tubis sen ta'nın resimleri koymasan bende adımı degiştirirdim emin ol
Kawasaki ER-6f, daha cok resim koymak isterdim fakat Google resim bulma kabiliyetini kaybetmiş... Butun resimleri ordan bulurdum simdi aynı seyleri yazıyorum saçma şeyler çıkıyor
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
o yüzden dedik ya kendime güvenemiyorum diye delüüüüüü
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
tabiyki 25 kere KAWASAKI VERSYS
Nasıl motor ama ?
eh herkes hayalindeki motoru koyuyor ne diyeyim haklısın sende.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Arkadaslar ben resmi upload edemedım ya sıteye nasıl olacagını adamakıllı anlatacak bı arkadas varsa lutfen yardım etsinn tşk ediyorumm
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
konunun bundan sonraki istikameti belli oldu
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)