oooo terete'de gelmiş...
By hocaseko at 2012-01-10
oooo terete'de gelmiş...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
duyan gelmiş
konserde olmuş...
kamp alanımız....
By hocaseko at 2012-01-14
ilk gün belediye önü...
By hocaseko at 2012-01-14
Ben didimden günü birlik gelmeyi düsünüyorum ailemle.ama kamp icin deil.harley,suzuki,yamaha modellerinin motorlarini görmek,incelemek icin.gelebilirmiyim ve bu modeller fuar gibi motorlarini sergileyecek mi ?
izmir bayileri ellerindeki motorları getirecek...bazı modeller olmayabilir...
selam herkese
ismim Murat ÇETİN
Manisa- Salihliden gidecek küçük motorlu arkadaş yada gurup var mı?
varsa bana 0536790780 Trkcll hattımdan çağrı atabilir mi?
motorum 135cc Mondial MH Drift kendi kamp setim var
sadece yaren ve yarlık arkadaş yada gurup arıyorum
Oğlumla gelecektik o yan çizdi yalnız kaldım
1-2 gün kafa dinlemeye ihtiyacım olduğu için geliyorum
Saygı ve Sevgilerimle
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
herkese selam
dün büyük bir hevesle hazırlandım Yatağana gitmek için
hoş bir gün önce gidecektim ya
sağ olsun Motorsüperstore nin bir gün gecikmeli göndermiş olduğu siparişimden dolayı cumartesi yola çıkabildi
neyse vardık Yatağana selam ben Manisa-Salihliden geliyorum
İsmim Murat ÇETİN dedim Adam daha kendini tanıtıp hoş geldiniz demeden
Buyrun kayıt alalım AMA ELİMİZDE TİŞÖRT kalmadı dedş sanki vatandaştan istemişiz 480 km yolu tişört için gelmişiz gibi
neyse kayıt yaptırdım dedim SUZUKİ falan gelecekmiş ellerindeki motorlarla Adam dedi şu ilerde göbekli bir arkadaş var ya o suzuki dedi
gittim sordum selam ben Murat ÇETİN Manisa-Salihliden geliyorum motorları özelliklede GW250-İNAZUMA yı dedim
adam soğuk bir şekilde hoş geldiniz demeden inazuma şuan yok ben 3 tane istedim ay sonu gelecek dedim ve ağzımın payını aldım
dedim acıktım ortam soğuk sanki Alaska rüzgarları esiyor İlgi alaka hak getire
gittim şehir içine bir yemek yiyeyim sonra izimin üstüne dönerim
ne mümkün doğru dürüst yemek yiyecek yer yok zor bela bulduk bir pideci yedik pideyi içtik ayranı bastım geri geldim
iyiki bir yada iki gün önce gitmemişim çadır kuracak yer bile yok
saat 23:30 da vardım evime ama bütün hevesim kırıldı bir daha bir motofest e giderken 50bin kere düşünürüm
aklımda kalan tek anı ve hatıra
75 TL LİK BENZİNİ VE 480 KM TOPLAM KM Yİ BİR tişört için YAPTIĞIM DÜŞÜNÜLDÜ
Vallahi arkadaşların ilgi ve alakalarına en içten dileklerimi sunarım
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
değerli arkadaşım sanırım gece 9 dan sonra geldin...yoksa ben oralarda olurdum...kimin karşıladığını bilemiyorum ama her gelenin kaydı yapılırken çay ve suyunu hemen ikram ettik...çadır kurmasına yardım ettik...tshirt,buff,döküm rozet,yaka kartı(sonradan anahtarlık oluyor) hediyelerimiz oldu...ancak tshirtler 600 tane basılmasına rağmen bitti...360 katılımcı oldu ...biraz daha erken gelebilseydin mangalda tavuk,ayran,gözleme ve keşkek ikramımız oldu...seninki gibi sıkıntılar olmuştur ama inanmayacaksın her gelen hemen tshirt istedi...seneye erken gelirsen ve beni bulursan maksimum ağırlanaksın haberin olsun...birde tarık usta'nın tarzı odur ama işinden memnun olmayan yoktur...bodrum suzuki yetkili bayi ve servisidir...
dün gece 7 de yattım ve şimdi kalktım...yorgunluğumuzu sen düşün...
Herkese Selamlar, Eğer gurubunuzla değilde tek başınıza gelmişseniz bir takım olumsuzluklarla karşılaşmanız normal, Bende oğlumla geldim çadırımı kurdum kayıt yaptırdım 186. olarak, akşama geldiğim için acıktım köfte yaptırdım soğuk suyumu aldım tüm tanıdıklarım orada olmasına rağmen çok az yanlarına gittim oğlumla ilk defa motor festivaline katıldık genelde onunla ilgilendim çadırda nefis bir uyku çektik ortam gayet güvenli ve temizdi, Bizim insanımız geldiğinde şöyle kalabalık bir komisyon bekliyor karşısında sanırım bulamayıncada hayalkırıklığı yaşıyor, Bu festivalde 1 kişi devamlı yeni gelenlerle ilgileniyordu, Genel olarak güzeldi Serkan Hocaya buradan teşekkürler Gelip halimizi hatırımızı sordu bir eksiğiniz ihtiyacınız varmı dedi bu bile yeterli bizim için.
Gelecek yıl daha güzel olacağından eminim ömrümüz olurda Allah izin verirse tekrar geleceğim.
GÖRÜNMEZ ADAMLAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)