Körfez Pisti'nde nefesler kesildi!
Reklamlar
-
Admin
Yarışlara katılanlar Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 1. ayak yarışları, Körfez Pisti'nde yapıldı. Motosiklet Federasyonu tarafından organize edilen ve Körfez Pisti'nde yapılan yarışlarda, toplam 98 pilot mücadele etti.
Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği şampiyonada, Sinan Sofuoğlu 1. oldu. İkinciliği Barış Tok, üçüncülüğü ise Ziyaatin Göktepe elde etti.
Günün diğer yarışlarında ilk 3 sırayı alan yarışçılar şöyle:
Süper Sport (A): Sinan Sofuoğlu, Barış Tok, Tolga Uprak
Süper Sport (B): Sertaç Terzi, Halil Fıstık, Ünal Çallı
Süper Sport (C): Emrah Kurtoğlu, Deniz Polat, Tuna Şahbazoğlu
Süper Stock (A): Şakir Şenkalaycı, Aydın Erkal, Çetin Acar
Süper Stock (B): Yunus Erçelik, Orhan Aktürkoğlu, Engin Yılmaz
Süper Moto (A): Şakir Şenkalaycı, Yasin Işık, Ahmet Koç
Süper Moto (B): Denizhan Sökmen, Volkan Demireriten, Murat Tuğtekin
Honda Cup 125 cc: Fatih Özdemir, Muammer Zeybek, Şenol Ak
Honda Cup 250 cc: Sarp Can Sakız, Mehmet Öztürk, Güner Hatipoğlu
Müsabakaların ardından kategorilerinde dereceye giren yarışçılara kupaları verildi.
Reklamlar
-
-
Tebrik ederim seni Mehmet ciğim... Devamını bekliyoruz ayrıca Daha iyi olacaksın..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
tebirikler ;)
yarışmacı arkadaşların bir dahaki sefere daha da başarılı olmalarını diler,
gözlerinden öperim ;)
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
mehmet ne kadar çok gelmek istesemde gelemedim. çocuk yuvasına gideceğime haftalar öncesinden söz vermiştim. umarım yarışlarının devamı gelir bizde seni pistte izleme şansı buluruz. 11 kişiden 4. olman ve kaza yapmamış olman bence büyük bir başarı. pist'e alışıp daha fazla yarış deneyimi kazandığın zaman pistlerde iddaa'lı olacağına inanıyorum. hakkı'ya çok üzüldüm, umarım bir an önce iyileşir ve kaldığı yerden devam eder.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
Kaza yapan arkadaşlara da ayrıca geçmiş olsun diyelim..
-
mehmet'cim tebrik ederim gurur duyduk senin'le tebrik ederim ve hernekadar'da tanışmasak'ta sitemizin üyesi diğer arkadaşlarada tebrikler helal olsun sizlere.
erhan arkadaşımzın ibrahimin jest'i inan gözlerimi yaşarttı çok mutlu oldum destek ve inanmak el vermek gönül vermek kadar güzel birşey olmasa gerek dünyada !
başarı sağlık dilerken küçük kazalar atlatan arkadaşlarımıza'da açil şifalar dilerim sevgilerimle
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
MotoGP yarışlarındaki güvenlik önlemlerini yarışı izlemeye gidenler bilir. Girişte yanımızda getirdiğimiz şu şişelerinin kapaklarını bile aldılar. Zaten cam şişe sokmak kesinlikle yasaktı. Tabi içeride bu ürünleri alabilmeniz de ayrı bir olay! Ancak TMF'nin düzenlemiş olduğu yarışta yarış esnasında piste bira şişesi bile atan oldu. Start düzlüğüne çıkarken birden sol taraftan bir şişenin atıldığını gördüm ve şişe pistin bir yerine kadar geldi.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
tebrik ediyorum sizleri arkadaşlar...
kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun..
başarılarınızı merakla bekliyoruz kolay gelsin...
o şişeyi atana da yuh diyorum oha yane...
-
boy adlı üyeden alıntı
Girişte yanımızda getirdiğimiz şu şişelerinin kapaklarını bile aldılar. Zaten cam şişe sokmak kesinlikle yasaktı. Tabi içeride bu ürünleri alabilmeniz de ayrı bir olay!
Önlem alıyolar akıllarınca..
-
hayatının ilk yarışında daha pisti tanımadan kalifiye olmak 5. lik büyük başarı, tebrikler.
hakkı geçmiş olsun dostum. hafta içi buluştuğumuzda detayları anlatırsın.
