Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

şimdi moda bu birkaç foto da benden olsun

Motovento
    REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    motorumu alalı yaklaşık 10 ay oldu fakat foto atmayı daha yeni keşfettim o sebeble paylaşmak istedim . beni bu kadar km gezdirdi artçımla birlikte gitmediğim yer kalmadı deniz göl balığa gezmeye işe gidip geldim maşallah bir defa yolda bırakmadı kar kış demedi gezdirdi bir defa servise gitmedim herşeyini kendim yaptım yağ değişimi zincir bakım yğlama ve germe işlerini yanlız lastik patlamalarından çok yolda kaldım en 6 defa en son arkayı dubeless yaptım ama mekanik anlamda daha tık demedi böyle giderse ona vefasızlık edemeyeceğim galiba hem ekonomik hemde sorunsuz diye satamayacagım şehir içi kullanım için çok iş görür daha birde çok boş vaktim olduğu için çok temiz tutyorum at misali kullanmıyorum yani oda beni üzmüyor can ciğer kuzu sarması gidiyoruz her yere herkeze ii forumlar allah kimseye kaza bela vermesin
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AccessTr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150-Honda Bali Ex 100
    kazasız belasız bin! Umarım markadan dolayı sıkıntı çekmezsin bizim gibi!

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    çok temiz kullanmışssın gerçekten allah kaza bela vermesin ben ilk aldığın zaman çektin fotoyu sandım mesela
    ANGARAJ

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Guzel motor En kısa zamanda sağ aynayı takmalısın. Allah kaza bela vermesin.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    çok temiz allah kaza bela göstermesin....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    kardeş motorun çok güzel Allah nazar değdirmesin,kaza bela vermesin ve tekerin her daim düz bassın
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

_halil_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XY100-E 2011
    çok iyi gözüküyo nazar değmesin.. km başı yakıt sarfiyatı nedir ?
    - Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..

- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..

Motosikleti
    ASYA AS 100 - 8
    Alıntı _halil_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben hemen atlayayım.Kışın 10 lira benzinle 80 90 KM yapıyor. ( Şehir içi trafik dur kalk , motoru çalıştır , jickle çek derken fiyat artıyor. ) Yazın ise 10 TL ile 120 130 KM yol yapıyor.
    Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık , doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık ...

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    herkes malına guzel temız bakarsa motosıklet gordugunuz gıbı ılk gunku gıbı durur ama ınsanımız motorlarına cok kotu bakıyor otomobıllerede öle
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    nazar deymesin çok temiz motorun...bak buda hemşerisi ama memleketinden kopardım kendisini oda beni hiç üzmedi çin filan ama sağlam motor cuplar

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    mücahit kardeş senin motorda çok güzelmiş allah nazar değdirmesin tekerin her daim düz bassın :D
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nazar deymesin çok temiz motorun...bak buda hemşerisi ama memleketinden kopardım kendisini oda beni hiç üzmedi çin filan ama sağlam motor cuplar

evet bu akyazı plakası evet temiz kullanırım çünkü malım kıymetli kendisi biraz nazik te ama markası ne olursa olsun bakımlı motor sorun çıkarmaz (istisnalar kaiyediyi bozmaz)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:51 ----------

Alıntı _halil_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakıt makul en az yakan model bunlar hem şehir içi performans ii vergi yok yakıt az parça ucuz sorun çıkarmıyor ee bence moda bunlar çünkü benzin 4030 tl beleşe gidip geliyorum her yere

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 ----------

Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş motorun çok güzel Allah nazar değdirmesin,kaza bela vermesin ve tekerin her daim düz bassın
    güzel temennilerin için tşk

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Bugün beverly'ye benzin alıyorum yanıma bir tane mondial 100cup geldi, sahibine -"Ne kadar harcıyorsun yakıta" diye sordum. 13 TL ile 280km gidiyorum dedi. !!!
    Eh dedim nasıl yani, Ben 60-70km gidiyorum o paraya diye karşılık verince ne o benim yakıtıma inandı nede ben onunkine ? Bu mümkün mü ?
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün beverly'ye benzin alıyorum yanıma bir tane mondial 100cup geldi, sahibine -"Ne kadar harcıyorsun yakıta" diye sordum. 13 TL ile 280km gidiyorum dedi. !!!
    Eh dedim nasıl yani, Ben 60-70km gidiyorum o paraya diye karşılık verince ne o benim yakıtıma inandı nede ben onunkine ? Bu mümkün mü ?
    Ben 200lük Asya As 200 Gy-2 Motorumla 13 TL ile 100km gidiyorum. Çok iyiymiş 280km!..
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

_halil_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XY100-E 2011
    13 tl lik benzinle hayatta 280 km yol yapamaz imkansız..
    - Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..

- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..

Motosikleti
    honda cbf 150
    hiç marşa basmadan yokus asağı motoru sallasa 280 km de 25 tl lik benzin yakar. ya sayı saymasını bilmiyor ya da ömründe dayak yememiş.

Motosikleti
    drift
    neee nee nee 13 e 280 mi yuhhh :D ne le bu 13 tl ye bnm cup köy içi 100 km yi rahat deviriyor uzun yola çıksan taş çatlasa 150 km üstü çok zor :D

bu arada konuyu açan arkadaşın resimleri yok mu ben mi göremiyorum normalde heryerde görüyotum bu tip fotoları ama sanırım koymamış ki göremedim

bu da benim makinam bu tip motorlara nazik olacan unutmayın

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    fatihçim resimleri göremedim teknik bir sorun sanırım senin küheylanın benimkiyle sohbet ediyorlardı bizle birlikte aynı anda göremeyen arkadaşlar için allah var tertemiz alet renginede tav oldum zaten

diğerleride var ama onlarda bizde kalsın
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    öyle bir şey olamaz imkansız ben 13ytl ye %50 si 2 kişi şehir içi 155km yol yapıyorum daha dün ölçtüm o kadar km yol yapsa millet başka motosiklete binermi? ama senin ki iyi yakıyormuş fakat hakkını veriyordur mutlaka nede olsa 500cc ver gazı yanlansın hesabı oluyordur arkandan herkez

---------- Post added at 09:12 ---------- Previous post was at 08:54 ----------

üstteki fotolar daha 8000 km deyken çekilmiş resimler di alttakiler ise daha yeni yani 12000km de iken en alttaki fotoraf ise benim hayallerimi süsleyen beyaz at

---------- Post added at 09:19 ---------- Previous post was at 09:12 ----------

Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fatihçim resimleri göremedim teknik bir sorun sanırım senin küheylanın benimkiyle sohbet ediyorlardı bizle birlikte aynı anda göremeyen arkadaşlar için allah var tertemiz alet renginede tav oldum zaten

diğerleride var ama onlarda bizde kalsın
    abi ne güzel resimler paylaşmışsın gecenin o saatinde fakat keşke o çiğ etleri değilde pişirilmiş hallerini yükleseydin neyse güzel bi günde güzel bi ortam güzel bi muhabbetti renk konusuna gelince ben o motosikleti gebze den aldım aldığım adam da fab sipariş verdi ben gri istedim fakat mavi gelmiş benim de çok hoşuma gitti ve kabul ettim yoksa geri yollardım ama herkez tarafından beğenilen bi renk allah kaza beladan saklasın cümlemizi

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)