elimizden geldiğince hyosung'a modifiye yaptık...!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
güzel olmuş elinize sağlık, bencede abartı bir görünüm yerine tatlı ve sade olması daha iyi..
-
güzel, arka lastik fiyatı alabılırmıyız? yada çift olarak ne markaydı ?
Kazasız belasız bin motoruna..
-
süper olmuş.. kazasız belasız kullan kardeşim
-
ellerinize sağlık playboy_77.bencede kendi tarzını yansıtmış olursun motoruna ufak tefek modifiyelerle.sade ve hoş olmuş güle güle kullan.
-
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
valla cok guzel olmus gule gule kullan,benım motorun arka tekerı 160 dan 180 e cıkardım valla cok guzel oldu sahsı kanaatım yol tutusu arttı vırajları daha rahat alıyorum,sormak ıstedıgım on amörtisörü ne kadar indirdin yada benim naked de iner mı???
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
-
çok güzel olmuşelinize sağlık
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
karınca karınca güzel olmuş bundan iyisi can sağlığı gül güle bin
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
aysunun plakası hiç güzel durmamış gerisin tarafı güzel olmuş emeğine sağlık tekerin düz bassın..
-
Hayırlısı olsun güle güle kullan...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
playboy_77 adlı üyeden alıntı
METZELER marka.arka 150 yerine 160lık. ön aynı ölçülerde.fiyatını söylemim istersen çünkü inanmazsın
çifti 120 ytl
resimlerde görüldüğü gibi arkadaşım lastik ve jantçı.geliş fiyatına aldım
vallah bedava 1 2 haftaya kadar yalovadayım kardeşim
-
-
PaskalNouma adlı üyeden alıntı
valla cok guzel olmus gule gule kullan,benım motorun arka tekerı 160 dan 180 e cıkardım valla cok guzel oldu sahsı kanaatım yol tutusu arttı vırajları daha rahat alıyorum,sormak ıstedıgım on amörtisörü ne kadar indirdin yada benim naked de iner mı???
nakedlarda dikkat etmedim var mı ama ön direksiyonda gördüğün gibi iki tane alçaklık yükseklik ayarı var.orj'de direksiyon ile bire bir oluyo.sizdee var mı bilmiyorum.biz 2 parmak kalınlığı kadar indirdik.normalde 3.5 parmak kalınlığı kadar iniyor fakat sizlerinde dediği gibi yolda sorun yaşamatmasın diye aşırı çok indirmedik.
06bluedragger adlı üyeden alıntı
aysunun plakası hiç güzel durmamış gerisin tarafı güzel olmuş emeğine sağlık tekerin düz bassın..
plaka arkadan bakıldığında okunmuyor.amacımızda buydu bu yüzden oraya monteledik.trafik ile ilgili bir sorunum yok ama görmemeleri her zaman avantaj diye görüyorum ben
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
vallah bedava
1 2 haftaya kadar yalovadayım kardeşim
her zaman beklerim kardeşim..gelmene yakın özelden haber ver yeterli.seni seve seve misafir ederim
-
playboy_77 adlı üyeden alıntı
her zaman beklerim kardeşim..gelmene yakın özelden haber ver yeterli.seni seve seve misafir ederim
Allah razı olsun tşkler
-
playboy benim plakada orda demek istediğim yeri değil plakanın genişliği tipi duruş şekli..
kazasız belasız bol km ler dilerim tekerin düz bassın yürüyen aksamına zeval gelmesin..
-
06bluedragger adlı üyeden alıntı
playboy benim plakada orda demek istediğim yeri değil plakanın genişliği tipi duruş şekli..
kazasız belasız bol km ler dilerim tekerin düz bassın yürüyen aksamına zeval gelmesin..
farkına vardıysan ben yalovalıyım,plaka 10 plaka. 77 yalova plakamı aldığımda daha güzel bir plakalık yapıcaz.(arkadaşım reklamcı güzel plakalar yapıyor) yada minik plakalıktan alıcamm.şimdilik kararsızım.aldığımda plaka o haldeydi elimden bişey gelmedi başka teşekküler sanada kazasız belasız sürüşler
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)