nasıl ? gidiyormu bari
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
viteslisini ilk defa görüyorum
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
o nasil oluyor? Ben hic bir sey anlamadım teknik olarka nasil oldu debriyaj falan nasil oldu.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Bu aletin çalışırken-giderken felan video su yokmu ya bayaa bir merak ettim
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Motoru kaç beygir acaba başka motor takmışlar
Tekere gelirmi ki bu
Video istiyoruz
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Motor doğal hava soğutmalı ve sele altında yeteri kadar hava alabileceğini sanmıyorum, hararet sorunu olmuyor mu? Fotoğraflarda motorun önüne konmuş bir fan gözükmüyor.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Arkadaşlar motoru arkadaş yaptı sanayide tamirci kendisi üzerindeki motor 125 cc gaz teli kopmuş onun için gelmişti o sırada bende ordaydım birkaç resim çektim bidaha denk gelirse video çekerim. Kullanan arkadaşın dediğine göre çekişi artmış yakıtta baya bi düşüş olmuş ve ısınma gibi bir sorunu yokmuş 1 senedir kullnıyomuş herhangi bir problem yaşamamış.
Yaw uğraşacak bir şey mi bulamadın be dostum da Zat'a vites taktın.. )) Gidiyor mu? Çok merak ettim gerçekten..
hava sogutmalı motor nasıl olacak hararet yapmayacak
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
Bizim bu millet herşeye muhalefet olmaktan başka bişey bilmez zaten. Biz bu kafayla biyere gidemeyiz.
zat GP150 vibration modeli
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
nasıl yanii !!! her hava soğutmalı motor hararetmi yapar adam yapmış işte varsa başka bi babayiğit yapsın zata vitesi hararet te yapmasın radyatör bağlasınn :S
arkadaşım gayet güzel olmuş daha fazla video paylaşısan seviniriz benimde hep merak ettiğim bir olaydı acaba böyle birşey mümkün olurmu diye düşünürdüm
aslında ben maxi scooterlardan hoşlanıyorum sıfr performans ve yakıt için bu tarz motor kullanıyorum bir gün çıkacağını biliyordumhemen alıyorum bu motoru patentiyle birlikle kaça veriyomuş sorsana
şaka bi yana değişik ve güzel bir iş çıkmış ortaya...
ustası kimmiş yaw biri bulsun şu ustayı nasıl yaptığını anlatsın verim alabilmişlermi ki
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
dalga geçiyolar sandım ama ciddiymiş yahu..
kim yaptısa bravo tabi gidiyosa =D
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
helal olsun, bendemi yaptırsam acaba
ayrıca niye hararet yapsın anlamadım, vitessiz iken atıyorum 80km hız, 7000devir yaparken şimdi aynı hızda belki 3000 devir yapacak.
kaldıki ben zatıma hararet göstergesi taktım, 90km sabit hızda (80kmlik yol) hararet yapmadı
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)