3. Yalova Uluslararası Motosiklet Festivali 17-20 TEMMUZ 2008
Reklamlar
-
12 Haziran 2008, 12:17
Reklamlar
-
12 Haziran 2008, 12:25
Ilk benmi yaziyorum Buyuk ihtimalle ordayim hafta sonu konaklayacaz. Gorusmek uzere
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
12 Haziran 2008, 12:38
-
12 Haziran 2008, 12:40
Çok güzel bir organizasyona benziyor. Gönlüm gitmek istiyor ama şartlar müsait olursa tabi.
-
12 Haziran 2008, 12:49
bir yalovalı olarak geçen 2 senede olduğu gibi festivalde ki yerimi alacağım
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
12 Haziran 2008, 12:50
Abi bence ne yap et şartlarına söyle müsade etsinler buraya gel mükemmel bi organizasyon gerekirse istifa et yine de gel ben sana iş bulurum
-
12 Haziran 2008, 13:21
Konaklama işi belki olmayabilir ama 19'undaki rekor denemesinde mutlaka orada olmak istiyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
12 Haziran 2008, 14:01
Ben de çok isterim ama yaza Giresun da otel deym staj için :(
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
12 Haziran 2008, 14:42
Ben de gelmek istiyorum . Organizasyon hakkında bilgisi olan lütfen çadır dışında kalınacak oteller le ilgili bilgi verebilirmi?
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
12 Haziran 2008, 16:25
darkeagle adlı üyeden alıntı
Ben de gelmek istiyorum . Organizasyon hakkında bilgisi olan lütfen çadır dışında kalınacak oteller le ilgili bilgi verebilirmi?
Çok yakınınızda, bungalow ve panisyonlar bulunmakta . Bunların eli yüzü düzgün olanlarıyla anlaşma ve pazarlıklar yapılarak bilgi ve resimleri size bildireceğim.
-
12 Haziran 2008, 16:42
18 Temmuz akşamından itibaren ben ve 2 arkadaşımla birlikte toplam 3 motor orada olacağız Allah'ın izniyle...
-
12 Haziran 2008, 16:43
Gesen sene TİGEM de yapılmıştı.. Bu sene daha farklı bi yerde olacağını duydum..
Geçen seneki kadar temiz ve ucuz odalar bulabiliriz umarım..
Birde inşallah bu sene etkinlikler gerçekten yapılır.. 4 gün boyunca havaii fişek anonsu yapılıp kapanış gecesine bırakılmaz..
Geçen sene ömrümün belkide en eğlenceli 5 gününü geçirdim bu festivalde.. Bu sene daha da iyi olur inşallah..
Birde lütfen DJ arkadaşlara rica edin yanlarında "roman havası" bulundursunlar.. Çeşit çeşit insan var..
Bekle bizi EHO , rekor kırmaya geliyoruz
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
12 Haziran 2008, 16:44
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tencere adlı üyeden alıntı
Gesen sene TİGEM de yapılmıştı.. Bu sene daha farklı bi yerde olacağını duydum..
Birde inşallah bu sene etkinlikler gerçekten yapılır.. 4 gün boyunca havaii fişek anonsu yapılıp kapanış gecesine bırakılmaz..
Geçen sene ömrümün belkide en eğlenceli 5 gününü geçirdim bu festivalde.. Bu sene daha da iyi olur inşallah..
Birde lütfen DJ arkadaşlara rica edin yanlarında "roman havası" bulundursunlar.. Çeşit çeşit insan var..
sen izin alabilcekmisin bakalım onu düşündünmü
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
12 Haziran 2008, 16:46
silah1 adlı üyeden alıntı
sen izin alabilcekmisin bakalım onu düşündünmü
Abi Yalovanın yeri ayrı.. Şerefsizim istifa ederim artık
-
12 Haziran 2008, 16:48
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi Yalovanın yeri ayrı.. Şerefsizim istifa ederim artık
istifa ederim demekle neyi kastetigine baglı şimdi iştenmi yengedenmi istifa ediyorsun
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
12 Haziran 2008, 16:51
-
12 Haziran 2008, 16:52
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şşşş Halis abi daha fazla kurcalayıp deşmeyelim olayı
İşten işten
(Hem orası uğurlu geliyor bana
Nema Problema
)
iyi bu konuyu bir ara tartişırız yüz yüze bende gelirim her halde hafta sunu nede olsa ama bir havayi fişek seyredemedik be
-
12 Haziran 2008, 17:56
seni hatırlıyorum gibi 1. yada 2. gün gelmiştin.kapıdaydım ben.siyah deer 152'im vardı.
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
12 Haziran 2008, 17:59
playboy_77 adlı üyeden alıntı
seni hatırlıyorum gibi 1. yada 2. gün gelmiştin.kapıdaydım ben.siyah deer 152'im vardı.
Festivalin ilk günü erken saatte giriş yapmıştık.. Tanışmadığımız görüşmediğimiz kimse kalmadı gibi.. en azından mutlaka selamlaşmışızdır seninlede..
Bu sene haberdar olur birbirimizden oturup muhabbette ederiz
-
13 Haziran 2008, 08:47
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)