Uploaded with ImageShack.us
Hayırlı olsun kazasız sürüşler...
Hoşuma gidiyor bu model ya hele arka demirliği sökünce daha güzel olmuş.Jant şeridi çek tankpad al çok güzel olur.
HONDA
Kasa yapısı olarak çok güzel bir dizayn olmuş. Geçen gün Antalya'da bir tane gördüm motora bakarken yeşil ışığın yandığını farketmemişim.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
hııı.birtek deponun oraya granaj iliştirlmiş.
bence hala TVS apachı daha klas duruyor.ama genede yamaha kalitesi için görünüşten feragat edilebilr
İşte bu forum böyle yorumlar yüzünden doğru sonuç veremiyor işlevselliğini yitiriyor
Sen Yamaha mühendisimisinki bu kanıya vardın Ybr 125 Esd city ve önceki Ybr den bir çok farklı yönleri var bu görünen görünmeyen yüzüyle çok fazla
aklı selim insan bir motor almadan önce her bir detayı iyice araştırır ben o kadar çok istedimki Tvs apache almak ama bir çok araştırmalarım gözlemlerim üzülerek Tvs apache almak dan vazgeçmeme sebep oldu ve yeniden Ybr almayı zorladı bende yeni modelini aldım
Arkadaşlar bir konunun uzmanı değilseniz tecrübesizseniz lütfen yorum yapmayın
Yamaha Ybr 125 esd ilk çıktığında yok bu çin malına benziyor kalitesi iyice düştü ben o insanlara ne diyeyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:40 ----------
Tabi en son model Tvs apache modelini söylemiyorum
Hayırlı,uğurlu olsun. İyi görünüyor. Geçen hafta Mersin Taşucundaydım, yanlış hatırlamıyorsam mavi renklisini gördüm. Eskiye oranla daha farklı çizgiler taşıyor ve daha çok dikkat çekiyor. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
jant şeridi 4-5 defa çektim 2 gün sonra janttan söküldü araları hava alıyor hep açılıyor,nefret ettım şeritten
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 ----------
çin çon motorlarla işim olmaz, benım motor bi kere süper sport havası veriyor depo ve kuyruk kısmını yukarı çekmişler birde alttaki resımdeki alt grenajı alınca dahada çekici olacak.
mobilet grenajından kurtulduğu iyi olmuş kazasız belasız kullan
1-arkadşım seni çok kızdırıp doldurmuşlar.bu mesajda açılmışssın
2-iki satırlık yazımda mühendislik gerekecek bi açıklama yazmadım.sadece görüntü-duruştan yorumumu yazdım.aslında bu bir yamaha-honda gibi markalara serzeniş.daha görsel yapabilirler.örn yzf 125r
3-zaten yamaha kalitesi için görüntüden feragat edilebilr yazmışım.
4-sen okadar yorum yazmışsın.sen şimdi bu konuda uzmanmı oldun?
insanlar kendi yorum ve görüşlerini yazarken sanamı danışması gerekiyo
h.o kardeşim benimde 2008 model vardı 1 ay önce sattım motorumdan memnundum yakıt olaraolsn görüntüsü süperdi zaten ybrler çok güzel duruyo tip olarak çok hoş fakat 2010 model enjeksiyonlu olması çok güzel ama çoğu parça çin olmş amortisörler falan bnm motorda japandı yeni modelinde hep çin bizzat yetkili satıcısındada inceledim baya sıfır alacaktm vazgeçtim çok boş geldi bana motor umarım sorun açmaz kazasız belasız binersin
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
2010 lar injeksiyonlu değil ayriyetten 2006 dan beri ybr çin fabrikasında üretiliyor ve su anda kimse malzeme ham madde kalitesini bilmiyorum uzun zamandır yamahanın çin sitelerini fabrikalarını arşatırmaktayım ama tam detaylı bişi bulamadım. görüntü oalrak 2010 ybr güzel deil eski modeller daha sade daha şık duruyo ybr klasmanına göre. evet çoğu malı çin malı artık aksini idda eden (.....) yani daha ilerisi yok ama kalitesini hala daha bilmemekteyiz.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Hocam siz Türkiyenin en kapsamlı forumuna bir yorum bırakıyorsunuz ve yüzlerce kişi okuyor
Ybr 125 Esd çok fazla fark yok demişsin yeni Ybr yi bilmeyen adamda gerçek zannedecek ve yine belirtiyorum sadece görünen yüzeyle Yamaha 125 Esd bir çok farklı yönü var sen çok az fark var dersen insanlar burda yalnış bilgilenirler
bak ben 2010 Ybr yi 1 haftadan fazla kullanıyorum tek bir yorum yapmadım çünkü objektif bir yorum için iyice tanıyorum motoru
Motosiklet.net de Honda Cbf 150 Yamaha Ybr 125 Honda İnnova ve Tvs apache haricinde hiç bir motor modeline yorum yapmadım çünkü diğer motorları bilmiyorum temel ve kronik sorunları dışında bilmediğim konudada yalan yalnış insanları neden bilgilendireyim
yorumum size değil ama beyinleri kalıplaşmış gerçekcilikden uzak yalan yalnış sallayan marka fanatikleri yüzünden doğru sonuca yoruma ulaşamıyoruz işte ben buna kızdım
Kimse bana danışması gerekmiyor ama insanlar senin yorumuna göre düşüncesi değişebiliyor ve yalnış bilgi o insanın hakkının senin üzerinde kalıyor
tam hayalimdeki motor,kazasız sürüşler
4 Teker bedenimi taşır 2 Teker ruhumu...
hayırlı olsun Kazasız belasız inşallah.Artçın olmucaksa Arka demiri sök bence daha güzel duruyor.
Bugün eski ybr ye bindim çok hoşuma gitti.Kalitesini beli ediyor yamaha.Cbf ten inince ybr bana sanki suzuki gsr havası verdi.Gidonu çok spor ve süper.Yamaha ya tam not verdim.Bu yeni modeli de çok şık duruyor.Güle güle kullan hayırlı olsun
Valla ne yalan söylüyeyim ybr'den sonra büyük bir motora geçicem diyordum fakat bu modeli gördükten sonra soru işaretleri oluşmaya başladı. Çok yakışıklı olmuş bence. Farı olsun, egsozu olsun, grenajları olsun, arka stop-sinyaller olsun, ön göstergeler olsun çok yakışıklı kerata... Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah... Şöyle 120-130 kmh'lara çıkan bir motor olsa hiç düşünmem hemen alırım. Ama artık bıktım 80-90 gitmekten. taşıt sollanırken çok güçlük çekiliyor...
__To Be Or NoT tO be__
Hayırlı olsun güzel görünüyor Kaça maloldu?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
bu yeni ybr'nin siyahi yokmu?
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)