Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Şampiyon; Aroma Yarış Takımı!

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Aroma Yarış Takımı, 2008 Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası'nı Takımlar Şampiyonu olarak tamamladı.

Aroma Yarış Takımı pilotları, Türkiye Pist Şampiyonası’nda aldıkları iyi derecelerle sezona damga vurdu. Takım, 600 cc kategorisinde birincilik ve üçüncülük, 1000 cc kategorisinde ikincilik aldı.

Sezon boyunca yoğun bir seyirci kitlesi tarafından ilgiyle izlenen 2008 Türkiye Pist Şampiyonası pilotlar genel sıralamasında ise Aroma Pilotları ikinci ve üçüncü olarak yine ilk üçte yer aldı.

Aroma Yarış Takımı, bu yıl ilk kez katıldığı Doğu Avrupa Pist Şampiyonası’nda da genel sıralamayı üçüncü bitirerek önemli bir başarıya imza attı.

Tüm yıl aralıksız çalışan ve gerçekleşen tüm yarışlarda başarılı sonuçlar alan Aroma Yarış Takımı pilotları, tüm sporseverler tarafından sezon boyunca heyecanla desteklendi. Takım, önümüzdeki yıllarda da bu başarısını sürdürmeyi hedefliyor.

Kaynak:Ajans Spor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hemen aklıma burak albayrak geldi Tebrik ederiz aromayı Burak abininde bi resmini verelim hemen

Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Benim bu seneki favori ismim Evren, daha 6-7 ay önce Mehmet'in ilkkez piste giren Evren'e çizgi gösterdiğini hatırlıyorum.

Daha ilk yılında bir çok birincilik aldı.

Aroma'nın başarısı doğal, türkiyede şartlarında yarışçıların arasında sponsorlardan vesile resmen uçurum var.
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim bu seneki favori ismim Evren, daha 6-7 ay önce Mehmet'in ilkkez piste giren Evren'e çizgi gösterdiğini hatırlıyorum.

Aroma'nın başarısı doğal, türkiyede şartlarında yarışçıların arasında sponsorlardan vesile resmen uçurum var.
    evet bende hatırlıyorum benbeyaz bir motorla karısının karnı burnunda idi mehmet viraj çizgilerini gösteriyordu e boşuna dememişler boynuz kulagı gecer diye
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    başarılar diliyorum Aroma takımına
    tüm arkadaşlara herşey inşallah güzel olur Türkiyede yarışcı kardeşlerımıze ihtiyacımız hep olacak

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    başta deyerli dostlarım burak albayrak ve tolga uprak.ka ve tüm aroma gurubuna başarılarının devamını diliyorum

Motosikleti
    Sattım.Seneye GSXR-600 İnşallah.
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum.Şahsen de tanıdığım evren 3 silindirli 600 cc'lik Triumph motoruyla gayet başarılı.
    2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...

