jawa ceylan...
aprilia rs 125 2006 yılı tasarımı
kendi motorum
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bmw 1200 gs adv.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Ortada bayagı bir cok seslilik var sanirim tum uretilen motorlar dunyanin en iyi motoru baksaniza.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Kimilerine göre ise Kral S1000RR.. Söylenenler doğruysa çok leşi var
4 Japon 1000'likten fazla sattığı söyleniyor. Dizayn süper performansta neredeyse yeni bi sınıf yarattı. Bizdeki X borusana girmiş muhabbetini saymassak adamlar japon fiyatına BMW dağıttılar.. Alanda boş durmadı tabi pisikopata bağladı Hayabusalar ZX-10'lar yalan oldu...
Egzotik olmasada prestijli makina. Yüksek fiyatlı italyanlara 1198'e ve RSV4'e iyi bir ders verdi.
Uploaded with ImageShack.us
Önce altımdaki motorlar sonra çok param olursa BOSS HOSS derim
Yıllardır var olan bir forum düzeninde bu kadar temel konuların açılmamış olduğunu düşünmek biraz abes sanki, en iyisi güzeli de, kategorilere göre en iyiler de, sınırsız krediyle hangi motorun alınacağı soruları da mevcut zira.
Israrla öncelikle kayıt sırasında altındaki tamam'a bastığınız forum kurallarına bir göz gezdirmenizi ve konu açmadan önce aramayı denemenizi öneriyorum!
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)