Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Motoruma lpg taktiriyorum

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    Merhaba forumdaslar 250 cc 22 hp su sogutmali Kymco maxi scooter'ima lpg taktirmayi düsünüyorum en kisa zamanda mersin atiker hersey dahil 450 tl fiyat verdi mersindeki bir arkadasim öncülük etti bu ise ve kendi 200 lük scooter'ina taktirdi sonuc ise beklenenden daha iyi 1 lt lpg ile 75 km.ben su an 1 lt benzin ile 30 km.yok katediyorum lpg takildiktan sonra inanilmaz bir sekilde yakit sarfiyati tasarrufu elde edicezki arkadasim su anda cok memnun kendi corsa araci ile ayni sisteme sahip ve hic bir sakincasi olmadigini gücten cekisten kesinlikle düsmedigini söyledi siz ne dersiniz ben ciddi ciddi taktirmayi düsünüyorum sonra motoru vur daga vur bayira

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

depoyu sırta takılan seyyar bişe mi yapıyolar

gökrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym gts250
    BENCEDE TAKTIRMALISIN HEMEN

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    hayırlı ugurlu olsun.
    15000 km den fazladır lpg ile kullanıyorum. ben çok memnunum. mrerak ettiğin konularda özel mesajla yardımcı olurum.

Aykut009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Alıntı mavimotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    depoyu sırta takılan seyyar bişe mi yapıyolar
    bildiğim kadaryla depoyu arka çantanın içine monte ediyorlar. Forumda bir konunun için fotoğrafları paylaşılmıştı.

oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorsun değil mi ? Allah korusun bir kaza anında full korumalı da olsan .......... söylemek bile istemiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı yamyamaha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı ugurlu olsun.
    15000 km den fazladır lpg ile kullanıyorum. ben çok memnunum. mrerak ettiğin konularda özel mesajla yardımcı olurum.
    tesekkürler tecrübelerinize kesinlikle ihtiyacim olacak

@mavimotor lpg tankini arka cantaya monte ediyorlar.

yakıt konusunda sıkıntın varsa az yakan bi makine al arkadaşım. lpgye girme bence.

dkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha r6 mavi istyor:)
    muayenede bi aksilik çıkmıyo dimi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı oguzhan6161 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorsun değil mi ? Allah korusun bir kaza anında full korumalı da olsan .......... söylemek bile istemiyorum.
    @Oguzhan kardes ölüm öylede bizi bulacak böylede baksana ölenler hep ihtiyarmi Allah c.c kötü ölüm vermesin hayirlisi olsun hakkimizda.

10SuzAsLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar-200NS
    olsı bi kaza anında allah korusun ama bişey merak edyrm demssn güçden ve performansdan dusmuyo nasıl dusmuyoki :S arabalardada aynı sistem yokmu illa dusuyo yani bu yakıt progleminide bu kadar problem etmeye gerek yok bence bide scoter için motorunu küçült fazla geliyosa fikrimi yazdm lütfen yanlış anlama kolay gelsn
    Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı mavimotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakıt konusunda sıkıntın varsa az yakan bi makine al arkadaşım. lpgye girme bence.
    güclü motorlari severim yola ciktigin zaman ezik kalmayacaksin bu yola ben gidemem demiyeceksin motor zevk isi kücük motorlardan pek haz etmem cünkü beni 250 cc den asagisi kaldirmaz boy 190 kilo 90 yakit konusuna gelirsek sende istemezmisin yari yariya tasarruf etmek istersin ona bakarsan tr'deki milyonlarca arac lpg'lerini cikarsin mantigina geliyor senin düsüncen

Motosikleti
    ruhsata işlenmediği için muayenede sökülüyor.
    ben uzun süredir kullanıyorum allah kaza bela vermesın kazada neler olacagını kimse bilemez. benzinli olupda yananlarda var. serbest ucuşa geçenlerde.
    2001 den bu yana değişik sistemler denedim ama boşu boşuna lpg yi yeniden içat etmeye çalışmışım. uzak doguda yıllarca kullanmış elin çekik gözlüsü. artık sıra bizde.
    çekişte düşme olmaz olsada fazla olmaz. araba karbüratorunde kapış devresi dedikleri bir bölüm var lpg li oldugunda lpg orada vazife yapamıyor arabalardaki güç kaybının temelinde bu var.
    motosiklet karbüratorunde ( en azından benimkinde) kapış devresi yoktur. sadece rölanti ve besleme devreleri vardır durumu kurtarıyor yani
    bir seferde 1000 km yapmışlıgımda var. sende ağız tadı ile kullan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı 10SuzAsLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olsı bi kaza anında allah korusun ama bişey merak edyrm demssn güçden ve performansdan dusmuyo nasıl dusmuyoki :S arabalardada aynı sistem yokmu illa dusuyo yani bu yakıt progleminide bu kadar problem etmeye gerek yok bence bide scoter için motorunu küçült fazla geliyosa fikrimi yazdm lütfen yanlış anlama kolay gelsn
    yakit problem degil gülü seven dikenine katlanir demisler arkadasim su an faal kullaniyor ve en ufak performans düsüklügü yasamadigini söylüyor @yamyamaha'da kullaniyor ona sorabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------