extreme1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X Max250 & Yamaha Cygnus X
    İzmirli motorcuların cogu 1000cc de yarışan Burak Albayragı tanır
    kendisi Kahramanlardaki Burak21 in sahibidir. Tebrikler Burak &Aroma Team
    Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @aYe
    Benim bu seneki favori ismim Evren, daha 6-7 ay önce Mehmet'in ilkkez piste giren Evren'e çizgi gösterdiğini hatırlıyorum. Daha ilk yılında bir çok birincilik aldı.
    @halis
    evet bende hatırlıyorum benbeyaz bir motorla karısının karnı burnunda idi mehmet viraj çizgilerini gösteriyordu e boşuna dememişler boynuz kulagı gecer diye
    Murat ve Halis abi, yine konu hakkında en ufak bir bilgi sahibi olmadan yorum yapmışsınız. "daha 6-7 ay önce Mehmet'in ilkkez piste giren Evren'e çizgi gösterdiğini hatırlıyorum" Murat sen kaç kez piste geldin? Bir kere geldin, onda da haksız olmana rağmen (o gün Halis abiyle atışmışsınız, ben günler sonra öğrendim) bana tavır yaptın ve anında geri döndün. Evren ben daha piste girmeden kaç senedir yarışıyordu, üstelik kaç sene Supermoto tecrübesi var, bu sene de hem Supersport hem de Supermoto yarışlarına katıldı, bu sene kendisine çok iyi bir sponsor da buldu, sponsoru her zaman arkasındaydı, neredeyse her yarışa geldiler! Üstelik Evren sezon başında B sınıfında yarışacağını söyledi ama C sınıfında yarıştı. Evren'i çok severim, her zaman da başarılarını kutlamışımdır, o pistte hep beraberdik. Murat sen bu işte benim her zaman yanımda olacağını, benim menejerim olduğunu söyleyen değil miydin? Herşeyi beraber konuşup, kafa patlatıp, hesap kitap yapıp, planlar yapan hayaller kuran ve Halis abinin bana sponsor olması için kafasını yiyen kişi değil miydin? Bu olaylara onlarca adam şahittir. Ama sen bu dostluğa sığmayacak hareketleri yaptığın gibi, başarılı olmam için yanımda olman gerekirken bir de bu tür yorumlar yapabiliyorsun ya, helal olsun sana.. Halis abi, sen de beni üzdün gerçekten bu yorumunla. Bana sponsor olduğun için çok teşekkür ederim ama Murat ile kapışma başlığında "motor dolaşmak, gezmek, tozmak içindir, yarışmaya ne gerek var" şeklinde yorumlar yaptın. Madem böyle düşünüyordun neden bana sponsor oldun? Ben Türkiye'nin en iyi motor sürücüsü değilim ama bu sene birinci olabilirdim ama daha önce de dediğim gibi, bu iş ekip işi. Siz hem arkamda olmayın hem de böyle yorumlar yapın.. Gerçekten üzüldüm.. Neyse abi bu sene Evren'e sponsor olursun, onu alkışlamaya gidersin artık..
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Öncelikle dostum Tolga Uprak'ı ardından Burak Albayrak ile Sertaç Terzi'yi tebrik ediyorum.Arkalarındaki onlara güvenen ve destekleyen kişileri de unutmak gerek tabii ki...
    AKIN FİDAN

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @aYe

@halis

Murat ve Halis abi, yine konu hakkında en ufak bir bilgi sahibi olmadan yorum yapmışsınız. "daha 6-7 ay önce Mehmet'in ilkkez piste giren Evren'e çizgi gösterdiğini hatırlıyorum" Murat sen kaç kez piste geldin? Bir kere geldin, onda da haksız olmana rağmen (o gün Halis abiyle atışmışsınız, ben günler sonra öğrendim) bana tavır yaptın ve anında geri döndün. Evren ben daha piste girmeden kaç senedir yarışıyordu, üstelik kaç sene Supermoto tecrübesi var, bu sene de hem Supersport hem de Supermoto yarışlarına katıldı, bu sene kendisine çok iyi bir sponsor da buldu, sponsoru her zaman arkasındaydı, neredeyse her yarışa geldiler! Üstelik Evren sezon başında B sınıfında yarışacağını söyledi ama C sınıfında yarıştı. Evren'i çok severim, her zaman da başarılarını kutlamışımdır, o pistte hep beraberdik. Murat sen bu işte benim her zaman yanımda olacağını, benim menejerim olduğunu söyleyen değil miydin? Herşeyi beraber konuşup, kafa patlatıp, hesap kitap yapıp, planlar yapan hayaller kuran ve Halis abinin bana sponsor olması için kafasını yiyen kişi değil miydin? Bu olaylara onlarca adam şahittir. Ama sen bu dostluğa sığmayacak hareketleri yaptığın gibi, başarılı olmam için yanımda olman gerekirken bir de bu tür yorumlar yapabiliyorsun ya, helal olsun sana.. Halis abi, sen de beni üzdün gerçekten bu yorumunla. Bana sponsor olduğun için çok teşekkür ederim ama Murat ile kapışma başlığında "motor dolaşmak, gezmek, tozmak içindir, yarışmaya ne gerek var" şeklinde yorumlar yaptın. Madem böyle düşünüyordun neden bana sponsor oldun? Ben Türkiye'nin en iyi motor sürücüsü değilim ama bu sene birinci olabilirdim ama daha önce de dediğim gibi, bu iş ekip işi. Siz hem arkamda olmayın hem de böyle yorumlar yapın.. Gerçekten üzüldüm.. Neyse abi bu sene Evren'e sponsor olursun, onu alkışlamaya gidersin artık..
    cevap yazcaktım ama vazgectim bunları sana söylerim daha iyi buraya yazmaktansa
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Halis abiyle aynı fikirdeyim, müsait bir zamanda buluşalım.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti

