Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

6-7 yıldır kullandığım motorum

REKLAM ALANI
    KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    2005 model Yamaha Bw's 100 marka scooterim
    ömrü depolarda geçti hayvanın :D
    severim keratayı ama üniversite sonra,kız arkadaşım motordan korktuğu için uzun süre sadece araba kullanmam derken hayvan uzun süre ilgisiz kaldı
    geçenlerde ilgileneyim dedim biraz götürdüm bakıma bide yıkadım şefkatle hayvanın hatıra fotoğrafı olsun dedim :D

-----------------------------------------------------------------------------
    buda sattığım sonra pişman olduğum 2005 model Kymco Venox 250 motorum
    yolda sokakta görenlerin baya ilgisini çeken 250lik deyince olur mu abi bu baya büyük 600luktur bu denilen büyük baş hayvanım :D
    ninja alayım diye sattım ama bulamadım fiyatı iyi kendi güzel bi motor aramayada devam etmekteyim
    bu büyük baş hayvan bilmeyenler için söylüyorum bir çinli değildir.
    bu forumda nedense pek tanınmıyor Kymco markası ama asla bi mondiale yok asyaya benzemez bak 2005 model taş gibi
    alcak olan arkadaşlara bu markanın motorlarını öneririm ,titreşim falan yok ;)

Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rain planet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 2013
    chopper cruiser hiç sevmem ama ... felaket motormuş kymco :S bayıldım .. hiç satılmazmış yaa:D hayırlısı olsun diyelim...dev bir motormuş yakışıklı karizmatik...

Motosikleti
    antalyada kymconun pazarı iyidir.yamaha satıor kymcoyu o yuzden sonsuz guven olusturmus.zaten antalyada yamaha deyince akan sular durur.burda hondayı pek sevmiolar yeni yeni iyi satılmaya başlandı honda
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Motosikleti
    bwsyide sattım motorsuz kaldım ama bi pcx bulun Antalya ve ilçelerinden

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler