Selamlar
baslıktanda anlasılacagı üzre kücük cc motosikletli bu tarz islerle ilgilenen arkadaslarla görüs paylasalım istedim
Selamlar
baslıktanda anlasılacagı üzre kücük cc motosikletli bu tarz islerle ilgilenen arkadaslarla görüs paylasalım istedim
Ön amortisördeki yayları al bnce
Bu yapmaya calıstıgım sey bicok modelden, görüntüden ilham alarak oluyo bisekilde ve bunu yaparken saseye acımadım baya orjinali bozarak istedigim görüntüyü ve rahatlıgı elde ediyorum bu tip cg motorlar tabi ucuz oldugu icin bence yapılmalı yani böyle seyler motora karakter kazandırıyor.
Bicok parcayı söküp satıp istedigime uygun olanını aldım bu halâ devam ediyor zaten suan bitmis degil daha eksik olan cok seyi var nasip olursa burada fotograf olarak paylasıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
Ön camurluk yine cinli bi motordan tam modeli hatırlayamicam plastik ve aldıgımdada kırptım onuda bisekilde uydurmustum
Arora nın bi modeliydi simdi hatırladım
Görünüş itibari ile güzel görünüyor. Ancak sissy barda biraz işçiliğin kötü gibi. Onu düzeltirsen daha güzel görünür. Sinyalleri de gidona almakla gayet güzel bir görüntü elde etmişsin. Ben de 125 kt sahibiyim. Koltuğu inceltince sanki bacaklarım çeneme girecekmiş gibi hissetmiştim. Bu yüzden ayak pegleri ileri aldım. Bence hem daha rahat oldu hemde güzel bir görüntü elde ettim.
Benim makine de böyle tek farkı arka sissy barı resimde geçici şekilde kaynaklamıştım. Şuan bağlantı yerindeki o kötü görüntü gitti ve araya deri sırt yaslanma yeri de ekledim.
Tesekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
Tesekkür ederim kardesim eyvallah dogru diyosun sürekli deneyerek yaptıgım icin oturtamıyorum tam yakısanı bulmak zaman alıcak sissybarda. Senin Kt de iyiymis baya.
O ayaklık olayını düsünüyodum bende ama iste fren ve vites kolunu uzatma işinden dolayı üsenmistim acıkcası seninkini begendim aklımda suan o fikir :D eyvallah
Genel şeklini aldı.Sırada heybe canta takma ve ön koruma demiri almak var
Cidden çok harika olmuş elinize sağlık sanırım tek eksik tel jant
Çanta demirimizi taktık onun için de kaynak kullanmamız gerekti. Motosiklet bu şekilde fazla ağırlık almış oldu ama istediğim çantanın artçıyı rahatsız etmemesi ve daha aşağıda gözükmesiydi bunu sağlamak için o demiri bağlamam gerekiyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Egzos lar çantaya çok yakın olmuş oldu o yüzden egzosları aşağıya doğru bükmem gerekicek
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Düzelttik ama son hali değil
Selamlar hacılar bikaç küçük değişiklik yaptık bide tel jant takmaya uğraşıyorum buldum bitane ama o da tam uymadı km makarası filan değişmesi gerekiyormuş onu paylaşmak istedim önceki attığım fotoğraflar da silinmiş ya imgim sitesi kapanmış bulamadım da fotoğrafları ama bulunca atıcam tekrar
kt iyidir..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Çinden bu stop lambasını aldım böylede bağladım hep içimde bi bobber hayali var o yüzden biraz karma yapıyorum ama abi gönül istiyor ki şu artçı koltuğunu sökeyim daha çok böyle bobber tarzı bişey yapıyım ama olmuyor işte sökemiyorsun illa biniyor bi eş dost arkana neyse tel jantı daha bağlayamadım parçalarını bekliyorum o olunca daha iyi görünücek
Valla Benimde Boyle Motor Satin Alip Caferacer Yapmak Cok Istiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)