KAZA kimseye duyurmadan :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
geçmiş olsun...
dedğin gibi at-avrat-silah!
değil motoru vermeyi üstüne oturandan gıcık kaparım.
ucuz atlatmışsınız..
Orgazma Dudak Büktürür
-
geçmiş olsun usta inş motoru yaptırdın ve kimseye bişey olmaması güzel bişey. bir dahakine daha dikkat sürmesini bilmeyene verme ve sarhoslara hele hiçç hiç verme suc sende
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
-
O mantarlar adamı bile öldürür ne diyosun sen yaa neyse olmuş bitmiş allah korumuş yine Heralde akıllı arkadaşın tam mantarın yanından geçti oda motorun al tarafından vurunca uçurdu direk motor kısmını sonuçta çin malı ne bekliyosun kalitesiz mağzeme
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
-
teşekkür ederim arkadaşlar ibret alın kimseye vermeyin anahtarı biz çok şanslıydık kimsede ehliyet yoktu polis gelse işimiz bitmişti tekrar tekrar ALLAH a şükürler olsun kazayı yapan arkadaşa bişey olmadı
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
geçmiş olsun bu hatayı bende bi kez yaptım şimdi abime bile vermiyorum sen yine paranı almışın.ben paramıda alamdım
yalnız yanlış anlamadıysam 600 tl mi masraf öyleys çok iyi bence çünkü motorun perteyakın sağlam granaj bile yok nerdeyse.
-
evet saolsun üstten 6. resimde sağda ayakta duran yalcın abi sahilde motoruyla geçerken bizi gördü ve herşeyimize yardımcı oldu ALLAH RAZIOLSUN motorcu çağırdı bitane 1000 ytl dedi 2.olarak ambarlı girişte var tanıdığıymış onu çağırdı 600 e topladık emeği geçen herkesten ALLAH RAZIOLSUN
-
-
geçmiş olsun kardeşim motor-eş namus kimseye verilmez :D
-
Geçmiş olsun..
Noktalama işaretlerini kullanarak yazmayı öğrenene kadar da okulu asma..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
tamam abi
-
emanet malın gözü dışarıdadır
içkiliyken motosiklet kullanmanın zararları
ehliyetsizken motosiklet kullanmanın zararları
ya da dikkatsiz kullanma
burdan çıkarılacak dersler
-
Motorun ruhsat sahibi ile kullanan farklı kişiler ise ve de kullanan kişi kaza yaptığında 3. kişiye veya kamu malına zarar vermişse, bundan ruhsat sahibi de zerre kadar kabahati olmasa bile kusursuz sorumlu olur. ders olsun. geçmiş olsun.
-
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
emanet malın gözü dışarıdadır
içkiliyken motosiklet kullanmanın zararları
ehliyetsizken motosiklet kullanmanın zararları
ya da dikkatsiz kullanma
burdan çıkarılacak dersler
sinan reisten inciler :D
-
saolsun herkes iyiliğimiz için bişiler söylüyor
-
geçmiş olsun. en sevmediğim şeydir emanet verilen bi şeyin başkasına verilmesi hele içkili birisine
-
kardeş geçmiş olsun ambarlıda olmuş kaza
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
eyw arkadaşlar çok teşekkrrrr
-
motoru hangi servise tamire verdin?
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)