mehmet şimdi bu resimdeki kardeşimizin adı ne eger adı evren degilse niye söylemedin sen bu sene kackişiye cizgi gösterdinde kafan karışıyor yok adı evren ise yarış kazandi ise biz haklıyız yok adı evren degilse sende tam gaz dalcak yer arıyormuşsunki söylemedin biz bunu evren zanetigimiz için o kadar idalı konuştuk tabi yarış kazandı kazanmadı bilmiyoruz ama dedigimiz gibi degilse özür diler afına sıgınırım hakını helal et kusur etim

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Valla 2 saatir araştır araştır kafayı sıyırdık, resimlere bakıyoruz bu Evren bizim Evren değil, iki tane mi Evren var e yokmuş.

Biz Ulaşı sezon başından beridir Evren sanıyoruz.

Bizim Evren(adı gerçekte neyse) hanımının kucağında çocuğuyla pist kenarında beklediği, beyaz 600RR'ı olan Evren(Ulaş).

Bunca zaman insan söylemez mi onun adı Evren değil ulaş diye.

Neyse karıştırmak için geçerli sebeplerimiz olsa da hatalıyız, kendi adıma özür dilerim.

Ama diğer şeyleri yüz yüze konuşmakta fayda var, en kötü hesabı yıkıp çayları sana ödeticem.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    biz iki saat kafa patlatık ama boy ya görmedi yada görmemezlıkten geldi tık yok baksana

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @halis
    mehmet şimdi bu resimdeki kardeşimizin adı ne eger adı evren degilse niye söylemedin sen bu sene kackişiye cizgi gösterdinde kafan karışıyor yok adı evren ise yarış kazandi ise biz haklıyız yok adı evren degilse sende tam gaz dalcak yer arıyormuşsunki söylemedin biz bunu evren zanetigimiz için o kadar idalı konuştuk tabi yarış kazandı kazanmadı bilmiyoruz ama dedigimiz gibi degilse özür diler afına sıgınırım hakını helal et kusur etim
    Halis abi, resimdeki 44 numarayla yarışan arkadaşın adı Evren değil, Ulaş Göçer. Ulaş'ın bu sene ilk yarış sezonuydu ve kendi imkanları ile katıldı. Ona hem İzmit'te, hem Bulgaristan'da çizgi gösterdim, yardımcı olmaya çalıştım, sağolsun o da bana arkadaşlık etti, beni yalnız bırakmadı, bütün rezillikleri beraber yaşadık. Evren sandığınız Ulaş arkadaşımızın en iyi derecesi 60 saniyeydi, yani aramızda tur başına 9 saniye fark var. Beni konu hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan bu şekilde eleştri yağmuruna tutan kişilerden biri sözde menjerim, biri de sponsorum. Ben sizden bu şekilde eleştriler yerine birazcık destek ve övgü beklerdim. Bu işte moral ve desteğin yeri çok büyük. Halbuki sanki rakip takımdaymışsınız gibi beni kötülediniz. Bütün sezon büyük sıkıntılar çektim, bunlardan haberiniz bile yok. Bunlar burada konuşulacak şeyler değil ama madem buraya yazdınız ben de cevabımı buraya yazmak istedim. Halis abi, beni ne kadar kötülesen de senin canın sağolsun, bu sene bana sponsor olduğun için tekrar teşekkür ederim, sayende bir sene daha yarışabildim. Keşke sezon Sinan'ın olayı ile kötü başlamasaydı ve yanımda olsaydınız belki sonuç çok farklı olurdu. Ben elimden geleni yaptım, tek başıma bu kadar oluyor. Aşağıdaki resme çok dikkatli bakmanı rica ediyorum.

