Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

hyosung comet im ve değişiklikler

REKLAM ALANI
    c@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSX600F
    xenon farlarım ve jant şeritlerim ellerime sağlık çok güzel oldu aküden komple röleli tesisat çektim ama değdi

motor koruma takozlarım karizma motor muharrem abim saolsun çok guzel oldu koruma takozu takabilmem için gv 250 nin orj koruma demiri kelepçeleri ve azcık fikir paylaşımından sonra güzel bir koruma takozu oldu cometlere tavsie ederim allah korusun allah lazım etmesin ama

gv 250 nin koruma demiri kelepceleri

montajdan bir kare

tiger marka eksozum fatih kılıçlıya taktırdım ses olarak çok güzel görünüşüde çok şık

yamaha mt 03 aynalarımın resimlerini çekememişim
    arka karbon led sinyallerim de vardı da resim çekmeyi unutmuşum onlarıda yunanistandan muharrem abim getirdi saolsun

Ve Hepsinden çok İzmir de yaşayan titizce motoruna bakan Yılmaz VARDAR a da teşekür ediyorum benim gibi titiz bakan biri olarak titiz bakılmış bir motor almak buyuk şans bana getirip satmadan önce lastiklerini değiştirdiği içinde teşekür ederim ön arka metzeller lazertec takmış saolsun siteyi arada takip ediyor okur inşallah yazdıklarımı

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum beğenmediğiniz neresi varsa söyleyinki değişiklik yapıyım sonuç olarak gundelik kullansak ta göze hitap etmesi gerekir motorlarımızın

sırada yapılacak olan bir kaç şey var sizinle onlarıda paylaşıyım

* ALT SAKAL
    * ÖN CAM SPERLİK KISA FUME CAM (DUCATİ MONSTER) DAKİ GİBİ
    * ARİET ELCİKLER
    * BUFALO DEPO USTU ÇANTA
    * SHARK marka açık SPOR hava filtresi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güzel olmuş, ellerine sağlık. Alt sakalı merak ettim şimdi, sen yap güzel olursa konu hakkında detaylı bilgi alabilirim senden
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    o kelepçelerle o topuzun düşme anında hiçbir işe yarayacağını zannetmiyorum, darbede döner o kelepçe ne kadar sıkarsan sık

zenon far güzel olmuş, diğer modifiyelerinide bekliyoruz...kolay gelsin
    Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    güzel olmus . . .
    xenon farları kaça mal ettin
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

tnagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600
    kanka kazasız belasız ilk resmi koymasaydın keşke aklıma cınarcık dönüsü ıslandıgımız anları tazelemişsin :D xenonlar güzel oldu ama allah kaza bela vermesin

Motosikleti
    GSX600F
    Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o kelepçelerle o topuzun düşme anında hiçbir işe yarayacağını zannetmiyorum, darbede döner o kelepçe ne kadar sıkarsan sık

zenon far güzel olmuş, diğer modifiyelerinide bekliyoruz...kolay gelsin
    allah lazım etmesin yaa düşerse makina zaten yazık olur hem bana hem motora (2006 yılında 600 f motorumla kaza yaptım acısını biliyorum) ben oo motor koruma takozlarının benzerini ve kelepce sistemini bir tarihte bir çocuğun motoruna yapmıştım kelepceler el yapımı idi bunlar fabrikasyon en azından onlar zamanında işe yaramıştı bunlardan da umutluyum zealsun un mini racing motoruna yapmıştık

dediğim gibi allah lazım etmesin kimseye ama olsun koruma takozu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:32 AM ----------

Alıntı tnagas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka kazasız belasız ilk resmi koymasaydın keşke aklıma cınarcık dönüsü ıslandıgımız anları tazelemişsin :D xenonlar güzel oldu ama allah kaza bela vermesin
    pazartesi gunu cam için gidelim senle kasımpaşaya kanka birde arka lastikten sehpa kaldırma aparatı varya arka zincirin oraya takıcaz kırmız kırmızı aldım onlarıda

xenonları kaça mal ettin diyince bir maliyet söyleyemiyorum çünkü bu tür arac modifikayson ürünleri ithalatı ve trafik müşavirlik işi yapıorum bana röle ve kabloya para vermek kaldı 9 tl hallettim yani ama piyasada 80 liranın altında motora xenon takan yok die duydum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:37 AM ----------

