Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Siz haklısınız motosiklet.net ailesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kanuni Breton
    Sevgili abilerim bu yapılanlar uygun değil çok iyi biliyorum, ben motorumu ilk aldığımda gidip yakışsın diye bir çiftte nikelajlı ayna almıştım ve haftasında kask motoru alana kadar bu forumda ciddi takipteydim çünkü sonra motorum olunca çevremdeki motorcu arkadaşlarla takılmak istedim ve bir kaç ay sonra motorum aynaları çıktı direksiyonu küçüldü ön yayı basıldı farı karardı sağa soluna acayip yazılar yazıldı eegzosu açıldı hatta en yüksek ses bende olsun diye hiç susturucusu olmayan araba egzosu taktırdım 125cc ken 150cc oldu karbüratörü 200cclik bir motora aitti plakasını çıkarmıştım halbuki ilk aldığmda muaynesini sigortası özenle yapmıştım, evet ehliyetim yok, ilk aldığım aylar bakkala bile kasksız gitmezdim sonlarda ise yağmurda falan kask umurumda değildi, ve sonra arkadaşlarımın gazına gelip yarışmaya gittim yarış motor çok güçlüydü yeniliceğim belliydi ancak hırslanmıştım en hızlı ben iken çok güçlü bir rakip çıkmıştı karşıma sakin bir anayolda yarıştım ve yenildim dönüşde 3 motor sakince geliyorduk emniyet şeritindeydim karşıdan bi araba geldi öndeki arkadaşımın önüne kırdı kaçtı bir sonrakini ıyırdı kendince bizimle oynuyodu sonra gülecem derken beni görmedi birden frene batı kafa kafaya çarpışacakken soğukkanlılık yapıp sola kaçtım ve sağ taradımdan vurdu ayağıma çarpmıştı ben zaten düştüm yaranın sıcaklığıyla bşi hissetmedim ayağa kalktım ama o an aklıma geldi ve geri yere uzandım çarpan adam kaçırdu arkadaşlarım biden bire h...ss..rr benzeri küfürler ediyorlardı kafamı kaldırm ayakkabım patlamıştı bütün ayağım kan içindedi kan asfaltı bile kaplamış çorobımı çıkarttımayağmda deri namına bir şey yoktu liflerim damarlarım her şey ortadaydı hemen arkadaşlarımdan biri abisni aradı hastaneye gittim 2 ameliyat geçirtim şükür kırığım yok olayın üstünden 3 hafta geçti ben hala yürüyemiyorum ancak iyiym 1 haftaya ayağa kalkıcam motorumda ciddi birşey yok cüzzi bir miktara hal olacak ama ben kaç haftadır okuluma gidemedim ehliyetim yok diye ne kadar haklı olsamda o çarpan şeredsizide şikayet edemedim, pişmanım bu arkadaş çevresi ile de samimi olduğu sürece motora binmeyi düşünmüyorum hepiniz bizi düşünüyorsunuz gecenin bir vakti açık egzosumla mahallede gezerken alarmı öten arabalar hoşuma giderdi ama o ses yüzünden çocuğu uyanan bir annenin bana edeceği bedduyı hesap etmemişim :S

motorumu aldıktan 2 ay sonra bu hale getirmiştim

6 ay sonra ise böyleydi Güncel fotorağları çekmedim ama kazan 2 ay önce sinyallerini bile sökmüştüm

Muygur bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    valla geçmiş olsun içim ürperdi sana bu tecrübe çok pahalıya patlamış ama sonuçta dersini almışsın hatanın farkına varmışsın dilerim bundan sonra şuanki fikirlerinle hareket edersin bize kaza haberlerinle değilde gezi fotoraflarınla yazarsın
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

cagatay_hepsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung 250 comet'di gitti yamaha x-max 250 geldi
    ülpertici üzücü hatalarının farkına varman hususunda bağzı öğretileri olmuş bu kazanın bir musibet bin nasihattan iyidir derler. çok geçmiş olsun ALLAH tekrarını yaşatmasın...
    Raphae1 bunu beğendi.
    ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Alıntı cagatay_hepsen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ülpertici üzücü hatalarının farkına varman hususunda bağzı öğretileri olmuş bu kazanın bir musibet bin nasihattan iyidir derler. çok geçmiş olsun ALLAH tekrarını yaşatmasın...
    aynen katılıyorum. İnşallah tekrar böyle bir olayla karşılaşmazsın. Herkezin 2. şansı olmayabiliyor. Kaza olayına üzüldüm fakat doğru yolu bulmana ve hatalarından ders çıkarmış olmana çok sevindim. Geçmiş olsun
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

espri kutusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gsr600 gitti :'( er6n geldi :D
    geçmiş olsun, üzüldüm durumuna. ama ders almış olmanda çok güzel, adına sevindim. her zaman pür dikkat ve max. güvenlik. başkalarının ne düşündüğünü umursama, nereye gidersen git tüm güvenlik ekipmanlarını giy. çünkü hayatta kalmak ve doya doya yaşamak için tek şansımız var. onunda ömrünü kısaltmayalım. tekrar geçmiş olsun

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Allah beterinden saklasın..bu son olsun inşallah....
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Motosikleti
    Mondial 150 MC
    Allah acil şifalar versin
    "[B]Sarı[/B]"ya tutkumuz,yüreğimizde büyüttüğümüz "[B]Lacivert[/B]" sevdadandır.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Bir müsibet bin nasihata bedelmiş...

ucuz tecrübelerle öğrenmen senin için gerçekten iyi olmuş.
    Allah tekrarından ve beterinden saklasın.
    açıksözlülüğün için de; senden sonra okuyacaklar için güzel bir davranış bu

sağlığına bir an önce kavuşman için duzalrımı eksik etmeyeceğim sevgili kardeşim

aramıza çabuk dönmen dileklerimle...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    çok büyük geçmiş olsun kardeş Allah daha beterinden korusun acil şifalar versin en kısa zamanda ayağa kalkman dileğiyle

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    geçmiş olsun ucuz atlatmışsın bi daha aynı hataları Yapmassın İnş

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Umarım senin yaşadıkların birilerine ders olur. Ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun. :(
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    yaptıklarınızın bütün hepsini kendinize yapıyosunuz (senin nazarında senin gibiler için konuşuyorum) hiç umrumda değil...ama o egzos ve müzik sesiyle gecenin köründe evin önünden geçmeniz yok mu işte o zaman kulaklarınızı çok çınlatıyorum...
    qsTah bunu beğendi.

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    üzüldüm bunları keşke daha önce yapsaydın gitmeseydin ne bileyim her mesajlarımızda yapmayın etmeyin diyoruz neyse daha ciddi birşey olmaması sevindirici fakat üzüldüm yinede motordan soğuma hobi olarak tekrar bin fakat usulünce bin trafik kurallarına riayet ederek bin takılma o bahsettiğin kişilerle yoksa yine eski haline dönersin Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun...
    bu kawasaki bir başka dostummm

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Annenden helal süt emmişsin Artık bu kelimeden ne çıkartıyorsan kardır.

KAYA28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QM250
    zararın neresinden dönersen kardır.

eray_uluyazı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 HONDA CBF 500 (adriana ;)
    çok büyük geçmiş olsun :(
    çok üzüldüm :(
    bi atasözü vardır senin anlattıklarını okuyunca o geldi aklıma ''BİR MÜSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR''
    keşke müsibeti yaşamadan evvel daha dikkatli olsaydın.
    KAYA28'in de dediği gibi ''ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR'' :(
    bundan sonra kazasız belasız EMNİYETLİ sürüşlerin olsun inşallah...
    KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
    NE MAKAM KALICI NE HEVES,
    ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Geçmiş olsun.Bu olaydan ders çıkarmanız çok önemliydi ve siz aklı başında insan gibi bu olaydan dersinizi çıkarmışsınız.

Ayrıca o motosikletli çevrenizden uzak durun.Motosikletiniz ne olursa olsun gerçek motosikletçilerle takılın.

Artık bundan sonra kazasız belasız sürüşler dilerim.
    ANGARAJ

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Çok geçmiş olsun. Başından geçenleri üzülerek okudum.
    Fakat sonuç sevindirici. Hem senin geçirmiş olduğun kazada işi ucüza atlatmış olman, hemde çıkık egzosla alarmı öten araba sahiplerinin anana ettiği küfüfleri, bebeleri ürken annelerin ettikleri bedduaların sonucu aklını başına toplamışsın. Ama unutma ki yaptığın hatalar ve yanlışlarla seni büyütüp yetiştiren aileni karalamak gibi bir hakkın yok. Onlara Allahın huzurunda haksızlık ediyorsun. Belki bu yaptığın yanlışlardan sebep birçok insan seni acımış gibi görünür isede kalbinden seviniyordur. Yarın bir gün evlenecek ve o mahalleden belki bir kıza taleb olacaksın. Bu zamana kadarki davranışların sana çok eksi puanlar getirmiş olduğu için çok kapılar yüne kapanacak. Bundan sonra son bahsettiğin kelimeler doğrultusunda yaşamına devam edersen sevilen sayılan bir genç olarak toplumda yer edinirsın ve ailenin onuru konumuna gelirsin. Veya hala arkandan yağdırırlar. Tercih senin.

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    geçmiş olsun... inşallah kalıcı bir hasar olmaz ayağında...

keşke bu konu anasayfaya sabitlense de saçma konular açan üyeler konu açmadan önce bu konuyu okusa.
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Kaza için geçmiş olsun. Fikirlerindeki değişiklik için hayırlı olsun diyelim.
    Nasıl ki bir anne çocuğunun iyiliği için tokat atar, amacı dövmek değil çocuğunun başına kötü birşey gelmesin diye uyarmaktır ki buna şefkat tokatı denir. Sen de şefkat tokadı yemişsin.Allah beterinden saklasın.
    Sağlığına en kısa zamanda kavuşup motosikletini aldığın gibi olması gerektiği hale çevirip örnek bir motosiklet kullanıcısı olmanı dilerim.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)