Samsun Motosiklet Festivali(20-21-22 Mayıs 2011)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Nasip olursa orda olacağım... geçen sene katılan bir arkadaşım ballandıra ballandıra anlattı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Cok plan yaptık gideceğiz, gideceğiz diye...
Bakalım; nasip kısmet
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Sanırım gidemeyeceğim üstelik birde Samsun Bafralı' yım
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
Bakalım; nasip kısmet
ben gelecektim ama şimdi kesin gözüyle bakıyorum.. allah nasip eder bir aksilik olmazsa ordayım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Forumda ''Festivaller'' adı altında bir bölüm açılsa bütün festival tarihlerini, yerlerini orada paylaşsak? Olmaz mı?
-
Ohhh ne güzel bir motosiklet festivali daha
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
Allah nasip ederse sivastan samsuna yol göründü...
-
büyük bir sıkıntı çıkmadığı sürece oradayız 2 motosiklet: )
-
Arkadaşlar gelme imkanı olanlar bu fırsatı kaçırmasın derim. Bir aksilik olmazsa bu sene samsun çıkarması yapacagız gibi görünüyor.
-
ELINT adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar gelme imkanı olanlar bu fırsatı kaçırmasın derim. Bir aksilik olmazsa bu sene samsun çıkarması yapacagız gibi görünüyor.
siz gidip gezin bakalım bizim yuvacık tarihleri bile belli değil daha
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
siz gidip gezin bakalım bizim yuvacık tarihleri bile belli değil daha
Sizde Samsun'a gelin
-
ELINT adlı üyeden alıntı
Sizde Samsun'a gelin
gidiş dönüş masraflarını karşılayacak kadar zengin gördüm sizi
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ben gelecektim ama şimdi kesin gözüyle bakıyorum.. allah nasip eder bir aksilik olmazsa ordayım....
Kim tutar seni ramazan,valla ben olsam tutmam,
bakarsın bi güzellik olur izin yapma şansı olursa bende varım
-
Güzel bi etkinlik olacağa benziyor ama önceden planlanmış olan başka bi etkinliğe katılacağım, seneye işallah.
-
3. Geleneksel 19 mayıs samsun motosiklet kulübü festivali
3. GELENEKSEL 19 MAYIS SAMSUN MOTOSİKLET KULUBÜ FESTİVALİ
Bu yorumlar destekler için tek tek teşekkür ederim. Çok yoğun çalışıyoruz. İnanın çok güzel bir festival olacak. Geçen yıldan çok daha farklı aktiviteler var. Cuma gece konse öncesi dj show. Ardından konser. Çok değişik stanlar oluşturulacak. Samsun daki en görkemli havai fişek gösterisi .... çok fazla aktivite var. Ancak misafirlerimizi yormadan programlayacağız bunları. Yeni refketörlü yelekler, yeni şapka ve tşörtlerimiz yapılıyor. Dışarıdan gelen misafirlerimize katılım belgemiz ve hediyelerimiz olacak. BUYRUN ŞEREFLENDİRİN. Bekliyoruz.
-
keşke 15 hazirandan sonra olsaydı her türlü katılırdım bende benim konumu göreniniz vardır belki istanbuldan artvin e gidecegim 1400 km yol yapacagım diye konu açmıştım artvin e gitme zamanım belli oldu 16-20 haziran arası yola çıkacagım herhangi bir aksilik olmaz ise
-
ne cabuk geldi bu festival yahu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
Bakalım; nasip kısmet
paran çok heralde :D
benide ekle listeye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)