2012 MODEL 2000 KM'DE
2012 MODEL 2000 KM'DE
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
maşallah....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
allah kaza bela göstermesin güzel motor maşallah yanlız tank pad in altına neden bi tane daha yapıştırdınız anlamadım o pek iyi olmamış
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
biraz alta yapıştırsaysınız keşke boşverin böyle de güzel nazar değmesin lastikleri değiştirince daha da iyi olur artık
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
aynen yarın lastik yağ değişimiyle biraz daha bağlanırım diye düşünüyorum çok kararsızlık yaşadım,satmaktan kıl payı döndüm hep büyük motorlar gözümdeydi :D ama gerek benzin gerek hızdaki tehlike beni durdurdu bir nevi,lastikleri de değiştireceğim için artık baya bir kullanırım nazar değmesin teşekkürler...
hayırlı uğurlu olsun. Bu orjinal lastiler yolda çokmu kötü? Prelli dura ları tak. Rahat edersin. Kazasız belasız inş.
adem abi ; 3 yada 4 kere kaydım,düz kuru asfalttı ön lastik ufak bir frende hafif bir manevra yaptığım anda kayıyor,arka lastikte önü aratmıyor sağolsun kaymak için can atıyor,ıslak zeminde düşünemiyorum bile,genelde sıfır motorların lastikleri çok kötü diyorlar ve öyle oluyor ama bence ybr'nin ki daha bir kötü,altın elbiseli adamın ybr tanıtımında da oda söylüyor ve kayıyor,o yüzden bugüne kadar virajlarda hiç yatırmadım hep tedirgin sürdüm.
güle güle kullan doğru seçim.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
yeni prellilerle kaymayı unutucaksın. Ama gene dikkatli kullan.
prelli dandık :D ben taktırmıstım wirajda yatırılmıyo en güzeli ırc yada duro
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------
bu arada kardes motorun hayırlı olsun kazasız belasız inş. ii suruşler
alim prelli lastikte çeşit çeşit. 2005te prelli mt65 var. Prelli dura gibi iyi değil. Alim sen hiç prelli dura kullanmadın yalan söyleme. Sen mt 65 2 el taktırmışsındır. (kardeşim)
durmuş olsa bu motora angara işi egsoz takardı soba borusu olanlardan
motorun hayırlı olsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan çok tatlı bi makina
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Bakalım göreceğiz, bu yaz kırmızı şimşek mi benim siyah şimşeğin yanında.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
)))))))))))))
Maşallah nazar değmesin IRC marka lastiği tavsiye etmem, ben kendı motosıkletımde kullandım gercekten guven vermıyo virajda ve frenajda.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
Maşallah kardeşim, güle güle kullan. Allah kaza, bela göstermesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)