1-2-3Nisan 2011 Eskişehir-sarıcakaya kampı etkinlikleri
Reklamlar
-
Sevgili motosiklet net üyesi motodostlarımız.1-2-3 nisan 2011 tarihin da Eskişehir ili sarıcakya ilçesi sakarya nehri ve sakarya vadisi nefis doğa manzarası içersinde akdeniz iklimine sahip( görünce şaşıracaksınız) olan bu yerde yapacağımız motokamp etkinliklerimize DAVET EDERİZ..
[/QUOTE]
[COLOR="Red"]GTR 1400 [/COLOR](AMİRAL GEMİSİ)
Reklamlar
-
Daha fazla detay verebilir misin? Kamp dışında her hangi bir etkinlik olacakmı konser vb.? Bölgeyi bilmeyenler içinde civarda yeme içme ve konaklama için herhangi bir tesis varmı? Varsa şenlik katılımcıları için özel bir ücretlendirme yapılacakmı? Istanbul, Ankara, Bursa ve izmir gibi büyük şehirlerden gelenler için yol güzergahı nasıl olmalı. Anayoldan ayrıldıktan sonra gidilecek güzergah kafa karıştırıcı olabiliyor. Haritada gözüken bazı yollar yol olma vasıflarını taşımayabiliyor. GPS koordinatı yada haritada nokta gibi bir bilgide epey kullanışlı olur. Ulaşım için farklı alternatifler varsa mesela düzgün bir asfalt ve dağ bayır toprak yollar gibi belirmenizi rica ederim.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
mayildiz adlı üyeden alıntı
Daha fazla detay verebilir misin? Kamp dışında her hangi bir etkinlik olacakmı konser vb.? Bölgeyi bilmeyenler içinde civarda yeme içme ve konaklama için herhangi bir tesis varmı? Varsa şenlik katılımcıları için özel bir ücretlendirme yapılacakmı? Istanbul, Ankara, Bursa ve izmir gibi büyük şehirlerden gelenler için yol güzergahı nasıl olmalı. Anayoldan ayrıldıktan sonra gidilecek güzergah kafa karıştırıcı olabiliyor. Haritada gözüken bazı yollar yol olma vasıflarını taşımayabiliyor. GPS koordinatı yada haritada nokta gibi bir bilgide epey kullanışlı olur. Ulaşım için farklı alternatifler varsa mesela düzgün bir asfalt ve dağ bayır toprak yollar gibi belirmenizi rica ederim.
Bu sorunuzu ben cevaplıyabilirim; cuma ve cumartesi akşamı konser düşünülüyor, katılımcılardan giriş ücreti adı altında ücret alınmayacak katılımcılar yanlarında çadır ve uyku tulumu bulundurmaları yeterli görülüyor yiyecek içecek gibi ihtiyaçlar yönetim tarafından organize edilecek (ücretli) harita işine gelince onuda atmaya çalişacağım.
-
bu sezon memleketim Eskişehir'e gitmek rotalarımın arasında yer alıyor , zamanlamayı tutturabilirsek geliriz.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
Çok güzel Vallaha her yerden motosiklet festivali haberleri gelmeye başladı bu biz iki teker tutkunlarını çok mutlu ediyor
Saygılar...
Eğer işleri yoluna koyarsak neden olmasın
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
Adana İl Temsilcisi
acaba buradan ADANA'dan hangi yoldan gelebilirim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
adanalı adlı üyeden alıntı
acaba buradan ADANA'dan hangi yoldan gelebilirim.
Sanırım Adana dan, eğer tanıyıor iseniz Halil Beyaz da gelecek o guruba katılabilirsiniz.
-
Adana İl Temsilcisi
Cihat Taygut adlı üyeden alıntı
Sanırım Adana dan, eğer tanıyıor iseniz Halil Beyaz da gelecek o guruba katılabilirsiniz.
iyi tanırım.tamamdır.
BORA KARAKAŞ (BEN)
-
bora abı artcın yoksa artcın olarak geleyım abı ama hız yapıcaz gıderken sabıt hızı sevmıyorum
-
konuyu Bursa Enduro forumuna taşımak istiyorum, bi izin alayım dedim önce
-
Muhtemelen 2 kişi olarak geleceğiz biz. Zaman ilerlesin, ayrıntılar netleşsin bakalım
-
-
muhtemelen bende orda olacağım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 ----------
istanbuldan gidecek arkadaşlarla gidebiliriz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Adana İl Temsilcisi
bektas46 adlı üyeden alıntı
bora abı artcın yoksa artcın olarak geleyım
abı ama hız yapıcaz gıderken sabıt hızı sevmıyorum
bende tam tersi hız sevmem.100-120 benim için yeterli.
BORA KARAKAŞ (BEN)
-
istanbuldan gidilecek en düşük km güzergahı olarak toplam 260 km ile aşağıdaki gibidir.
farklı alternatif yollarda değerlendirilebilir ama en kısa yol budur.
Adapazarından Bilecik yönüne devam edilip Geyveye gelmeden Alifuatpaşadan Taraklı istikametine dönülür.Taraklıya kadar gelinir.
Taraklıdan sonra Bolu- Bilecik yolu devam edilerek sırası ile
Duman -Akçapınar-Gökçeözü-Kükürt-Yukarıboğaz-Aşağıboğaz-Danişment-Nasuhlar-Aşağıçaylı-Yukarıçaylı gibi kasaba ve köylerden geçilerek Sarıcakayaya ulaşılır.
Uploaded with ImageShack.us
istanbuldan grup olarak gidebiliriz.
-
Bu geziye katılmak için bende çabalayacağım..umarım havada müsade eder.
-
İstanbul'dan 1 Nisan Cuma akşamı 21:00 gibi tek motor iki kişi yola çıkma niyetimiz var ,
2 Nisan Cumartesi sabah erkenden gitmek için talep olursa ayak uydurulur
bilgilerinize
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
-
-
konu için genel bir yer bulamadım ancak bitenekadar.com da ucuz pratik bir ürün var değerlendirmek isteyenler için....
-
Nasib olursa 2 motor Denizli den 2 motor Isparta dan yolda buluşup 4 motor geliyoruz.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)