Merhaba Arkadaşlar, akşam akşam resim yüklemeyi denedim sanırım oldu...
Keyifli seyirler dilerim herkese.
en son takamadığım ve bu yüzden başlık açtığım aksesuar parça...
Merhaba Arkadaşlar, akşam akşam resim yüklemeyi denedim sanırım oldu...
Keyifli seyirler dilerim herkese.
en son takamadığım ve bu yüzden başlık açtığım aksesuar parça...
Hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim.
Manuelinin, yedek anahtarlarının sunum şekli çok klas.
Manet koruma güzelmiş. Sanırım grenajların da korunmasında etkili.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Maşallah kazasız belasız
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
hayırlı olsun baya hoşşşşşşşşşşşşşşşş
Dostum sen ne yaptın ya... Dumur oldum
Böyle ağam paşam pehlivanım diye açılan başlıklardan genelde cg125 çakması bir çinli motor ve gariban bir genç delikanlı çıkar. Zor bela biriktirdiği parası ile alır motorunu ve bir heyecan açar konusunu. Bende girimde birşey yazim çocuğun motorunu öğim felan niyetiye girdim
Bu nedir arkadaş. Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Hakikaten ilk defa başlığına yakışır bir motor olmuş . Güle güle kazasız belasız kullanın.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Kardeş elinde eskisin.
Aman dikkatli ol milletin modelli araçlarını kaldırıyorlar,Allah korusun.Bugüne kadar forumda gördüğüm en iddialı motosikletlerden.
mondial falan beklerken böyle kalakaldım
O plakadan istiyorum. Nasıl yaptırabilrim. ve sizin plaka yasalmıdır.
Ayrıca plakanızı hafızama yazdım. Eğer hiç tanımadığınız birisi sizi yolda çevirirse nedeni o kişi ben olduğum için olabilir
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Harbiden hasta oldum motora , aman hocam arkadaşın dediği gibi KANSIZ ŞEREFSİZ HIRSIZLARA karşı çok çok dikkatli ol.
teşekkür ederim ) ayrıca herkese teşekkür ederim guven61 manet korumayı beğenmenize sevindim, benimde çok beğendiğim ve merak ettiğim bir parçaydı sonunda taktık rizoma proguard system diye geçiyo internetten araştırabilirsiniz, pist motorlarında görmüştüm...
Kıskandım Bende çinli birşey bekliyordum.Allah nazarlardan saklasın. Kazasız belasız sürüşler.Kaskınız ve grenajınız asfalt görmesin
hocam ayıp oluo ama alan var alamayan var
İkincilik kaybedenler içindir...
Soykan67 teşekkür ederim sağolun. hocam çin bana çok uzak italya daha yakın
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
öncelikle herkese teşekkür ediyorum dua eden arkadaşlar özellikle, Allah kimseye kaza bela vermesin şakaya gelmiyo ne yazık ki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:40 ----------
atv ve pia mp3 geçen sene vardı çok keyifliydi, artık vespa ve agustayla devam.
Vespamı çok seviyorum ama onun yeri ayrı.
Ölmeden önce sahip olup sürmek istediğim motorlar listesindedir kendisi. Şahane bir pehlivan, kazasız belasız hayırlı sürüşler dilerim...
FOR THE HORDE...
sn. acayüp plakayı yaptırdığım yer kapandı fakat çeşitli tabelacılarda veya en sağlıklısı motosiklet mağazalarının anlaştığı yerler var onlarla görüşmek lazım benimkide eskidi tekrar yaptırıcam arkası çok ısındığı için plakanın kaplamasını deforme olmaya başlamış.
Masallah, badem gibi.
Güle güle kullan.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Hayırlı uğurlu olsun sırtı yer görmesin pehlivanın inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
sn. Haydar Bıcak haklısınız aslında size katılıyorum, ama napalım sizlerden başka paylaşacak kimsem yok. çevremde ki çoğu insanın ilgisini çeken bir konu değil, beni en iyi siz anlarsınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------
egelim43 çok teşekkür ederim sağolun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)