@aYe
    Biz Ulaşı sezon başından beridir Evren sanıyoruz.
    Murat, sen bir kez bile yarışa gelmeden sezonu nasıl takip ettin?

Takım dediğiniz böyle olur, dikkatinizi çekerim kaç kişi var ve ne şekilde giyinmişler. Bu insanlar bu işi para için yapmadılar, özellikle Yasin (Yücel Motor'un ustası) her zaman Deniz abinin yanındaydı. Sence Yasin Deniz abinin yanında olmasaydı, her yarışta Deniz abinin etrafı onu destekleyenlerle çevrilmeseydi, Deniz abi bu sene başarılı olabilir miydi? Kesinlikle hayır. Bana sadece Murat destek olsaydı bile yeterdi, o zaman sonuç farklı olurdu.

Bu da benim tek kişilik yarış takımım! Yarışa çıkarken motorun sehpasını indirmek için yoldan geçene rica minnet iş yaptırıyorum (resimdeki elemanı tanımıyorum bile). Yarışa mı konsantre olayım, yoksa bin tane şeyi mi düşüneyim?

Evren Evren diye başımın etini yediğiniz arkadaşın süreleri. Evren'i çok severim, çok da samimi arkadaşımdır. Tarzını, bu işe verdiği önemi takdir ediyorum, arkadaşlığından da çok memnunum, çok da düzgün biridir. Evren ile aramızda 2 saniyeden az süre var, birçok sıralamalarda ben daha iyi dereceler aldım ama o bu sene yarışta benden daha hızlıydı. Bu da bu işe ayırdığı zaman, pistte benden daha eski olan tecrübesi yüzündendir. Üstelik Evren bu sene B sınıfında yarışmaya karar vermişti ama herhalde orada sezon birincisi olamayacağını anlayıp C sınıfına geri döndü. Kendisini bu sezon gösterdiği başarısından dolayı bir kez daha kutluyorum.

Herşeye rağmen elimden geleni yapıp, tek kişilik yarış takımımla size kupa getirdim ama ne podyumda beni alkışlamaya geldiniz, ne de o güzel anları yaşayabildiniz.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başarılarının devamını diliyorum AROMA TEAM' ın..
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    ben hatırlarsan sana sponsor olurken dedimki benim sana yapabilecegim madi destek başka bir şey yapamam dedim ona ragmen arabada verdim birkac kez 1.2 kerede geldim ama sen bize mulif olabilmek için yazdıklarımızı iyi okumadan cevap yazıyorsun şimdide laf söylüyürsun biz sana yazıyoruz sen cıkıpta benim çizgi gösterdigim evren degil ulaş demiyorsun biz karısının karnı burnunda diyoruz başka şey anlatıyorsun birde madem öyle ilk den yazıları dikkatliokursan bize öyle cevap versen iş bukadar uzamazdı birde 2.kazadan sonra ben senin benim adıma korfezde yarışmana pek sıçak bakmıyordum sana birşey olmasını istemedigimden ama bunu bugüne kadar direk söylemedim dolaylı bahaneler buldum sana neyse seneye sana başarılar allah kaza bela vermesin..........

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Geçen gece senin kayınçoya arattım Tesadüf kafedeyken, Halis abide vardı konuşuruz diye de yine kısmet olmadı.

Şu menajer lafına da tilt oluyorum abi, ilk söylediğin günden beri diyorum, elimden geldiğince yanında olacağım, menajer felan deme bana ben arkadaşınım diye.

Evren sandığımız Ulaş'ı Evren sanmamın sebebi zaten 1 kere gelmiş olmam.

