boy adlı üyeden alıntı
@aYe
@halis
Murat ve Halis abi, yine konu hakkında en ufak bir bilgi sahibi olmadan yorum yapmışsınız. "daha 6-7 ay önce Mehmet'in ilkkez piste giren Evren'e çizgi gösterdiğini hatırlıyorum" Murat sen kaç kez piste geldin? Bir kere geldin, onda da haksız olmana rağmen (o gün Halis abiyle atışmışsınız, ben günler sonra öğrendim) bana tavır yaptın ve anında geri döndün. Evren ben daha piste girmeden kaç senedir yarışıyordu, üstelik kaç sene Supermoto tecrübesi var, bu sene de hem Supersport hem de Supermoto yarışlarına katıldı, bu sene kendisine çok iyi bir sponsor da buldu, sponsoru her zaman arkasındaydı, neredeyse her yarışa geldiler! Üstelik Evren sezon başında B sınıfında yarışacağını söyledi ama C sınıfında yarıştı. Evren'i çok severim, her zaman da başarılarını kutlamışımdır, o pistte hep beraberdik. Murat sen bu işte benim her zaman yanımda olacağını, benim menejerim olduğunu söyleyen değil miydin? Herşeyi beraber konuşup, kafa patlatıp, hesap kitap yapıp, planlar yapan hayaller kuran ve Halis abinin bana sponsor olması için kafasını yiyen kişi değil miydin? Bu olaylara onlarca adam şahittir. Ama sen bu dostluğa sığmayacak hareketleri yaptığın gibi, başarılı olmam için yanımda olman gerekirken bir de bu tür yorumlar yapabiliyorsun ya, helal olsun sana.. Halis abi, sen de beni üzdün gerçekten bu yorumunla. Bana sponsor olduğun için çok teşekkür ederim ama Murat ile kapışma başlığında "motor dolaşmak, gezmek, tozmak içindir, yarışmaya ne gerek var" şeklinde yorumlar yaptın. Madem böyle düşünüyordun neden bana sponsor oldun? Ben Türkiye'nin en iyi motor sürücüsü değilim ama bu sene birinci olabilirdim ama daha önce de dediğim gibi, bu iş ekip işi. Siz hem arkamda olmayın hem de böyle yorumlar yapın.. Gerçekten üzüldüm.. Neyse abi bu sene Evren'e sponsor olursun, onu alkışlamaya gidersin artık..