Bu sene neden motofest degil ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
gidimmi ya :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bu yaz ajanda baya dolu olucak gibi
true love..
Drift Religion
Tarih bana uyuyor. Buna katılırım işte Hemen aboneliklerime ekleyeyim...
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
geçen seneki motofestten çok büyük zevk aldiğim için bu senede gitmeyi planlıyorum
İnşallah bir fırsatını bulup giderim.
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
daha erken degilmi bu konuyu acmak icin?hem daha yalova kocaeli arasi yol yapimi o zamana kadar bitmez ki !!!
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
geçen sene gitmiştim fena Değildi.. Bu senede Gideceğim kısmetse
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Ailem Karamürsel(Kocaeli)'de olduğundan konaklama sorunum yok fakat uzaktan gelenler çadır mı kuruyorlar? Yoksa günübirlik mi oluyor festival?
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
kısmet diyelim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
bekle bizi yalovaaaaaaaaaaaaaa
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
tüm arkadaşları bekleriz yer olarak cok güzel yerde gecensenede cok eglendik cadırıolmayanlar üzülmeyin cınarcık icersinde kiralık cadır bulabilirsiniz kamp alanına yakın ben gecen sene öyleyaptım tabi isteyen kamp alanıda cadırda yatabilirse sabaha kadar eksoz sesinden oraya cadırkurabilir ben cadırdan kactım caktırmayın
Güzel bir festival olacak gibi görünüyor. Bu konudak YMSK başkanına ve ekibine çok iş düşüyor. Bizde kendilerine komşuları olarak her türlü desteğe vereceğiz.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Bencede bu yaz dolu dolu yaşanacak ama uzmanlar bu yaz çok yağışlı olacak diyorlar..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)