MT Yarışma: Benzin Fiyatı ne Zaman 5 Lirayı Geçecek?
-
Reklamlar
-
Yanlış başlık dostum
benzin fiyatları 2023 te ne olacak olmalıydı
hedef 2023 durmak yok yola devam.
-
Durmak yok gemicik almaya devam ....
-
Kilitlettirmeyin konumu
Bu arada benim tahminim:
21 Aralık 2012'de benzin fiyatı 5 lirayı geçecek.
-
Ağustos en kötü ihtimalle Kasım ayını bulur.
-
Gidişat çok kötü Böyle daha fazla ne kadar gidecek görecez bakalım!
-
Kazık yağlımı olacak natürelmi?
-
yazın suriye ile durum ısınırsa, israille iran dalaşırsa görün bakın ne 5i ne 10 u
-
-
18 ağustos dan sonra olur
-
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Motosiklet Eğitmeni
Petrol sirketim oldugu için maalesef yarismaya katilamiyorum.
Yoksa isterdim ben de.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
başlığa ve içeriğe lafım yok lakin alt tarafta o küçük yazılarda şöyle bişey var
Bu yarışmayı ve yarışma koşullarını ciddiye alanlarla itinayla dalga geçilecektir.
şimdi tarih verenlerle dalga mı geçicez anlayamadım da
[B][COLOR="Red"]...::: Günahkâr Sokakların Tövbekâr Delikanlısı :::... [/COLOR][/B]
-
Bi cup kullanıcısı olarak benim açımdan sorun yok istedikleri zaman yapabilirler hala 3 tl ye çarşıya gidip gelebiliyorum :D
-
YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR!! !!!!! Artık devletimizden şöyle benzne 2 tl indirim geldi açıklaması bekliyoruz hakikaten yeter ya.... Kıbrısta bile burdan gittigi ahalde 2750 burda 4500 tl yuh diyorum baska bsey demiyorum
-
harun27 adlı üyeden alıntı
YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR!! !!!!! Artık devletimizden şöyle benzne 2 tl indirim geldi açıklaması bekliyoruz hakikaten yeter ya.... Kıbrısta bile burdan gittigi ahalde 2750 burda 4500 tl yuh diyorum baska bsey demiyorum
aaaaaa dur
daha 2023 var hedefimizde
bunlar alıştırma ılıştırma yahu hemen pesmi edeceksin
-
2007 yılından beri 150 cc motorlar kullanmaktayım, inanın son bi kaç yıldır ilk zamanlarım gibi gezemiyorum veya bi gezi planı yaparkende acaba ne kadar yakacak, kafamdan ilk geçen bu oluyor. Eskiden benzine verdiğim parayı düşünmez hatta hesaplamazdım bile. Şimdi ise tam tersi. Yani düşük cc kullanıyoruz ok anladık. Araç az yakıyorda, be kardeşim, az yaksa ne olucak BENZİN PAHALI Bu yaz sonu 5 tl yi görürüz gibime geliyor bu gazla giderse. Motorun az yakmasının da bi esprisi kalmayacak artık neredeyse.
-
2023 de motorinin litresi 20 benzinin litresi 23 tl olcak 2023 içinde çok şey saklı ;)
-
5 Kasım 2012 olarak kullanmak istiyorum tahmin hakkımı. 6 Kasım'da 6 oluyosa 5 Kasım'da da 5 olur, düz mantık hesabı
Cimbom'lu arkadaşlar alınmasınlar
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)