ewet süper gerçekten yarım saatdir bakıyorum!!!!!!
harbiden yaa süper olmuşş
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
Güzel olmus tebrik ederim
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Süper yaw
[B]Bu arada ben 92 doğumluyum eğer laflarımı beyenmesseniz yaşın küçük deyip kesebilirisiniz (Bu laf yaşça bük olup ....... küçük olanlar için geçerlidir)::lac:: [/B]
bence iğrenç olmuş..önüne gelen yeri turuncuya boyamış..kick startı bile!
ayrıca dikiz aynalarıda yok trafikte tam bi tehlike...
o müzik sistemide trafikte dikkati dağıtıp daha bi tehlikeli olmak içindir herhalde..
Çok güzel olmus tebrikler...
Saygılarımla...
şş murat babamalaf yok bağ haa çok iyi modifiye etmişdir dylan ınıdaha neler yapacakda time yok
modfiyeci insan böyle yapmaz ayna muhabbeti yapıyor bilemem artık
arkadaslar yorumlarınız icin tesekkur ederım
Cici... cici... cici... (Ama aynasız olmaz aynaları boya ve tak... ayrıca turuncunun üstüne de beyaz şerit çek )
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
kardeşim tamam modifiyeyi bende severim ama sen trafikte gidiyosun ya ne demek ayna muhabbeti yapıyo..sen motor güzel görünecek diye aynaları sök sonra arkana bakmak için arkanı dön kafanı çevir vs vs vs ondan sonrada bunun modifiyeyle alakası olduğunu söyle ....
senin yerinde olsaydım paraya kıyıp repsol çıkartmaları alırdım onları filan uygun bişekilde yapıştırırdım..öyle motorun arkasını komple gördüğün heryeri turuncuya boyamayla emin ol repsola benzemiyor..
bence gerçekten sen modifiyeden anlmıyorsun..
ama şunu söyleyim siyah stoplar güzel olmuş fakat turuncu boya gerçekten çok basit göstermiş motoru yani onun üstüne bi repsol çıkartması lazım..
bana göre modifiye dediğin ayrıntılarda saklı olacak..böyle motorun yarısından itibaren cart turuncuya boyamakla olmuyor..
dostum motoru harika yapmışsın.. ama ses sisteminden çıkan sesi çok merak ettim..
CBR 600F Honda,
kardesim aynaya gerek gerçekten alıştık doğrusu eger repsol cıkartması bulursan gonder yapıştırayım eyvallaaah.
saol kardeşim,ses sisteminde 2 mid hoparlor altında 2 tane sıralı amfim var ve gödüğün gibi 1 bassım var sesi mükemmel çünkü amfilerin bunda büyük bir etkisi var
Çok güzel olmuşlar gerçekten.
Paylaşım için teşekkürler.
renk yakışmış ama aynasız olmaz
==============================
==============================
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)