o arka canta :D aynalar daha sonra yuwarlak farın üstündeki camı sökersen kardeşim :D birde hava filitresi yanına iridyum buji ve gaz ayarı hayatı yaşarsın elindeki motorla
o arka canta :D aynalar daha sonra yuwarlak farın üstündeki camı sökersen kardeşim :D birde hava filitresi yanına iridyum buji ve gaz ayarı hayatı yaşarsın elindeki motorla
ustamı :D 2 dk yaw endekileri yapmak
yaşını bilmiyorum ama ben senin dediklerini 12 yıl önce 2t pejo lara yapardım ve kaza yaptım aradan 11 yıl geçti artık insan gibi motora binmek bana yakışır aynasız kasksız motora binenlere ne derler ona ben karışmam sana tavsiyem motordan aynaları ve kafandan kask'ı çıkarma daha yaşın genç diyorum hayatın tadını çıkar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Onu üzmezsen sana yıllarca hizmet edecek bir motor almışsın.Hayırlı olsun Allah (cc) kaza bela göstermesin.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
dediklerin dogru olabilir ama motorda kaporta biziz belden aşşası tutmayıp yukarı saglam oldukdan sonra ne bilem hiç degilse ana baba acısı göstertmez beni gömücek birileri olur öle neyse tekrardan hayırlı olsun güzel bi iş yapmışsın pejo ile ybr deki fark cok etkiliyor filitresiz kesicide :D
arkadaşlar herkeze ii dilekleri için tşk
hacı hayırlı olsun.aklında bulunsun bu arada.2.400-2.500 a kadar yani daha az olursa daha iyi olur.temiz sakarya ve civarlarında ybr.125 varsa haber edebilirmisin bana.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
ne yani mersinden gelip sakaryadan motor mu alacaksın?.. bu arada bi tane var http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8637927/detay/ ben bu motoru alacaktım fakat sahibi tatilde olduğu için siyah olanı aldım motorun gayet temiz olduğunu bakımlarını yapan usta söyledi kefil oldu yani çok temiz olduğuna tanıdık bi tamircide yapılmış bütün parça değişimi ve bakımları
sakaryada arkadaşım olamazmı?
2020 'Tracer 900 İcon Blue
vay kardeşim...Allah kaza bela vermesin...yakışır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı uğurlu olsun ybr üzmez
Mustafa Kemal Atatürk
teşekkür ederim abi hayırlısı ile aldık geziyoruz ufak tefek eksikleri vardı onları hesaptan düştük devir hariç 50 tl masraf yapmamışımdır beni üzmeyeceği daha ilk günden belli oldu yani şimdi cobra irfan da bi zenon çalışması yapacak birkaç ay içinde birde let sinyal almayı düşünüyorum bunlar keyfe keder masraflar aksesuar takıp bir daha da satmayı düşünmüyorum gayet güzel totom uyuşmuyor yani
---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:29 ----------
tşk ederim zaten baya bi araştırmadan sonra karar kıldım üzmeyeceğinden eminim desem yalan olmaz
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi bu sezon geçti ama seneye varya her hafta bi yere akacağım zonguldak bolu şile bilecik eskişehir bursa iznik hele varya izinimi istediğim zaman verirlerse ver eline antalya bodrum ybr ile çok toz koparacağız bu alemde irfan abim 1 tane yaw o kelimelerle anlatılmaz yaşanır
Hayırlı uğurlu olsun kazsız belasız. İkinci el ybr fiyatlarını yüksek buldum kendi adıma
tşk ederim arkadaşım.. sen fiyatlara bakma onlar şişirme sen her ilan için 200 tl aşşıda gör ben 2750 aldım lastikler bitik akü bitik diye onlar anlaştımız fiyattan düştük 3100 yazmıştı 2900 dedi masraflarıda düşünce aldığım fiyata geldi bence marka olduğu için piyasa değeri var honda yamaha vs hepsinin piyasası yüksek sayılır ama alıcı bulmakta zorlanmassın durum böyle bence 3000 tl hak eder temiz ybr 2011 leri ise 3500 etmez 3300 enfazla durum bu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)