şimdi moda bu birkaç foto da benden olsun
-
Reklamlar
-
kazasız belasız bin! Umarım markadan dolayı sıkıntı çekmezsin bizim gibi!
-
çok temiz kullanmışssın gerçekten allah kaza bela vermesin ben ilk aldığın zaman çektin fotoyu sandım mesela
ANGARAJ
-
-
çok temiz allah kaza bela göstermesin....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
kardeş motorun çok güzel Allah nazar değdirmesin,kaza bela vermesin ve tekerin her daim düz bassın
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
çok iyi gözüküyo nazar değmesin.. km başı yakıt sarfiyatı nedir ?
- Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..
- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..
-
_halil_ adlı üyeden alıntı
Ben hemen atlayayım.Kışın 10 lira benzinle 80 90 KM yapıyor. ( Şehir içi trafik dur kalk , motoru çalıştır , jickle çek derken fiyat artıyor. ) Yazın ise 10 TL ile 120 130 KM yol yapıyor.
Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık , doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık ...
-
herkes malına guzel temız bakarsa motosıklet gordugunuz gıbı ılk gunku gıbı durur ama ınsanımız motorlarına cok kotu bakıyor otomobıllerede öle
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
-
mücahit kardeş senin motorda çok güzelmiş allah nazar değdirmesin tekerin her daim düz bassın :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
evet bu akyazı plakası evet temiz kullanırım çünkü malım kıymetli kendisi biraz nazik te ama markası ne olursa olsun bakımlı motor sorun çıkarmaz (istisnalar kaiyediyi bozmaz)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:51 ----------
_halil_ adlı üyeden alıntı
yakıt makul en az yakan model bunlar hem şehir içi performans ii vergi yok yakıt az parça ucuz sorun çıkarmıyor ee bence moda bunlar çünkü benzin 4030 tl beleşe gidip geliyorum her yere
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 ----------
fat280 adlı üyeden alıntı
kardeş motorun çok güzel Allah nazar değdirmesin,kaza bela vermesin ve tekerin her daim düz bassın
güzel temennilerin için tşk
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
06 Ağustos 2011, 00:57
Bugün beverly'ye benzin alıyorum yanıma bir tane mondial 100cup geldi, sahibine -"Ne kadar harcıyorsun yakıta" diye sordum. 13 TL ile 280km gidiyorum dedi. !!!
Eh dedim nasıl yani, Ben 60-70km gidiyorum o paraya diye karşılık verince ne o benim yakıtıma inandı nede ben onunkine ? Bu mümkün mü ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
06 Ağustos 2011, 01:08
Deryali adlı üyeden alıntı
Bugün beverly'ye benzin alıyorum yanıma bir tane mondial 100cup geldi, sahibine -"Ne kadar harcıyorsun yakıta" diye sordum. 13 TL ile 280km gidiyorum dedi. !!!
Eh dedim nasıl yani, Ben 60-70km gidiyorum o paraya diye karşılık verince ne o benim yakıtıma inandı nede ben onunkine ? Bu mümkün mü ?
Ben 200lük Asya As 200 Gy-2 Motorumla 13 TL ile 100km gidiyorum. Çok iyiymiş 280km!..
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
-
06 Ağustos 2011, 02:33
13 tl lik benzinle hayatta 280 km yol yapamaz imkansız..
- Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..
- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..
-
06 Ağustos 2011, 02:39
Deryali adlı üyeden alıntı
hiç marşa basmadan yokus asağı motoru sallasa 280 km de 25 tl lik benzin yakar. ya sayı saymasını bilmiyor ya da ömründe dayak yememiş.
-
06 Ağustos 2011, 02:42
-
06 Ağustos 2011, 03:26
Kocaeli İl Temsilcisi
-
06 Ağustos 2011, 10:19
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)