Onda da bazı sebeplerden antremana geç kaldığım için motoru üstüme sürüp karnımda stopie yapıp, "niye geldin hiç gelme geri dön git" demiştin.

Bende geri dönüp gittim bir daha da gelmedim, gel yazan 1 sms atsan yine gelirdim, tabiki Sinan'ın kazasından öncesi için söylüyorum.

Az değil Mehmet 32 yaşındayım ama senin gibi duygusal bir ruha sahibim, ikimizinde tepkileri birbirimize fazla gelebilir ama ikimizi de bizden iyi kimse anlayamaz.

Ben seni anlıyorum, umarım sende beni anlarsın da birbirimizi boşu boşuna üzmeyiz.

O kazadan sonra gelmiyceğimi sana söylemesemde çevreme söylemişimdir, çünkü biz takım değiliz, senin dostunuz, para kupa o bu umrumuzda değil Mehmet, senin hayatın umrumuzda, bence pist düzelene kadar yarışmaman gerekirdi, sen bireysel olarak yarışmayı seçtin, bireysel olarakta devam ettin, bunun için bana veya Halis abiye kızma.

İşin diğer boyutu 2008 benim hayatımdaki en kötü yıl olarak 1. sıraya yerleşti, o kadar çok sorun peş peşe geldiki, aklımı kaybetmediğim için dua etmem lazım.

Yaz boyunca sadece pistte değil, buluşmalarda kafelerde v.s. de beni pek gören olmadı.

Hayata tek pencereden değil, hepimizin gözüyle bakmaya çalış.

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Böyle bir tartışmanın içerisine dışarıdan girmek cesaret işi...

Ama gireceğim. Hangi sıfatla ?

Seni seven ve takdir eden bir ağbin olarak.

Sevdiğim bir laf vardır :

"Başarı tamamen şans işidir. İnanmıyorsan başarısız insanlara sor"

Sevgili Mehmet,

Burada forumda yazdıklarını okuyanların büyük bölümü yukarıda andığım söze paralel düşünerek değerlendiriyorlar seni...

Yani, arzu ettiğin dereceleri alamayınca, bir sürü bahaneler bulup, sağa sola ve hatta en yakınındakilere saldıran bir kişilik çiziyorsun.

Durumun kesinlikle öyle olmadığını bilen birkaç kişiden bir tanesiyim.

Seninle bu yarışlara niçin katıldığını konuşan ve bu düşüncene gönülden destek veren bir insanım.

30 yaş civarında ilk yarışını koşan bir insan, aslında yarışmaz !

O bir hayalin peşindedir. Bir gün yaşlandığında, "keşke şunu da yapsaydım" dememek için, çok zor bir seçeneği zorlayan kişidir.

Sen böyle başladın bu işe, seni tanıyan birçok insanın takdiri ile...

Ancak herhalde yapındaki iddialı kişilik ve bu süreç içerisinde yaşadığın zorluklar haleti ruhiyende bir takım travmalara yol açtı.

Allah aşkına Mehmet !

Yeter lütfen ! Şöyle sakin bir ruh halinde düşün.

Sponsor para verir, başka hiç birşey yapmaz ! Tek yükümlülüğü budur yani. Harici konular ise keyfe kederdir.

Yukarıda teşekkür etmişsin ama o kadar sitemin içerisinde kaybolup gitmiş.

Benim tanıdığım Mehmet kendisini bu şekilde ifade etmez.

Ben yukarıdaki satırlarda çizdiğin karakteri kesinlikle kabul etmiyorum !

Ey forum ahalisi !

Mehmet, yukarıdaki satırlarda kendisini yanlış ifade etmiştir.

O, aslında sporu "katılmak, kazanmak kadar önemlidir" düsturu ile yaşayan ve hayallerinin peşinde koşan, bugünün Türkiyesi şartlarında hepimizin örnek alması gereken bir modeldir.

Aynı zamanda yarış motoru kullananan biri olarak, sitemizin medar-ı iftiharıdır !

Siz, son yazdıklarını okumamış olun. Nokta !
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)