Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Custom Cruiser

REKLAM ALANI
    ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Uyumak yok customa devam...

Bu da Cevat abi, eminim diyordur ki " Ulan Çaka seninle tanıştığım güne lanet olsun

Emeğine sağlık abi, sen ve Cansu olmasanız ben bunları yapamazdım

12 den vurmak diye buna derler herhalde...

Evet pegleri ileri taşıma işlemi bu şekilde yapılmış oldu, çok ta güzel oldu
    Bir - iki gün bu şekilde gezip ayar gerektiren noktaları çözdükten sonra ya boya ya da nikelaj işlemi ile bu operasyon sonuçlandırılmış olacak.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KAWASAKİ 2007 VN 900 ve MONDİAL RF 150
    wayy haldun ne hale sokcan bu aleti yaw orasıyla oyna burasıyla oyna elinde kalır olum

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Resimler iyi güzel hoş da.. Yaptığın işlemleride açıklasaydın, bizde anlasaydık ne olup bittiğini
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    MZ 1968 es175/2
    abi herşey iyi hoş da o egzoz pek yakışmamış sanki.zevkler tartışılmaz tabi.elinize şağlık
    ::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Alıntı soner_kep adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wayy haldun ne hale sokcan bu aleti yaw orasıyla oyna burasıyla oyna elinde kalır olum
    Olm bi kerede yapıcı bir yorum yap. biz senin gibi standart alıp öyle sirümeyi sevmiyoruz. Sen benim motorun halini görsen kimbilir ne dersin.

Öaka insan çamurluğu da tam fotoğraflardı. O kadar uğraştık. Bi de artık iyi bir fotoğraf makinesi al. kalite yapılan değişikliklerin görülmesini zorlaştırıyor. İki pegin arasından egzosun önünden destek için de bir parça ekleki esnemesin. Hatta şasiye de montajlayabilirsin.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Ellerine emeğine sağlık ve ordaki tüm dostlarımın umarım bu yaza istediğin gibi bir custom'a sahip olursun kardeşim . Yakışır.
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

kalyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS ADV ( Flagello di Dio )
    custom bu uLke sartLarinda zor is,
    cesaret edise biLe tebrikLer..
    ama LucasInda soyLedigi gibi isLemLer siraLamasi yaparsan en azından bu konuda heyecanı oLan arkadasLara da yardımın dokunmus oLur, hangi parca nerden buLunur kac cm ileri aLınsa faydaLi hangi boyda ki arkadasLarin beLine super bir rahatLama getirecek bu kambur durmaktan kurtarıcak stiLL bi durus sagLayacak motorun uzerinde..
    he bunu ben vazife edinmedim ki
    yaptım pasaLar gibi
    resmimi de koydum dersen eyw, eLine sagLık pekte guseL oLmus eLbet..
    ama takip edecek oLan bir suru genc dostun emin oL tavsiyeLerine ihtiyac duyuyordur gordukLerinde ve kafaLarinda 10 Lar ca soru
    Kafa FLY
    Görüntü FLU
    Hayat FREE

Motosikleti
    KAWASAKİ 2007 VN 900 ve MONDİAL RF 150
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olm bi kerede yapıcı bir yorum yap. biz senin gibi standart alıp öyle sirümeyi sevmiyoruz. Sen benim motorun halini görsen kimbilir ne dersin.

Öaka insan çamurluğu da tam fotoğraflardı. O kadar uğraştık. Bi de artık iyi bir fotoğraf makinesi al. kalite yapılan değişikliklerin görülmesini zorlaştırıyor. İki pegin arasından egzosun önünden destek için de bir parça ekleki esnemesin. Hatta şasiye de montajlayabilirsin.
    herşeyin orjinali iyidir

Motosikleti
    Beğenen ve beğenmeyen herkese çok teşekkür ediyorum...

Arkadaşların dediği doğru, fazla açıklayıcı olamadım, sanayiden yeni gelmiştim gecenin 2 siydi, heyecandan hemen yazdım. Bu akşam eve gidince daha detaylı olarak yeniden düzenleyeceğim.

Motosikleti
    ramzey 200cc
    Abi süper olmuş, bunu benim crosa da yapalım, dik durmak zor oluyo

Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Türkiyede custom yapmak için harbiden kasmak lazım. neticede hem malzeme, hem usta hemde imkanlar kısıtlı.

Bariz görünen vitesin ve ayaklığın yeri şaseye ilave edilen bir plakayla öne doğru uzatılmış ve Yanlış görüyorda olabilirim ama ayrıca ön çamurluk kesilmiş., ön süspansiyonlar ve gidonda ayarlamalar yapılmış. ön tarafa sosis çanta çok şık durmuş. Başarılı bir çalışma

Ancak bende egzostlara takıldım. ön egzostu arkadaki ile aynı hizaya gelecek şekilde uzatabileseniz daha güzel duracak gibime geliyor.

