Kibris Moto Fest'11 Moto Camp.
Reklamlar
-
YENİERENKÖY (BELEDİYE PLAJI YANI) *CLUB CYPRUS PEARL* TATİL KÖYÜ.
More Info:
KARPAZ BÖLGESİ-YENİ ERENKÖY-CLUB CYPRUS PEARL TATİL KÖYÜNDE BİR GECELİK ÇADIRLI MOTOSİKLET-KAMPI...
1. GÜN-(15 EKİM-CUMARTESİ) SAAT:12.30 KAMP ALANINA HAREKET...ÇADIR KURMA-AKŞAM YEMEĞİ-GİTARLA CANLI MÜZİK VE ( FIKRA,ŞARKI,ANI VB..GİBİ..) ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER..
2. GÜN-(16 EKİM PAZAR)..KAHVALTI VE ÖĞLEN YEMEĞİ SONRASI..SAAT:13.00..ÇADIR SÖKME..KAMPTAN AYRILIŞ...DİPKARPAZ KÖYÜ-ZAFER BURNUNA MOTORLU GEZİ..
ETKİNLİĞİ DESTEKLEYEN FİRMALAR: CRESSİ SUB / BIKERS CLUB
D A N I Ş M A :
JAWA ALİ................: 0533-860 66 40
ÇETİN UZUN............: 0542-851 75 61
BÜLENT GÜRSESLER..: 0533-851 37 14
BIKERS CLUB...........: 0392-81 59 245
BÖLGEDE SİVRİSİNEK OLABİLİR..!!!. O YÜZDEN YANINIZA SİNEK SPREYİ ALMAYI UNUTMAYINIZ...!!!
KAMP ALANINDA ELK..MEVCUT ANCAK GECE EL FENERİ, MONT,MAT, UYKU TULUMU GİBİ EKİPMANLAR LAZIM OLABİLİR...TEDARİK ETMEYİ UNUTMAYINIZ..!!!
*ÇADIRDA KALACAKLARIN DİKKATİNE, GECE SERİN OLABİLİR O YÜZDEN,KENDİ *ÇADIRINIZI* ÇADIRIN İÇİNDE YERE SERMEK İÇİN *MAT* YADA *ŞİŞME DENİZ YATAĞI* VEYA *UYKU TULUMUNUZU* GETİRMEYİ UNUTMAYINIZ..!!
*ÇADIRI OLMAYIP SATIN ALMAK İSTEYENLER LÜTFEN "ÇETİN UZUN" ARKADAŞIMIZA MÜRACAAT ETSİNLER...*ÇETİN UZUN-GİRNE-0542-851 75 61*
*BUNGALOW VE YEMEK REZERVASYONLARINDA AKSAKLIK YAŞANMAMASI İÇİN KATILIMCI SAYISININ BELİRLENMESİ GEREKMEKTEDİR..!!!
*LÜTFEN KATILIP KATILAMIYACAĞINIZI BELİRTİNİZ...!!!
*YADA DANIŞMA TELEFONLARINA BİLGİ VERİNİZ...
15 to 16 days of October 2011, Karpas Yeniereköy Club Cyprus Pearl 'tents in the camp of motorcycle bikers are invited to all Cypriots. Tent bungalows may not ... (Moto-CAMP input and setting up a tent for free / free).
Bungalow: 2 +1 person = 75 TL .. / / / 4 people = 100 TL... (optional)
Saturday evening meal, including 4 people = 40 TL... 1 large drink..(optional)
Sunday morning breakfast = 10 TL ... (optional)
Sunday lunch kebab cubes= 25 TL... (optional)
Reklamlar
-
Kibrisdaki arkadaslari bekliyoruz.
-
sellam kıbrısa hayırlı olsun arkadaşlar.
-
tesekurler fakat bu ilk deyil ki daha once de cok etkinligimiz vardi
-
ama ama ben daha motoru getirmedim ki yahu :( Gelemiycem ama içimde kalıcak gerçektende
Çok isterdim katılmayı..
"Güzel günler göreceğiz çocuklar, motorları maviliklere süreceğiz.."
-
oz.07 adlı üyeden alıntı
ama ama ben daha motoru getirmedim ki yahu :( Gelemiycem ama içimde kalıcak gerçektende
Çok isterdim katılmayı..
seneye katilirsin bisey deyil
-
Denizli İl Temsilcisi
geliyorum elimde bi motor :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)