Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Piaggio X9 500...

REKLAM ALANI
    divxmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-STROM DL 1000
    Selamlar arkadaslar,

Bu da benim aracım X9 500 i.e

Henuz uzun yol yapamadık beraber.Ama seytanın bacagını kırıp bu h.sonu bursa'ya dogru yol alıcaz

Herkese kazasız belasız surusler dilerim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    güle güle kullanın çok güzel alet..
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    güle güle kullanın cok guzel motor 500 lukmu bu motor fotolarda 250 lık gıbı cıkmıs yada boyut olarak aynımı onu anlayamadım gostergeler felan yakıyor yanı yan cantalarda hos olmus iyi yolculuklar..
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF250 , GT250r'den sonra tekrar CBF150
    Hayırlı yolculuklar.Geziden sonraki izlenimlerini de yazarsan iyi olur.Bursa otobanında kaç yapacak acaba?Kaç yakar , kaç yapar bu alet.Çok güzel alete benziyo.İzlenimlerini yazarsan seviniriz.

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güle güle kullanın cok guzel motor 500 lukmu bu motor fotolarda 250 lık gıbı cıkmıs yada boyut olarak aynımı onu anlayamadım gostergeler felan yakıyor yanı yan cantalarda hos olmus iyi yolculuklar..
    doğru tahmin ettin boyut olarak aynıdır ;)
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    V-STROM DL 1000
    Herkese cok tesekkurler arkadaslar.Sorulara cevap vermeye calısayım.

Oncelikle arac baslıktan da anlasılacagı uzere 500 luk Tek silindir sıvı sogutmalı 39 hp/43 nm tork var.

Kac yapara gelince,son hızla pek isim olmuyo lakin ilk aldıgım gunler meraktan denemistim.165 km/h gordum.Fakat devir saatinin biraz daha gideri vardı.Cesitli forumlar da son hız ile ilgili degisik veriler var.Kimi 175 kimi ise 185 gordugunu savunuyo.

Sahsi fikrim bir scooter icin son hız degil ara ivmelenmesi yani torku daha onemli.Bu anlamda aracımdan cok memnunum...

Tuketimle ilgili izlenimlerim
    S.içinde 5,5
    S.dısında ( otobanda ) 4,5/5.0 lt civarı.

Merhaba, iki-üç aydır motor hevesi inanılmaz boyutlara ulaştı ve 2 haftadır işe arkadaşımla beraber motorla gidip geliyoruz... Çevremde herkesin söylediği motosiklet kullanıcaksan ilk başlarda düşük hacimli bir motorla başlamak ama ben uygun bir beverly 250 buldum ve karar verme aşamasındayım. Tutup çin malı bir motorada 1500-2000 tl verip sonra sıkıntı ve eksiklikte yaşamakta istemiyorum.

Beverly 250 yeni başlayan birisi için fazlamıdır?

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Güzel motor..Allah nazardan saklasın..Kazasız belasız...........
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

avare rulman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 + honda cbr 250r
    tesadüf , ben de geçen gördüğüm 500 lük bir x9 un gidonunun solunda gördüğüm ekranlı zımbırtının ne işe yaradığını merak ediyordum.

şu "fenomen" yazan ekranın işlevi nedir acaba? sanırın yol bilgisayarı gibi birşey.
    bir başka sormak istediğim husus da motosikletinizin kalkışlarda titreme yapıp yapmadığı. geçenlerde 400 lük bi burgman kullandım. kalkış anlarında kavramadan gelen aşırı bir titreme vardı o motosiklette.

Motosikleti
    V-STROM DL 1000
    Alıntı cnvc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, iki-üç aydır motor hevesi inanılmaz boyutlara ulaştı ve 2 haftadır işe arkadaşımla beraber motorla gidip geliyoruz... Çevremde herkesin söylediği motosiklet kullanıcaksan ilk başlarda düşük hacimli bir motorla başlamak ama ben uygun bir beverly 250 buldum ve karar verme aşamasındayım. Tutup çin malı bir motorada 1500-2000 tl verip sonra sıkıntı ve eksiklikte yaşamakta istemiyorum.

Beverly 250 yeni başlayan birisi için fazlamıdır?

Selamlar,

Beverly 250cc ilk baslayan icin evet fazladır.Keza bahsettiginiz arac 140/150km suratlere cıkmakta ve torku da yabana atılır degil.Allah gostermesin tecrubeniz olmadıgından arac altınızdan yurur gider.

Size tavsiyem daha ufak hacimli bir motorla baslayıp motosiklet becerinizi daha kolay ve zevkli bir bicimde gelistirmeniz.

Bir kac ornek verecek olursak:

Vespa ET4
    Agility 125
    Piaggio Skipper 150
    Aprillia Scarabeo 100

Bahsettigim bu araclar 2000/2500 tl aralıgında.

Kazasız belasız surusler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:39 AM ----------

Alıntı avare rulman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tesadüf , ben de geçen gördüğüm 500 lük bir x9 un gidonunun solunda gördüğüm ekranlı zımbırtının ne işe yaradığını merak ediyordum.

şu "fenomen" yazan ekranın işlevi nedir acaba? sanırın yol bilgisayarı gibi birşey.
    bir başka sormak istediğim husus da motosikletinizin kalkışlarda titreme yapıp yapmadığı. geçenlerde 400 lük bi burgman kullandım. kalkış anlarında kavramadan gelen aşırı bir titreme vardı o motosiklette.

Selamlar,

Sol tarafta ki ekran intercom ve radyo gorevi goruyo.Yol bilgisayarı km saatinin hemen altında yer alıyor.

Tek silindir ve yuksek hacimli tüm maxi scooter'ların kalkıs esnasında titreme yapması normaldir.

Keza zamanla kalkışlarda aşınan balata tozları debriyaj balatasıyla debriyaj tası arasında kalmaktadır.O toz parçaları ısındıktan sonra ses çıkmasına ve titremesine neden olur.Ozellikle sehir ici trafiginde dur/kalk en buyuk etkendir.

Burda önemli nokta kalkısları daha seri bir bicimde yapmaktır.Zira debriyaj balatası daha az aşınır.

Belirli aralıklarla temizligi yapılmalıdır.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Güzel motor..Allah nazardan saklasın..Kazasız belasız binersin inşallah.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    2008 Honda cbr 125 r
    göstergeler çok hoşmuş motorsiklet de güzel Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin inşallah
    Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...

Motosikleti
    Panther 100*
    çok güzel motor maşallah kazasız belasız sürüşler

Motosikleti
    V-STROM DL 1000
    Saolun arkadaslar,hepimize kazasız belasız surusler...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler