Siz haklısınız motosiklet.net ailesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
valla geçmiş olsun içim ürperdi sana bu tecrübe çok pahalıya patlamış ama sonuçta dersini almışsın hatanın farkına varmışsın dilerim bundan sonra şuanki fikirlerinle hareket edersin bize kaza haberlerinle değilde gezi fotoraflarınla yazarsın
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
ülpertici üzücü hatalarının farkına varman hususunda bağzı öğretileri olmuş bu kazanın bir musibet bin nasihattan iyidir derler. çok geçmiş olsun ALLAH tekrarını yaşatmasın...
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
-
cagatay_hepsen adlı üyeden alıntı
ülpertici üzücü hatalarının farkına varman hususunda bağzı öğretileri olmuş bu kazanın bir musibet bin nasihattan iyidir derler. çok geçmiş olsun ALLAH tekrarını yaşatmasın...
aynen katılıyorum. İnşallah tekrar böyle bir olayla karşılaşmazsın. Herkezin 2. şansı olmayabiliyor. Kaza olayına üzüldüm fakat doğru yolu bulmana ve hatalarından ders çıkarmış olmana çok sevindim. Geçmiş olsun
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
geçmiş olsun, üzüldüm durumuna. ama ders almış olmanda çok güzel, adına sevindim. her zaman pür dikkat ve max. güvenlik. başkalarının ne düşündüğünü umursama, nereye gidersen git tüm güvenlik ekipmanlarını giy. çünkü hayatta kalmak ve doya doya yaşamak için tek şansımız var. onunda ömrünü kısaltmayalım. tekrar geçmiş olsun
-
Allah beterinden saklasın..bu son olsun inşallah....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Allah acil şifalar versin
"[B]Sarı[/B]"ya tutkumuz,yüreğimizde büyüttüğümüz "[B]Lacivert[/B]" sevdadandır.
-
Mersin İl Temsilcisi
-
çok büyük geçmiş olsun kardeş Allah daha beterinden korusun acil şifalar versin en kısa zamanda ayağa kalkman dileğiyle
-
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın bi daha aynı hataları Yapmassın İnş
-
Umarım senin yaşadıkların birilerine ders olur. Ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun. :(
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
yaptıklarınızın bütün hepsini kendinize yapıyosunuz (senin nazarında senin gibiler için konuşuyorum) hiç umrumda değil...ama o egzos ve müzik sesiyle gecenin köründe evin önünden geçmeniz yok mu işte o zaman kulaklarınızı çok çınlatıyorum...
-
üzüldüm bunları keşke daha önce yapsaydın gitmeseydin ne bileyim her mesajlarımızda yapmayın etmeyin diyoruz neyse daha ciddi birşey olmaması sevindirici fakat üzüldüm yinede motordan soğuma hobi olarak tekrar bin fakat usulünce bin trafik kurallarına riayet ederek bin takılma o bahsettiğin kişilerle yoksa yine eski haline dönersin Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun...
bu kawasaki bir başka dostummm
-
Annenden helal süt emmişsin Artık bu kelimeden ne çıkartıyorsan kardır.
-
zararın neresinden dönersen kardır.
-
çok büyük geçmiş olsun :(
çok üzüldüm :(
bi atasözü vardır senin anlattıklarını okuyunca o geldi aklıma ''BİR MÜSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR''
keşke müsibeti yaşamadan evvel daha dikkatli olsaydın.
KAYA28'in de dediği gibi ''ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR'' :(
bundan sonra kazasız belasız EMNİYETLİ sürüşlerin olsun inşallah...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
Geçmiş olsun.Bu olaydan ders çıkarmanız çok önemliydi ve siz aklı başında insan gibi bu olaydan dersinizi çıkarmışsınız.
Ayrıca o motosikletli çevrenizden uzak durun.Motosikletiniz ne olursa olsun gerçek motosikletçilerle takılın.
Artık bundan sonra kazasız belasız sürüşler dilerim.
ANGARAJ
-
Çok geçmiş olsun. Başından geçenleri üzülerek okudum.
Fakat sonuç sevindirici. Hem senin geçirmiş olduğun kazada işi ucüza atlatmış olman, hemde çıkık egzosla alarmı öten araba sahiplerinin anana ettiği küfüfleri, bebeleri ürken annelerin ettikleri bedduaların sonucu aklını başına toplamışsın. Ama unutma ki yaptığın hatalar ve yanlışlarla seni büyütüp yetiştiren aileni karalamak gibi bir hakkın yok. Onlara Allahın huzurunda haksızlık ediyorsun. Belki bu yaptığın yanlışlardan sebep birçok insan seni acımış gibi görünür isede kalbinden seviniyordur. Yarın bir gün evlenecek ve o mahalleden belki bir kıza taleb olacaksın. Bu zamana kadarki davranışların sana çok eksi puanlar getirmiş olduğu için çok kapılar yüne kapanacak. Bundan sonra son bahsettiğin kelimeler doğrultusunda yaşamına devam edersen sevilen sayılan bir genç olarak toplumda yer edinirsın ve ailenin onuru konumuna gelirsin. Veya hala arkandan yağdırırlar. Tercih senin.
-
geçmiş olsun... inşallah kalıcı bir hasar olmaz ayağında...
keşke bu konu anasayfaya sabitlense de saçma konular açan üyeler konu açmadan önce bu konuyu okusa.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Kaza için geçmiş olsun. Fikirlerindeki değişiklik için hayırlı olsun diyelim.
Nasıl ki bir anne çocuğunun iyiliği için tokat atar, amacı dövmek değil çocuğunun başına kötü birşey gelmesin diye uyarmaktır ki buna şefkat tokatı denir. Sen de şefkat tokadı yemişsin.Allah beterinden saklasın.
Sağlığına en kısa zamanda kavuşup motosikletini aldığın gibi olması gerektiği hale çevirip örnek bir motosiklet kullanıcısı olmanı dilerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)