Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası Körfez Pistinde Başlıyor
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
mehmet 5. oldu arkadaşlar
ileride çok daha iyi sonuçlar alacağına inanıyorum.
bence aklına koyduğu şeyi yapmasının dışında bu işi iyi yapmayı da becerebilen nadir arkadaşlarımızdan mehmet
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
parmagım kırılmış bu arada.
söylemek istedigim bazı şeyler var. uzatmayacagım; turkiye'de motosiklet alanında yarışmak için daha erken. eğer illaki ben yarışacam diyorsanız çıkarılacak anlam şudur:
benim param çok. huzurum ve rahatım da yerinde ama bunlar bana batıyor.
erhan hangi arada çektin fotoyu. dalgındım herhalde farketmedim. farketsem bir poz verirdim
-
Arkadaşlar kaza yapan Hasan benim. Motorumun(188 numaralı R6) resmide konmuş teşekkür ederim. Şuan sadece belim ağrıyor fena halde,başkada yarış zevkli geçti,kendime göre iyi derece yaptığımı düşünüyorum,kaza yapmasaydım iyi olurdu ama önemli değil 26 mayıs ta yine körfezdeyim.Herkesi beklerim, vazgeçmek yok...
-
Admin
Nemrut adlı üyeden alıntı
parmagım kırılmış bu arada.
söylemek istedigim bazı şeyler var. uzatmayacagım; turkiye'de motosiklet alanında yarışmak için daha erken. eğer illaki ben yarışacam diyorsanız çıkarılacak anlam şudur:
benim param çok. huzurum ve rahatım da yerinde ama bunlar bana batıyor.
erhan hangi arada çektin fotoyu. dalgındım herhalde farketmedim. farketsem bir poz verirdim
Hakkı geçmiş olsun, pistteki doktorlar kırık yok demişti yanlış mı hatırlıyorum
kaya34 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kaza yapan Hasan benim. Motorumun(188 numaralı R6) resmide konmuş teşekkür ederim. Şuan sadece belim ağrıyor fena halde,başkada yarış zevkli geçti,kendime göre iyi derece yaptığımı düşünüyorum,kaza yapmasaydım iyi olurdu ama önemli değil 26 mayıs ta yine körfezdeyim.Herkesi beklerim, vazgeçmek yok...
Hasan daha çok yenisin zamanla iyi dereceler yapacağında eminim. Bence belindeki ağrıyı ihmal etme kontrole gidersen iyi olur. Görüşmek üzere
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
kaya34 adlı üyeden alıntı
Abi naber ben Görkem... Belini zorlama fazla daha kötü olmasın bak dinlendir...
Nemrut
Geçmiş olsun abi keşke dediğim gibi sabitleseydin parmağını... Inşallah diğer yarışta sorun çıkartmaz...
-
erhan pistte parmagıma bir tek ben kırık diyordum. pistte doktor varmıydı bilmiyorum. ambulanstakiler bildigim kadarıyla ilk yardım ekibi.
elim şu anda alçıda inşallah bir dahaki yarışa alçı çıkar.
-
pistte ne doktor vardı ne de doğru düzgün ilk yardım malzemesi....
benim arkadaşım cbf 250 yarışında düştü bacağını incitti. ambulansa gittik soğutucu istedik , aradı aradı "yokmuş burada, diğerine sorun" dedi... sonra taa diğer ambulansa kadar yürüdük incinmiş bacakla... diğer ambulanstaki adam da "burada yok , biz sadece hastaneye götürüyoruz müdahele yapmıyoruz" dedi...
tabi şok olduk , gittik büfeye buz istedik orada da yokmuş.. sonra kendi imkanlarımızla birşeyler yapmaya çalıştık...
-
Arkadaşlar biz hayatımızı ortaya koyuyoruz, risk alıyoruz, bütün giderleri cebimizden karşılıyoruz, bunun karşılığında doğru düzgün imkanlar bile sunulmuyor. Üstelik Hakkı'nın başına gelen çok daha şaşırtıcı. Honda Cup yarışında yarışçıların konaklamasından, yemeklerine herşey düşünülüyor ama iş kaza yapıp düşmeye gelince kimse ilgilenmiyor. Çok saçma bir olay bunlar. Bence bu işin peşini bırakmamak lazım. Kimse ses çıkartmadığı için bazıları çok rahat şekilde bu düzensizliği sürdürüyor ve sürdürecek. Adamın parmağı kırılmış, müdahele eden yok. Aynı şekilde Görkem'in arkadaşı düşüp bacağını incitmiş ilgilenen yok. Nedir bu saçmalık yaaa?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
işte bu temelsizlik ve altyapısızlık devam ettikçede türkiyede motor yarışçıları uluslar arası arenada bizleri temsil edemez ve bizde bu konuda 1 adım ilerleyemeyiz.
-
Honda Cup organizasyonunu yapanlar pist kapsamında benimle yeterince hatta fazlasıyla ilgilendiler. özellikle izmiryarispisti'nin sahibi erol beyle padoktaki çoğu garajı gezdik (buz bulabilmek için). erol bey'e o kadar yogunlugun içinde benimle ilgilendigi için teşekkür ederim.
ellerinden gelenin en fazlasını yapıyorlar.
ama saglık açısından pistte bir eksiklik var. pistte saglık konusuyla kim ilgileniyor bilmiyorum ama büyük bir kazada saglık ile ilgelenen kurum veya kişilerin başı derde girebilir.
neticede bindigimiz araçlar kul yapısı. düşmez kalkmaz bir Allah. yarışan herkesin düşme ihtimali var.
bu konular hakkında yazmak istemiyorum. çünkü yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
o yüzden daha fazla uzatmayıp burada kesiyorum.
Ben start düzlüğüne çıkarken herifin biri sol taraftan bira şişesi attı piste. Bu olayı bile gören yok. Allahtan resmi var da ispat olarak,
yoksa bir de iftira atıyor diyecekler.
-
Hasan daha çok yenisin zamanla iyi dereceler yapacağında eminim. Bence belindeki ağrıyı ihmal etme kontrole gidersen iyi olur. Görüşmek üzere[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Yarış dışı kaldığım için üzgünüm sadece,yarışı tamamlayıp sonuncuda olsam sevinirdim. Dün hastaneye gittim röntgen çektiler,kırık veya çatlak yokmuş,5 tane iğne verdi doktor bugün ikinciyi yaptırdım.Görüşmek üzere.
Dıshy,
teşekkür ederim, 27 mayısta yarışa bekleriz.
Görkem,
İyidir görkem senden naber,dün hastaneye gittim sadece ağrı var 27 mayıs ta geliyormusun?
Ayrıca geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
-
bidahaki hafta yarış varmı acaba bilen varmı arkadaşlar
-
birdahaki yarış 27 mayıs pazar günü izmit körfez pistinde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)