Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Bu motosikletin tanıtımını gördüm diye hatırlıyorum ama.. Hayırlı olsun güzel bir makine
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
hayırlı olsun........güle güle kullan
hayırlı ugurlu olsun
kazasız belasız kullanman dileğiyle...
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
güle güle kullan eski yunus motorlarından
hayırlı uğurlu olsun.sahibinden.com da görmüştüm sanki
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
çok güzel sesi var demi bunun kazasız günlerde kullanman dleğiyle
Hayırlı uğurlu olsun hayırlı ve keyifli sürüşler
fiyatı baya uygundu.kullanımı nasıl peki?izlenimlerini paylaşabilirsen sevinirim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Memnuniyetle paylaşırım elbette. Bu makineye hayranım ama objektif olmaya çalışacağım.
Gidonunun geniş olması kanaatimce rahat bir sürüş pozisyonu sağlıyor. Gaza tepkisi,çekişi tek kelime ile harika.5 manuel vitesli,185cc. Yaptığım denemede maksimum hızını 110 olarak gördüm ama bu hıza ulaşmak -ölçmedim ama- oldukça kısa bir zaman alıyor. Modeli 1991 ama kilometresinin düşük olması modelinin eski olmasını nazarımda telafi etti. Frenleri disk olsa daha iyi olurmuş ama yine de tatminkar. Önem verenler için şunu söyleyebilirim;motosikletin her yerinde made in japan ibaresini görebilirsiniz. Bir Honda klasiği...
hayırlı uğurlu olsun...kazasız belasız inşallah...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Allah kazadan beladan korusun
güle güle kullan ........
Hayırlı olsun kazasız belasız
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
GÜle Güle kullan Allah kaza bela vermesin, takdir Allahındır
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Hayırlı olsun abi.Kazasız sürüşler dilerim.O tarz motosiklet kullanmanın farklı bir zevki olsa gerek.
Saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)