kısa bir çalışmanın ardından sonra cantları boyama işlemi tamamdır.
arkadaşlar nasıl olmuş.
kısa bir çalışmanın ardından sonra cantları boyama işlemi tamamdır.
arkadaşlar nasıl olmuş.
facebook(Fazer Tutkunları)
Hocam dün bende boyadım ama cantlara şerit çekecem onu nerden nasıl temin ederiz ismi nedir ?
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
abi güle güle kullan.
bu makinalar benim bu ara ilgimi çekiyor heveslendim dogrusu
resimleri pc ye kaydettim.
alırsam bende aynı senin gibi ufak modifikasyonlar yapıcam.
kazasız sürüşler
başka resimler varsa eklermisin abiii
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
hocam vallaha baya sık olmus...ellerıne emegıne sağlık kazasız belasız surusler dılerım...aman nazar değmesın....
vaaaay usta varya cbf 150 kırmızı yı aynen böyle kırmızı siyah satsalardı ben siyah yerine bunu alabilirdim .
süper olmuş bence.
guzel olmus hocam ellerıne saglık
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
vallahi süper ...göze hoş görünüyor...ne yapsanız yakışıyor biraderim ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
süper olmuş kırmızı şeritle siyah cant yakışmış
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
Hocam güzel olmuş.Ayrı bir hava katmış.Kırmızı ve siyah zaten herzaman uyumludur.Benimde bir ara aklımda geçti bu siyah motora siyah jant yapan bir arkadaş vardı hatta.Onlara yakışında kırmızıyada olurmu diye düşünüyordum.Seninki çok güzel olmuş tebrikler birol.
not:Lastiklerde yakıyor hani
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Birol ellerine sağlık motoruna sen gibi itina gösterip bakan ve özene bezene binen
arkadaşlara bayılıyorum doğrusu motorculuğun ruhunu o kadar güzel ifade ediyorsunuz ki
Güzel olmuş uğraşa değmiş
Syah cıbıfta daha güzel duruyo ama
BİROL 78 Güzel olmuş eline sağlık sormak istediğim birkaç şey var, senmi boyadın veya boyatınmı sen boyadıysan neyle boyadın boya ne boyası boyatıysan kaca boyattın ve en onemli soru ne kadar sürede kurudu ?
abi süper olmuş bu aralar siyah jant çok moda birde cbf 150 siyah rengi hoşuma giderdi bu siyah jantla kırmızı cbf150 ninde al benisi artmış
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
harika olmuş ne ile boyadın ?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
beğendiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
uygulamayı cantları söküp lastikleride ayırıp sprey boya ile boyadım,önce astar sonrada iki kat siyah boya ile bu iş bitmiştir.
ama boya atmadan benzin yada sellozik tiner ile cantı iyicene temizleyin.
tşkler .
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
gerçekten çok güzel yakışıyor,geçen hafta çatalca gezisinde bir arkadaşta gördüm ve hayran kalmıştım,bu hayranlık sadece bir gün sürdü ve hemen uyguladım...
Süper dur bende boyatayım siyahımı Birol dostum farzedelim ben boyadım..Tekrar orjinal haline dönmek için ne yapabilirim?....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)