Guney California "BORN FREE" motor show
Reklamlar
-
14 Haziran 2010, 00:42
Gecen sene gittigimiz, sonra dahada populer olan long beach deki Born Free 2'ye dun (ctesi) gittik.
Erken gidip guzel bir yer bulmayi dusunuyordum benim motor icin, sabah 11 gibi vardigimizda gorduk ki cokdan heryer dolmusdu tamamen sokagi kapatmalarina ragmen zor yurunebiliyordu.
Yuzlerce motor vardi, dunyanin dort kosesinden mukemmel motorlar ve guzel insanlar , japonya, avustralya, isvicre, isvec , ingiltere fransa, meksika vs.. misafirlerle tanisdik,
en guzeli bedava bira ve yemek, meksika usulu sponsorlar sagolsun
guzel bir pre-unit hard tail triumph
bedava bira gibisi var mi
benim yapdigim motor
hosuma giden bir motor
evet, guzel ablalar vardi
eve donus
Reklamlar
-
14 Haziran 2010, 00:45
işte budur plaka
ben de istiyom bu plakadan
-
14 Haziran 2010, 00:52
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
işte budur plaka
ben de istiyom bu plakadan
evet, bu plakayi kiz arkadasim gordu, bana gosterdi, hemen resmini cekdim ama sahibini bulamadim, TH3 ne anlama geliyor diye soracakdim.
-
14 Haziran 2010, 01:04
Paylaşımına sağlık,selamlar.
-
14 Haziran 2010, 01:07
The Türk dür belki Bu kadar triumph ingilterede bile yoktur sanırım, ne kadar triumph ve norton varmış ya, güzel festival olmuş teşekkürler
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
14 Haziran 2010, 01:17
draggy adlı üyeden alıntı
The Türk dür belki
Bu kadar triumph ingilterede bile yoktur sanırım, ne kadar triumph ve norton varmış ya, güzel festival olmuş teşekkürler
the 3 turks 'de olabilir belki
haklisin bir cok ingiliz vardi, aslinda daha o kadar cok resim varki, eger google larsaniz born free bike show diye bircok forum ve bloglarda resimler bulabilirsiniz.
-
14 Haziran 2010, 01:29
Keşke ben de orada olsaydım Chopper tarzım değil ama herbiri de ayrı bir sanat eseri.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
18 Haziran 2010, 17:56
eline emeğine sağlık, muhteşem fotoğraflar, muhteşem makineler, muhteşem organizasyon... biz buralarda göremeyecek miyiz böyle şeyler acaba?.
yalnız bir şikayetim var; bu resimleri koyuyorsun ya; ben böyle bir motor yapmak için kuduruyorum ama maalesef elimden birşey de geelmiyor...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
-
18 Haziran 2010, 18:07
-
21 Haziran 2010, 10:20
baklawah adlı üyeden alıntı
eline emeğine sağlık, muhteşem fotoğraflar, muhteşem makineler, muhteşem organizasyon... biz buralarda göremeyecek miyiz böyle şeyler acaba?.
yalnız bir şikayetim var; bu resimleri koyuyorsun ya; ben böyle bir motor yapmak için kuduruyorum ama maalesef elimden birşey de geelmiyor...
ozturkkaan adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir etkinlik çok güzel motorlar , çok güzel ablalar
Teşekkürler ... Çok ŞANSLISIN !
Dikkat ettimde senin motosikletin bir çoğundan daha güzel .. Tebrikler !
tesekurler arkadaslar ,
insan sansini kendi yaratir, bu arada turkiyede bircok 40 50 ve 60 li yillarin guzel motorlari var ve cogu kotu durumda, bunlarLA cok guzel seyler yapilabilir, imkan yok diyenlere katilmiyorum, imkanini yaratirsin ve mumkun kosullarda elindekilerle en guzelini yaparsin, ayrica parasi olan insanlarda var ama bu daha cok zihniyet ve kultur konusu.
sevgiler,
alp
-
21 Haziran 2010, 11:08
cali her tarafı free one number
-
21 Haziran 2010, 11:14
Çok çok güzel, emeğine ve ellerine sağlık!.. Paylaşım için teşekkürler.. yeni projelerini de sabırsızlıkla bekliyoruz..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
21 Haziran 2010, 11:19
paylasım ıcın tesekkurler , mukemmel makınalar
'4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !
-
Paylaşımın için çok teşekkürler Alp...
Tekrardan; eline ve emeğine sağlık...
-
Born Free 2011
Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı
Çok çok güzel, emeğine ve ellerine sağlık!.. Paylaşım için teşekkürler.. yeni projelerini de sabırsızlıkla bekliyoruz..
serhatarman adlı üyeden alıntı
paylasım ıcın tesekkurler , mukemmel makınalar
AYBERK adlı üyeden alıntı
Paylaşımın için çok teşekkürler Alp...
Tekrardan; eline ve emeğine sağlık...
selam arkadaslar, tesekurler,
uzun zamandir yazamadim
istanbuldayim su anda,
Ayberk o gun sanayiye gelemedim, ama dun ordaydim derya ile. kendi projelerime onumuzdeki ay devam edicegim, guzelde bir suprizim var ama once cb'yi bitirmeliyim.
konuya donelim:
Born Free 2011 aciklandi
http://bornlosermc.blogspot.com/2010/08/born-three.html
bende 2011 show'a yeni bir motorumu goturmeyi dusunuyorum
sevgiler
ALp
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)