Motosikleti
    Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bariz görünen vitesin ve ayaklığın yeri şaseye ilave edilen bir plakayla öne doğru uzatılmış ve Yanlış görüyorda olabilirim ama ayrıca ön çamurluk kesilmiş., ön süspansiyonlar ve gidonda ayarlamalar yapılmış. ön tarafa sosis çanta çok şık durmuş. Başarılı bir çalışma

Ancak bende egzostlara takıldım. ön egzostu arkadaki ile aynı hizaya gelecek şekilde uzatabileseniz daha güzel duracak gibime geliyor.
    Öncelikle teşekkür ederim ve tesbitleriniz doğru, motorun şuana kadar arka amortisorleri, sinyal yatakları, egzostlar, ön maşa yükseltmesi, ön çamurluk dizaynı ve son olarakta ayak peglerinde oynama var.

Ayak pegleri 10 mm etinde demir levha ile 25 cm kadar ileriye taşındı, bu işlem sırasınca şaseye asla kaynak atılmadı. Vites ve fren sistemi yeniden tasarlanarak yerlerine getirildi. Dün gece ve bugün gündüz sürüşlerimi yaptım gayet güzel oldular.

Çinli kardeşler maddi anlamda bize fayda sağlamışlar bu doğrudur, sayelerinde imkanlarımız gelişti. Ancak yaptıkları ürünü kendi boylarına göre yapınca benim gibi 1.85 liklere biraz sıkıntı oluşuyor. Uzun süreli sürüşlerde ben rahat edemiyordum, şuanda sanki evde tv koltuğunda oturur gibi yol yapıyorum, virajlara yattım, mahalle içi manevralar yaptım ve ben eskiye göre daha rahat motora hakim olduğumu düşünüyorum.

Çerkes abi custom olayı için benim daha yapacaklarım var, yani işlemler bitmedi, bunun sonucunda da ya motoru çöpe atıcam ya da ortaya gerçek bir custom cruiser çıkartacağım. Usta konusunda da ; resmini koymuş olduğum Cevat abimin hakkını yiyemem o olmasa bunların hiç biri gerçeğe dönüşmezdi. Tabi her daim yanımda olan dostlarım, yaptığım her çalışmada emeği geçen arkadaşlarım var, bunları asla tek başıma yapamazdım ben.

Bir de egzos konusuna değinmişsin, orada biz HD ' nin bir modelinden esinlendik ve yapmak istediğimiz de tam anlamıyla buydu, olmayanı ortaya çıkartmak...

Yaptıklarım ve yapacaklarım hakkında fikir tartışmasını ben de çok isterim, soru gelirse seve seve cevaplarım...

Motosikleti
    bisan
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resimler iyi güzel hoş da.. Yaptığın işlemleride açıklasaydın, bizde anlasaydık ne olup bittiğini
    aynen katılıyorum arkadaş detay eksik olmuş ne kadar mal oldu mesela
    [B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    roadstar'ın plakalığının operasyona ihtiyacı var.Komunist bir ülkede plakalar berber tabelası kadar olunca plakalık da böyle oluyor.

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Güzel çalışmalar.Devamını bekliyoruz.Saygılarımla.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    güzel olmuş...........................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Forumdan Uzaklaştırıldı
    guzel olmuş devamini bekleriz

Motosikleti
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    roadstar'ın plakalığının operasyona ihtiyacı var.Komunist bir ülkede plakalar berber tabelası kadar olunca plakalık da böyle oluyor.
    Indian modellerini bilirseniz eğer kapalı tip çamurluklar vardır. Benim bu motorda uygulamak istediğim kapalı karakterde ama modern çizgilere sahip bir düşüncem var. Onu gerçekleştirebilirsem eğer, arka çamurluğuğun altı etek şeklinde gelecek ve ufak ebat plaka bastıracağım. O zaman tam uyacağını planlıyorum, ancak maalesef sıra henüz ona gelmedi

Alıntı soner_kep adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herşeyin orjinali iyidir
    O da bir görüş saygı duyarım, ancak biz kendimize has - kendi karakterimizi yansıtan aletlere binmek taraftarıyız. Çünkü ne Barış ne de ben motoru sırf iki tekerlek üzerinde olmak için sürmüyoruz.
    Motorumuz bizim için yaşam enerjisi ve kendimizi ifade etme aracımız ve bizim karakterimiz neyse motor üzerinde bu belirginleşmeli. Biz motora ; bir ulaşım aracı olarak binmiyoruz...

Batis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere XTz 660 ZA - Kuba RX9
    Harika olmuş.Kaça patladı bu ''forward control'' sana?

Aceofspades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Softail
    Gordugum kadari ile acik hava filtresi de uygulamissiniz, performansa yonelik modifiyeniz oldu mu acaba ?
    Egzostlar belirttiginiz gibi harleylerinkine benzemis guzel de olmus. Rake acisini da arttirarak on tekeri bir miktar one alirsaniz bence tam bir custom chopper olacak zaten motorunuz ince yapisi itibari ile bu goruntuye cok uygun.
    Calismalarinizda basarilar dilerim, yollarda daha fazla kisisellestirilmis motorlar gormekten zevk duyuyoruz.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)