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel olmuş, ellerine sağlık. Alt sakalı merak ettim şimdi, sen yap güzel olursa konu hakkında detaylı bilgi alabilirim senden
    alt sakal böyle birşey olucak

[/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:39 AM ----------

daha kaliteli bir alt sakal olucak ama tipi bu şekilde olucak daha cok göze hitap edicek işcilik bakımından

Motosikleti
    GSR600
    kelepceleri can test etti 2 defa arka arkaya düşüş yaptı vede koruma takozları baya bir korudu hic yoktan iyidir mantıgı ile

Motosikleti
    GSX600F
    vallaha motorda çizik yok ama çok sağlam düştüm birinde olduğu yerde yan yattıda diğerinde sağ şeritte sıkıştırıldım kaldırıma carpmiyim diye düşürdüm garibim topuz cizildi ama motorda allah var çizik yok

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun...
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    GSX600F
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun...

saol lucas bu arada alt sakalı da yapıcam ama ilk önce sana ducatti monster ön camımı gösteriyim çok yakışıyor tavsie ederim

[IMG][/IMG]

buda bizim tayfanın adı sanı moto thac MT uye olan 4 yakın arkadaş tolga huseyin alişan ve can kısaltması moto thac 4 müzün motorunda da aynı logo var

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Motosikleti
    GSR600
    bende diyorum resimleri napıcak bu :p acilen sana alt sakal lazım :D

Motosikleti
    GSX600F
    Alıntı tnagas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende diyorum resimleri napıcak bu :p acilen sana alt sakal lazım :D
    ozaman acilen 75 tl ver kanka bana param yok biliyorsun hayat meyat meselesi ya ondan yani hehehe

Motosikleti
    GSR600
    yarın gel paran hazır.p gazozda veririm :D

sebastian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nexus500'den gsr600'e terfi etmişti bws100'e düştü
    tolga sende ne marifetler var ya. şu benim motoru da sana satiyim o zaman, parayı hazırla yarın gelip alıcam

Motosikleti
    GSR600
    yarın sende gel :D paran hazır 6lira verim .)
    [I]suzuki gsr 600...2009[/I]

Motosikleti
    GSX600F
    yanlız konu yu 8 kişi okuyor bir yorum alamadım kötümü olmuş iyimi olmuş kimse söylemiyor

Motosikleti
    Gomoto JR50 :)
    Böleyken bile çok güzel duruyor ki daha yapıcaklarınıda yaparsan harika olur sakalı bende beğendim. Allah(c.c) kazasız belasız sürüş nasip etsin. Sen yinede önlemini almışsın buda iyi birşey.

Saygılar.
    [B]Kafam kadaR güseLmisin ? sevgiLi...[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    çok güzel bir çalişma olmau Allah kaza bela vermesin...

can pm den msj attım sana bizim comet modifikasyonları için cevabını bekliyorum.

Motosikleti
    GSX600F
    inşallah yapıcam bişeyler daha shoei xr 1000 sofuoğlu kaskımı sattım onun yerine agv V.rossi imzalı 46 kaskı aldım kalan para ile de motora bişeyler yapıcam die düşünüyorum
    t.bag özele mesajı attım dostum

Motosikleti
    Hyosung GT250R
    alt sakal nerden temin edilebilir? birde xenon cbr aküsünü bile bitiriyor deniliyo.hyosung'da nasıl bir performansı var? xenon'dan vazgeçesim geldi onu duyunca.beyaz ampule doğru fikir değiştirdim ama performansı iyiyse xenon kesin.bu konuda yardımcı olabilirmisin?
    Bizim için motosiklet demek; ihanetinde çok çeşitli olabileceğinin göstergesi demek..

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler