CBF 150 Devir saatli gösterge Takılırmı ? (takıldı bile)
Reklamlar
-
pazar günümü montaj için ayırdım, ve çıkan görüntü budur.
diger göstergeye göre benzin seviyesindeki değişimi daha hızlı gösteriyor./ frenleme, saga sola yatmada tepkisi daha hızlı)
devir saatini bobinin çıkışından aldık üzerindeki tesisatta bitek o eksik digerleri uyuyor sorun yok.
Reklamlar
-
fotograflı gosterirmisin? ayrıca dvir gostergesini nerden buldun?
-
Görüntü çok estetik olmuş.
Fakat rölanti göstergesi doğrumu acaba?
Birde hız kadranında değişiklik oldumu?
Yani 80 ile giderken şaşma yaparmı acaba?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Vay güzel işçilik. Devir saatini nereden buldun hakkaten?
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
Güzel olmuş olmasınada...
Nasıl montaj yapıldı,göstergeler kendi kafasına göremi gösteriyor yoksa doğru olanımı,uyan veya uymayan çıkış ve girişler hangileri + resimler nerde...
Birazdaha açıklama lazım (Şimdi heycan bastı birden)
Birazdan cbf 150'ciler bombardımana başlarlar
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Sayfalarca tartışıldı bu konu tam olarak bilgi verirmisiniz çok meraklandım yahu
-
Arkadaşlar yurt dışından arkadaşım ziyarete gelirken getirdi, ürün direk hondanın kutusunda geldi,plastiğin iç kısımlarındada honda ibaresi mevcut ,orjinal honda direk göstergeyi komple söktüm bunu taktım, resmi orjinal boyutunda bakarsanız km saatide 000000 yazıyor zaten devir olarakta hız olarakta normal gösteryior, 120 km/h 8000 rpm benzin göstergesinin tepkimesi biraz hızlı oldu sadece tek fark bu,
çan çin çon yan sanayi vs bi ürün değil zaten direk söktüm soketleri yenisinin soketlerini taktım sadece deviri gösteren kabloyu bobinin çıkışına bagladım,
-
exile adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yurt dışından arkadaşım ziyarete gelirken getirdi, ürün direk hondanın kutusunda geldi,plastiğin iç kısımlarındada honda ibaresi mevcut ,orjinal honda direk göstergeyi komple söktüm bunu taktım, resmi orjinal boyutunda bakarsanız km saatide 000000 yazıyor zaten devir olarakta hız olarakta normal gösteryior, 120 km/h 8000 rpm benzin göstergesinin tepkimesi biraz hızlı oldu sadece tek fark bu,
çan çin çon yan sanayi vs bi ürün değil zaten direk söktüm soketleri yenisinin soketlerini taktım sadece deviri gösteren kabloyu bobinin çıkışına bagladım,
Çakma bi ürün olacağını bende zannetmiyorum.
Çünkü bi ürünün çakması olması için önce orjinali olması lazım.
Şimdi senin motor ''0'' Km mi oldu?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Bende yurtdışın getirmeye baktım ama olmadı devamı yok mu peki ?
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Çakma bi ürün olacağını bende zannetmiyorum.
Çünkü bi ürünün çakması olması için önce orjinali olması lazım.
Şimdi senin motor ''0'' Km mi oldu?
isterseniz kolisi üzerindeki parça referans numarasını vereyim bi sorun servise belki getirebilir.
-
Evet numara ve benzeri şeyler işe yarar aslında ama hondanın getirceğini sanmıyorum.
-
İsteriz,isteriz,isteriz
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
m.şanveren adlı üyeden alıntı
İsteriz,isteriz,isteriz
heycan dorukta cbf ailesinde
-
exile adlı üyeden alıntı
doğru olabilir, ama uğraşıcağını sanmıyorum
dediğiniz yerden toplu olarak ödemesi yapıldıktan sora faturalı bir şekilde kargo yapamazlarmı deddiğiniz gibi fiyat uygunsa bence toplanıp yapmaya değer.
Çin'den alışverişin güvenilir bir yolunu bulamadık henüz.
En garanti işlem oradaki bir tanıdığın getirmesi.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
-
Eğerki bu işi sonuçlandırırsak ''büyüğünden bir tavuk kesicem''
-
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
-
cbfye kanım ısındı :D gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullanın bi firma toplu olarak getirse eminim çok dua alır
[B]Sabırla beklenen bu günler beklendiğine değer mi bir gün gülmeyen şu baht bir gün tebessüm eder mi konuştuğumuz onca şey ve beklentiler hep hayal mi?[/B]
-
-
ne kadar saglıklı calısıcak bilmiyorum ama gercekten güzeel olmus mütiş işcilik falan..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)