Güzel bir ilişkiniz varmış
Asfalt üstünde kavga etmezsiniz umarım... Darısı başımıza...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğimle, kullandığınız eldiven knox handroid galiba bende eldiven alıcam şu sıralar ve roleff gost rider ile bu eldiven arasında kaldım seçim yapamıyorum tavsiye edermisiniz knox' u tekrardan kazasız sürüşler dilerim
GT! ...
çok araştırdım hatta ekipman olarak en çok dikkat ettiğim ve araştırdığım konu o oldu ne de olsa ellerim yoksa ben de yokum..işim gereği çok önemli
kırık çıkıktan az çok anlarım ve baktığım ve her türlü kırığa ve çıkığa karşı koruyan en detaylı korumanın knox handroid'te olduğunu gördüm düşünmeden aldım ve şimdilik sıkıntı yok
yazın ortasında elimin suyu da çıksa takarım heral
5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:
hayırlı uğurlu olsun kardeşim.... kazasız belasız kullanman dileğiyle.... bin maşallah çok güzel...
103 hp
eyvallah teşekkürler dostum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 ----------
resimler hakketen cok guzel korumalarda on numara pantolon haric
ekipmaninizla ilgili merak ettigim bir sorum var acaba sidi botlariniz racing botmu touring bot mu sormamin nedeni racing bot korumalarina sahip olmasina ragmen topuk acisi touringtekiler gibi dik ve rahat duruyor
botlarinizla ilgili model ismi ve kullanimdaki arti,eksilerini iceren mesaj atarsaniz cok memnun olurum simdiden tesekkurler
......
herşey tamam ama pantolon ofsayt haklısın çünkü para suyunu çekti...en yakın zamanda inşallah
botlara gelince..yaptığım araştırmada dünyanın sayılı kaliteli markalarından biri bilindiği üzere "sidi"...bot alırken özelikle kaliteli olsun, gerçek anlamda korusun ve yaz aylarında çok fazla terletmesin istedim...aldığım bot "Sidi Cobra Air Boot"...kategori olarak (topuk açısından çok anlamam ) sitelerin çoğunda racingte geçiyor...
botu almanyadan getirttim...450 tl gibi bir bedele mal oldu bana....en çok beden olarak acaba sıkıntı olur mu diye korktum...giydiğim ayakkabı numarasından istettim ve "cuk" oturdu...zaten esnek bir yapısı var gayet rahat bir bot...pantolon da dizlikte rahatlıkla içine girebiliyor...2/3 kısmı fermuarlı...1/3 üst kısım cırtcırtlı sen ayarlayabiliyorsun sıkılığını...
kullanım ve havalandırmasına gelince...adı üstünde air boot olarak geçiyor ve üzerinde fazla sayıda küçük delikler var...şu kış aylarında kullanıyorum mesela....motor üzerinde en çok üşüyen yer ayaklarım oluyor yazın bir sorun çıkarmayacağını umuyorum
az çok anatomiden anlıyorsam üzerindeki mevcut korumalar dikkatlice düşünülmüş...ayağın en hayati kısımları koruma altında
5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:
Ben bu hatunu bir arkadaşta daha görmüştüm.Kendisi için motor diyolardı
Senide aldatmasın,tikat ol!
Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela göstermesin.Küçükte olsa bir sadaka vermeyi unutma...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
ooy ooy oy hayırlı olsun ya maşallah kazasız belasız
facebook.com/kaskafa
herşey ii güzelde benzine yeni gelen zamlar ilişkinizi sekteye uğratmasın ben karışmam sonra
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hayırlı olsun maşallahı var güle güle kullan bizede nasip olur inşallah
[QUOTE=prs_bacteria;2271445]maddiyata dayalı bir ilişkimiz yok şükür [COLOR="Silver"]
olur olur hiç merak etme biraz yaz gelmeye başlasın şimdi soğuktur senin memleket havalar ısınınca aranız soğur
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hayırlı uğurlu olsun..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah bir ömür aynı selede kocatsın diyeceğim ama aşkın ömrü 3 yıl diyorlar Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan, darısı tüm olmayanların başına inşallah...
Hayırlı uğurlu olsun. Allah asfalt yüzü göstermesin inşallah. Pantolon dışında her şey çok güzel. Nazar boncuğu da ayrı bir güzel. MAŞALLAH
yenge güzelmiş ;)
Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin hayırlı olsun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)