Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

71. Bol d'Or Yarışları

REKLAM ALANI
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150

KISACA BOL D'OR:

Bol d'Or bu yıl 71.si yapılan, motosikletler için olduğu kadar 3er pilotlu takımlar ve pilotların kendileri için de ciddi bir dayanıklılık sınavı olan 24 saatlik yarıştır.

24 saat devam eden bu yarışta, yarış stratejisi, takım ruhu, fiziksel ve zihinsel hazırlık, teknik ve teknolojik eğitim ve destak "altın kase"ye ulaşmak için katılımcılara yardım edecek kriterler.

Ondan fazla ulustan pilotun ve takımın yarıştığı Bol d'Or kapsamında gerçekleştirilen şovlar, tanıtımlar ve konserlerle organizasyon adeta bir festival havasında geçmektedir.

15 Eylül Cumartesi günü Türkiye saatiyle 16.00'da başlayan Bol d'Or'un son 6 saatini EuroSport'tan takip edebilirsiniz.

1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    belo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL DRİFT L
    bende bu ne yarışı diyordum seyrediyordum ama anlamamıştım teşekkurler sayende sıralama turları veya antremandır değimin bir yarışolduğunu bilmek guzel

marwel114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw G650 Xmoto
    ben de merak etmiştim, hatta le mans gibi birşey heralde dedim 24 saat süren.
    paylaşım için teşekkürler
    Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    MotoGP'den tanıdığımız Carlos Checa'nın kardeşi Davis Checa, Sébastien Gimbert ve Olivier Four'dan oluşan Yamaha G M T takımı Bol d'Or'u 6 yıldır birinciliği elde eden Suzuki takımının önünde bitirerek şampiyon oldu.

Web Sitesi
    Yarış Sonuçları
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)