ruhsata işlenmediği için muayenede sökülüyor.
    ben uzun süredir kullanıyorum allah kaza bela vermesın kazada neler olacagını kimse bilemez. benzinli olupda yananlarda var. serbest ucuşa geçenlerde.
    2001 den bu yana değişik sistemler denedim ama boşu boşuna lpg yi yeniden içat etmeye çalışmışım. uzak doguda yıllarca kullanmış elin çekik gözlüsü. artık sıra bizde.
    çekişte düşme olmaz olsada fazla olmaz. araba karbüratorunde kapış devresi dedikleri bir bölüm var lpg li oldugunda lpg orada vazife yapamıyor arabalardaki güç kaybının temelinde bu var.
    motosiklet karbüratorunde ( en azından benimkinde) kapış devresi yoktur. sadece rölanti ve besleme devreleri vardır durumu kurtarıyor yani
    bir seferde 1000 km yapmışlıgımda var. sende ağız tadı ile kullan.
    üstat muayene olayina tavsiyen nedir

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150
    1lt lpg ile 75km mi
    Hemen taktırmalısın bence

Motosikleti
    arkadaşlar malum lpg konusu açılınca olumlu olumsuz bir çok şey yazılıyor. geçmiş bir çok sayfalarda olumlu olumsuz görüşler yazıldı, okundu tartışıldı. bu sayfanın gidişatına bakarsak gene aynı sözcükler ve cümlelerle sayfayı dolduracak gibiyiz. ben başka yazı yazmamayı düşünüyorum
    bana ulaşmak isteyenlere her zaman yardımcı olurum. bildiklerimi anlatırım. gerekirse iki kişi olarak arazide gezer tecrübe ederiz, nasaıl yapıldıgına bakar fikir yürütürüz.
    ayrıca yeni olarak geet sistemleri ile ilgilenmeye başlıyorum, bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım ve fikir alabillirim.
    muayene konusunda öle girsende fark etmezler ama her ihtimale karşı söktür git sonra geri takarsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    arkadaşlar malum lpg konusu açılınca olumlu olumsuz bir çok şey yazılıyor. geçmiş bir çok sayfalarda olumlu olumsuz görüşler yazıldı, okundu tartışıldı. bu sayfanın gidişatına bakarsak gene aynı sözcükler ve cümlelerle sayfayı dolduracak gibiyiz. ben başka yazı yazmamayı düşünüyorum
    bana ulaşmak isteyenlere her zaman yardımcı olurum. bildiklerimi anlatırım. gerekirse iki kişi olarak arazide gezer tecrübe ederiz, nasaıl yapıldıgına bakar fikir yürütürüz.
    ayrıca yeni olarak geet sistemleri ile ilgilenmeye başlıyorum, bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım ve fikir alabillirim.
    muayene konusunda öle girsende fark etmezler ama her ihtimale karşı söktür git sonra geri takarsın.
    eyvallah hoca sagolasin.

@windys arkadasin yakiti yari yariya düstü artik innovalara kafa tutariz lpg ile

oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Zodium adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Oguzhan kardes ölüm öylede bizi bulacak böylede baksana ölenler hep ihtiyarmi Allah c.c kötü ölüm vermesin hayirlisi olsun hakkimizda.
    eyvallah kardeş ama bile bile lades etmekte tuhaf olur. Dikkatli ol Allah korusun sonucu kötü olur. Hayırlı olur inşAllah

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı oguzhan6161 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah kardeş ama bile bile lades etmekte tuhaf olur. Dikkatli ol Allah korusun sonucu kötü olur. Hayırlı olur inşAllah
    insallah kardesim.

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    tek önerim, yağın çabuk deforme olacağını unutmayınız ve radyatör suyunu ara ara kontrol ediniz. hayırlı olsun
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)