yuhhhhhhhhhhh... adam dierk savaşa hazırlık yapmış... bu motosikletten alalım da IRAĞ'a yollarız...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
olm nerden buluyon bunları yavf..
bunlardan bizim şanlı türk ordusuna lazım ..
cins bi adamım ya onlar beni buluyoo
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
polis çevirse..tamam tamam devam et der
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
haha mavra valla manyak herifler..
Öyle bişey mi diyorlarmışSilah gibi motor dedikleri bu olsa gerek
İso,konuyu moto sohbet ten fotoğraflar bölümüne taşıdım.Orası daha uygun,bir daha ki sefere dikkat edersen sevinirim
Bir de,tanıdık geldi bu konu ama,umarım mevcut değildir
Abi forumu karıştırıpta konuyu açıyorumm ,umarım fii tarihinde bi yerlerde açılmamıştır,ya nasıl fotoğraflar bölümü aklıma gelmedi hayret,şaşkınlık işte,neyse dikkat ederim eyvallah
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
guselmıs yaaa motor hosuma gıttı
bu motosiklet gerçek savaş motosikleti mi?
yoksa meraklısı sanatsal çalışma mı yapmış?
hani nazilerin 2. dünya savaşında kullandıklarında yandaki sepette makinalı tüfek felan oluyordu ama bunda sürücü aynı anda hem binip hem o makinalıyı kullanamaz diye düşünüyorum.yoksa yanılıyor muyum?
bu motorla direk yarışlara girip ne kadar kupa varsa kaldırırsın
Tam tesisat. Bana kalırsa bu gerçek savaş motosikleti. Yada gösteriş amaçlı düzenek kurulup fotoğrafları çekildikten sonra tekrar düzenek bozulmuştur.
Yoksa roket atarı kim kaybetmişte zevkine başkası bulsun. Askeri telsiz var yanda asılı. Hiç olmadı ürünlerin hepsi sahtedir.
Fotoğraflardan birinin sağ alt köşesinde bir tablo var. Şiir mi açıklamamı belli değil.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
bence göstermelik başka bişey değil,adam böyle savaşa gidecek değil artık
MOTOTANK yakında hizmetinizde
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
Gördüğüm en çirkin motosiklet.
Motosiklet bir öldürme aracı olmamalı.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Forumda bi kere daha verilmişti. Gerçek savaş motosikletleri 2. dünya savaşında kullanılmış sanırsam ama tam emin değilim. Bu yeniden yapılmış ama orjinaline bağlı kalınmıştır diye düşünüyorum
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
aslında buldum.bu tam büyük şehirde işe yarar.
malum trafikte kelle koltukta geziyoruz:
öne kıranlar,sinyal vermeyenler,tali yoldan çıkanlar,lambalarda çarpanlar.
abi kurcan şöle bir ekipmanı bakalım hangi minibüs aniden kırıp önünde yolcu almaya cesaret etcek o vakit .
ankara için birebir çözüm bu.
tabii karşılığında minübüsler ekipmanlanırsa gene işe yaramaz ya bir müddet idare eder artık.
amerikan malına ve zekasına benziyo
zati silahtan başka bi moka kafaları çalışmıyo...
analarından silahlı doğuyolar beee.
herkese;kazasız,belasız,
özgürlüğe doğru iyi yolculuklar...:bounce:
iso bune ya dostum.içindeki savaşçı ruhu böylemi dile getirdin.
nerde arayıp buldun bu manyağı
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)