka olarakta sym olacak
ya gts i evo yada joride 200i bu modellere bakıyorum joride alırsam hem şehir içi hemde uzun yollara gidecek bi motor gts ise sadece uzun gezilerde benimle olacak kasa büyük olduğu için şehir içi için uygun değil
ama inanki senin motordan da almak isterdim yakışıklı ne cbf 250 nede inazuma bu kadar yakışıklı değil
dostum merhaba; motosikletin yokmuş:( umarım en yakın zamanda alırsın) bende joyride 200i evo alalı 1 ay oldu oldukça memnun olduğum ve wolf u'da çok beğendiğim için geçiş yapmayı düşünüyorum ilan vermedim daha ilgilenirsen forumdan biri ile alışveriş yapmak bence en iyisi gibi geliyor, takas düşünen varsa genelde buralardayım herkese hayırlı sürüşler allah kaza bela vermesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
wolf 'un yakıt durumu nedir? ben joyride yakıtından pek tatmin olmadım sanki biraz fazla yakıyor :( 33 tl ye 185 km yaptım full artçılı olmak kayıdı ile.
-
19 Ağustos 2013, 22:54
C&T adlı üyeden alıntı
dostum merhaba; motosikletin yokmuş:( umarım en yakın zamanda alırsın) bende joyride 200i evo alalı 1 ay oldu oldukça memnun olduğum ve wolf u'da çok beğendiğim için geçiş yapmayı düşünüyorum ilan vermedim daha ilgilenirsen forumdan biri ile alışveriş yapmak bence en iyisi gibi geliyor, takas düşünen varsa genelde buralardayım herkese hayırlı sürüşler allah kaza bela vermesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
wolf 'un yakıt durumu nedir? ben joyride yakıtından pek tatmin olmadım sanki biraz fazla yakıyor :( 33 tl ye 185 km yaptım full artçılı olmak kayıdı ile.
Wolf ten 30 kuruş kadar fazla yakıyorsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Bütün topik face sayfasında mı yaw...
ülmüş buralar..
Wolfçüler paso geziyor,yol yapıyorlar...Ne işleri olsun sanalda sıcacık havada,upuzun yollarda,ılık ılık esen rüzgara karşı gaz açıyorlar...
Kışın birkaç wolfçü bulursun belki burada
-
19 Ağustos 2013, 23:35
sadece debriyaj balata ve saçları 300tl (dolar kuru 1.95tl den)
yani yayları ve debriyaj telini falanda değişsen en az 500tl ye debriyaj bakımı yapılır. fenaymış valla
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
20 Ağustos 2013, 20:32
Drayke adlı üyeden alıntı
Wolf ten 30 kuruş kadar fazla yakıyorsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
Wolfçüler paso geziyor,yol yapıyorlar...Ne işleri olsun sanalda
sıcacık havada,upuzun yollarda,ılık ılık esen rüzgara karşı gaz açıyorlar...
Kışın birkaç wolfçü bulursun belki burada
onlardan biri benim işte.. Wolfçular esrarengiz insanlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler