Yağ Tapasının Düşmesi ve Motosikletin Kayması
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun..motorunda yatak sarma falan durumu olmadığına sevinmelisin.. büyük bir kazayı ucuz atlatmışsın
-
Çok geçmiş olsun, inan okurken heyecanlandım
-
Geçmiş olsun
Şanslıymışsın ki kurtarmışsın. Normal şartlarda tankslapper durumunda ön frene dokunmak kötü bir tercih, arka teker yağlanmışken daha da kötü. Arka teker yağa bulanmış, ön teker de tankslapperdayken yapacak tek şey tankslapper bitsin diye dua etmek, ardından hafifçe ön fren kullanarak durmak olur.
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun..motorunda yatak sarma falan durumu olmadığına sevinmelisin.. büyük bir kazayı ucuz atlatmışsın
Ya motor umrumda bile değildi Koray, halledilir çünkü bir şekilde.
-
bu demek oluyor ki yağını değiştiren şahıs vidayı tam sıkmamış hemen gidip o adamı şeytmeli hımmmm yani uyarmalısın
-
-
Bir ihtimal olarak motorun ağır oluşu seni kurtarmış olarak düşünüyorum
-
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın Allah hepimizi kazadan beladan korusun...
-
tr100a adlı üyeden alıntı
bu demek oluyor ki yağını değiştiren şahıs vidayı tam sıkmamış hemen gidip o adamı şeytmeli hımmmm yani uyarmalısın
O şahıs benim. İyi sıktığımı hatırlıyorum, sadece yalama olmasın diye zorlamamıştım. Taa 3.500 km önce...
-
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Olum hep bu Hyosung'un işi bunlar. Alıcam Triumph ya da MV Agusta, kurtulacağım bunlardan. :D
Hem ben yağı o kadar güzel değiştiririm ki, sorma yani...
-
çok geçmiş olsun benzer bi olayda benim başıma gelmişti benzin komple kartere ordanda tahliye hortumuyla direk arka tekere gelmişti kırmızı ışıkta farketmiştim kokudan
-
Çok geçmiş olsun. Bu yazdıklarınızı dikkate alıp kontrol etcem her seferinde. Selamlar...
-
geçmiş olsun ççok büyük tehlike atlatmışsın...dediğin tank slapper genelde tek tekerden inerken oluyomuş...
http://www.youtube.com/watch?v=LZ1srcQMa_0
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun
Şanslıymışsın ki kurtarmışsın. Normal şartlarda tankslapper durumunda ön frene dokunmak kötü bir tercih, arka teker yağlanmışken daha da kötü. Arka teker yağa bulanmış, ön teker de tankslapperdayken yapacak tek şey tankslapper bitsin diye dua etmek, ardından hafifçe ön fren kullanarak durmak olur.
İyi de babacım biraz daha gitsem parkeden arabalara patlayacağım. Yön de veremiyorum merete... Yavaşlamak için elimde olan tek şey limon sıkar gibi bir ön fren. Ha belki ayağa kalksam yine yavaşlatırım ama o kadar fanteziye gerek yok.
-
Çok geçmiş olsun. Allahtan yatak sarmamış yoksa daha kötü sonuçlar dogurabilirdi.
-
_w_ adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun. Allahtan yatak sarmamış yoksa daha kötü sonuçlar dogurabilirdi.
Yemişim yatağını Ahmet Kardeş, ben yatağa düşmedim ya.
-
-
inzell adlı üyeden alıntı
Yemişim yatağını Ahmet Kardeş, ben yatağa düşmedim ya.
aniden motor kitlenebilirdi. ucuz atlatmışsınız.ayrıca böyle bir şeyi paylaşmak bence çok faydalı oldu diğer kullanıcılar için
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)