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
-
kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun.
mehmet tebrikler. Kondisyonun olmadıgı halde 5. olman büyük başarı.eminim ilerde daha iyi dereceler elde ediceksin.
tek rakibin THY. yürüüü beeeee
-
muhteşemsin mehmet
başarılarının devamının geleceğinden eminim
sonuna kadar destekçiniz...,
kaza yapan arkadaşlara da çok geçmiş olsun...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Super Moderator
-
@dinmeyen
hayatının ilk yarışında daha pisti tanımadan kalifiye olmak 5. lik büyük başarı, tebrikler. hakkı geçmiş olsun dostum. hafta içi buluştuğumuzda detayları anlatırsın.
Teşekkürler. Gerçekten dediğin gibi, ilk seferde 5.lik benim için moral verici oldu. Pist ortamı gerçekten çok çok değişik. Cadde ile alakası yok. Buluştuğunuzda ben de geleyim, seninle tanışmak isterim. Erdem ve Hakkı ile buluşuyorduk biz de arada.
-
Mehmet yarışını izledik... Bence kalifiye kalmak bile başarıdır ilk yarış için,,, ileride daha iyi olacağından şüphem yok tebrik ediyorum....
Ayrıca güvenlik ve organizasyon konusunda çok kötü bir gündü bence... Biraz kötü niyeti olan birisi piste istediği şeyi atabilirdi... Daha kötü kazalar yaşanabilirdi...
Pist'e gelince ülkemize yakışmayan bir pist olduğunu düşünüyorum... İlk yapıldığı gibi duruyor hiçbir geliştirme yapılmamış maalesef... Bazı virajların kenarlarında lastik veya koruyucu hiçbir metaryal yoktu, herhangi bir kaza sırasında virajdan çıksa motorlar o süratle beton duvara çarpabilirler...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
Ilk yarış bence gayet başarılı geçti , diğer yarışta çok daha tecrübeli ve kondisyonlu olacağına inanıyorum Mehmet abinin... Cuma ve Cumartesi gününün yorgunluğundan sonra bir de Pazar günü yarışıp 20 tur dönmek her babayiğinin harcı değil. Debriyaj sıkamayacak duruma geliyor insan... Diğer bazı yarışçıların hem pist tecrübesi vardı , hem takımı vardı. Biz herşeyi kendi imkanlarımızla hallettik. Hatta bir ara lastik ısıtıcıları başka motora takılı olduğundan dolayı motoru lastikleri ısınsın diye güneşe bıraktık
Herneyse günün sonunda hepimiz çok yorulduk... Ben aslında çok hastaymışım Pazar günü ama yarış heyecanından anlayamadım , eve geldiğimde ateşim çıktı hala hastayım. Sondan 2. resimde bana bakarsanız ne kadar yorgun olduğumu kestirirsiniz
-
-
Süper Moderatör
Pist'e gelince ülkemize yakışmayan bir pist olduğunu düşünüyorum...
Aynen katılıyorum, start düzlüğünde bizim sokaktaki gibi iki tane çukur vardı , asfalt çok kalitesiz. Her şey çok kalitesiz, ben ilk defa gittim Boy u desteklemek için. Fakat koskoca motosiklet federasyonunun ve bu kadar büyük bir camianın yapabileceği bu mudur yani.
İstanbulda merkeze uzak bir sürü uygun arazi var, devletten arazi kiralayıp o pistten daha güzel bir pist yapmak hiç zor olmasa gerek.
-
@ErTech
Bence kalifiye kalmak bile başarıdır ilk yarış için,,, ileride daha iyi olacağından şüphem yok tebrik ediyorum....
Kalifiye olamayanlar grubuna kalmak bile mesele. Sonuçta orada olan herkes bu işe gönül koymuş insanlar. Evet aralarında çok yavaş ve yanlış gidenler de vardı ama bu işler zamanla oluyor. Örneğin Hasan arkadaşımız çok deneyimli değil motosiklet konusunda. Ama azmi var. İlk turlarda tur zamanı 80-90 saniye olan arkadaşımız, tur zamanını zaman içerisinde 59 saniye gibi bir süreye çekti. İmkan olsa da devamlı antreman yapabilsek. Ben 2 kez antreman yaptıktan sonra yarış yaptım. Bence çok yetersiz.
@Eyong
Aynen katılıyorum, start düzlüğünde bizim sokaktaki gibi iki tane çukur vardı , asfalt çok kalitesiz. Her şey çok kalitesiz, ben ilk defa gittim Boy u desteklemek için. Fakat koskoca motosiklet federasyonunun ve bu kadar büyük bir camianın yapabileceği bu mudur yani.
Ne yazık ki öyle... Yarışçı olduğum için TMF konusunda yorum yapmak istemiyorum...
Yarış sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)