Honda Cbf 150 Nin Uzun Yol Versiyonu....
Reklamlar
-
Reklamlar
-
abartılı fakat işlevsel görünüyor
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
Bu çantalar full doluyken motor şaha kalkmasın gaz verince, güzel ama çok zorlar mı acaba motoru diyorum ben...
yinede siyah olanıda çok beğenmiştim, bunu da beğendim.
eline sağlık cihan...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Cihan abi bu çantalarla istediğin sürate çıkamazsın bence...bayağı keser hızı diye düşünüyorum...artcının rahatınıda boazar...kimseyi taşımayacaksan görüntü çok tatmin edici ...sehpa demiri kırığını cbf 150 topiğinde fotoğraflamıştım...herşeyi hesaplamak lazım...güzel duruyor laf yok...kabarmış Tavus Kuşu gibi...ne alakaysa...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Cihan abi bu çantalarla istediğin sürate çıkamazsın bence...bayağı keser hızı diye düşünüyorum...artcının rahatınıda boazar...kimseyi taşımayacaksan görüntü çok tatmin edici ...sehpa demiri kırığını cbf 150 topiğinde fotoğraflamıştım...herşeyi hesaplamak lazım...güzel duruyor laf yok...kabarmış Tavus Kuşu gibi...ne alakaysa...
mete han abi sen merak etme arkadaki dişliyi de degiştirdim,benim kuzen degiştirmişti benimkinde orjınal vardı geçen düzceye gittik,birol beni 10 km hızla geçiyor 10 km az ama yanımda sanki 250 lik motor gibi geçiyor,bende degiştirdim şimdi bende aynı gidicem,130 km hızı görüyor maksat hız yapmak degil sol şeride geçince arada kalmamak,
arkadaşın kırdı ayaklıgı gördüm arkadaş kurye,motor orta sehbada iken önünü arkaya çevirmek için motoru yan yatırıp önünü arkaya çeviriyor,yani, motorun yönünü çevirmek için ayaklıga yükleniyor,o kadar çevirmeye o ayaklıktaki boş borumu dayanır,kırılır tabi...
motor da biraz kabartma oldu ama gerçekten süper oldu,sanki 1000 cc varedora kullanıyorum gibi geliyor,ama işe gidip gelirekn çıkarıcam,en fazla pazar günleri ve uzun yola çıkacagım zaman takarım.
artı artçı için hiçde zararı yok denedik ayakları degmiyor aksine çantanın tutacaklarından bile tutabiliyor.
herşeyin çok saol.
-
CİHAN adlı üyeden alıntı
arkadaşın kırdı ayaklıgı gördüm arkadaş kurye,motor orta sehbada iken önünü arkaya çevirmek için motoru yan yatırıp önünü arkaya çeviriyor,yani, motorun yönünü çevirmek için ayaklıga yükleniyor,o kadar çevirmeye o ayaklıktaki boş borumu dayanır,kırılır tabi...
.
doğru valla...o sehbadayken çevirirken kırılmış olabilir...bu dişli olayı hep anlatılır ama nedir ne değildir anlamam...güle güle kullan çantaları...ama uzun yol için...normal şartlarda şehiriiçinde takılı dururmu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
yok daha neler bence yakısmamıs bozmus motorun olmayan tıpını
-
doğru valla...o sehbadayken çevirirken kırılmış olabilir...bu dişli olayı hep anlatılır ama nedir ne değildir anlamam...güle güle kullan çantaları...ama uzun yol için...normal şartlarda şehiriiçinde takılı dururmu...
yok metehan abi dedigin gibi ev iş arası takmıycam sadece pazar günleri ve uzun yol seyahetlerim de,yakında karadeniz turu yapmayı düşüyorum.
-
CİHAN adlı üyeden alıntı
yok metehan abi dedigin gibi ev iş arası takmıycam sadece pazar günleri ve uzun yol seyahetlerim de,yakında karadeniz turu yapmayı düşüyorum.
Ooo Karadeniz turu hemi...valla süper...sahilden aheste aheste oh mis...
-
22 Temmuz 2007, 22:02
Ooo Karadeniz turu hemi...valla süper...sahilden aheste aheste oh mis...
ne adamsın ya hemen de bildin hee şileden başlıycam sahilden tın tın 90km-hız 100 km-hız.taa ki giresuna kadar,full artı full ordan da aşaya inerim ohh
-
22 Temmuz 2007, 22:12
çok güzel olmuş motorun hayırlı olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
22 Temmuz 2007, 22:15
Boş zamanlarda hafriyat mı yapıyosun abi
-
22 Temmuz 2007, 22:20
Cihan motosiklet küçük olduğu için, yan çantaların motosiklet üzerinde biraz kaba görüntüsü olması doğal. Tabii işlevsellik konusunu konuşmak dahi yersiz kalır motosiklet üzerinde 3 adet çantaya.
İleride alacağın büyük bir Enduro tarzı motosiklet'e, daha çok yakışacağını düşünüyorum...
Hayırlısı olsun, güle güle kullan...
-
22 Temmuz 2007, 22:23
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
çok güzel olmuş motorun hayırlı olsun
saolasın arkadaşım.
Toqi adlı üyeden alıntı
Boş zamanlarda hafriyat mı yapıyosun abi
evet dostum hafta sonları bildiririm kaç ton taşıdıgımı,çok para varmış bu iştee ne kadar ekmek o kadar köfte hesabıı....
Özer024 adlı üyeden alıntı
Cihan motosiklet küçük olduğu için, yan çantaların motosiklet üzerinde biraz kaba görüntüsü olması doğal. Tabii işlevsellik konusunu konuşmak dahi yersiz kalır motosiklet üzerinde 3 adet çantaya.
İleride alacağın büyük bir Enduro tarzı motosiklet'e, daha çok yakışacağını düşünüyorum...
Hayırlısı olsun, güle güle kullan...
saolasın özer kardeşim aynen söyledigin gibi ileride büyük cc li motor alırsam ona takacagım,daha doldurmadım bakalım doldurunca ne zararı olacak ama hiç sanmıyor zararını...
-
22 Temmuz 2007, 22:36
-
22 Temmuz 2007, 22:37
-
22 Temmuz 2007, 23:14
açıkçası görüntüsü çok garip geldi bana
he işlevsel olabilir
neyse güle güle kullan
-
22 Temmuz 2007, 23:18
kardeş düşünce güzel ama çantalar cok kaba olmuş onun yerıne yan çanta koysan daha ayakısıklı olurdu bunlar ne de olsa arka çanta yanı uydurma olmuş ve hızınıda baya bi keser bunlar sol şeridi biraz zor görursun ayrıca yakıtında sanırım hissedilir derece artacak .....
allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..güle güle kullan
-
22 Temmuz 2007, 23:31
tam da benim istediğim gibi olmuş süper.
yakında ben de alınca bu şekilde case koymayı düşünüyorum transalp gibi.
:bounce: önemli olan yolda olmaktır
-
23 Temmuz 2007, 01:04
Kardesim Kappa'nin guzel yan cantalari da var. Keske onlardan alsaydin. Ama yine de emek vermissin Ellerine saglik. Tekerine tas degmesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)