Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MotoGP: Pedrosa Katar'da Yarışacak

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

Dani Pedrosa bu hafta sonu yapılacan olan MotoGP 2009 sezonunun ilk yarışı Katar'da yarışacağını söyledi.

Honda sürücüsü, 2 Mart'ta aynı pistte yapılan testlerde kaza yapmış vesol bileğini incitmişti ve o tarihten bu yana motora binmesi.

Pedrosa "Bu yarıl için Katar'a gittiğimden dolayı mutlu olduğumu söylemeliyim. Benim için zor bir kış oldu ve sezona hazırlanmamayı tercih edebilirdik."

"Ancak mart ayından bu yana iyileşmem iyi oldu, belki de beklediğimizden daha iyi, ancak testleri kaçırdık ve diğerlerini yakalamamız lazım."

"Ancak ben yokken takımımın olduğu yerde sayıklamadığını biliyorum ve gerçekten tekrar motora binmek için sabırsızlanıyorum ve bu durumuma göre elinden gelen en iyi sonucu almaya çalışacağım." dedi.

Pedrosa geçen sene Katar'da yapılan ilk MotoGP gece yarışında 3. olmuştu.

Kaynak:Trf1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    xterkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki 1000 gt
    çok düşüyor bu günlerde bu adam :(

Motosikleti
    SPACY BEYAZ 2012 CBF 150 SİYAH 2012
    bakalım neler olaçak iyi oldu katılması daha çekişmeli olur ( adamım ROSSİ )
    [COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::

Motosikleti
    -
    250cc klasmanında da Simoncelli bileğini çatlatmış Cross motor sürerken. Geçen Yılda Nicky Hayden'ın başına gelmişti aynı olay.

Adamlar çok yüksek paralar alıyorlar, ama hobilerinden de geri kalmayıp moto cross gibi faliyetlerde sakatlanıyorlar, benim merak ettiğim, acaba ceza alıyolar mı?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler