Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Kaza Yaptım !

REKLAM ALANI
    i.canver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R
    Herkese iyi günler, 10 dakika önce evimin arka sokağında çakılların üstünden 20 ile giderken motor altımdan kaçtı ve motoru üstüme düşürdüm, hemeen belirtiyorum o kask takmayanlara dicek bir lafım yok gerçekten canını sokakta buluyorlar, düşer düşmez ilk yere temasım kafamı çarptım ve kask sayesinde hiç bir şey olmadı ! hemen sonra dainese montumdaki korumalar sağolsun yara bile almadım ! resimleri hemen atıyorum herkese ders olsun bakkala bile giderken lütfen ama lütfen korumalarınızı takın kaskınız kafanızda olsun ! bende düşmem düşmem bana bir şey olmaz derdim hep ama kask ve korumalar olmadan binmezdim ama öyle lafta kalmaya bakmıyor, ayağımın üstüne basamıyorum ve motorda masraf çıktı hemen resimler ;

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ImShoT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HALKBUS
    geçmiş olsun daha kötülerinin olmaması dileğiyle iyi günler
    Domino'sPizza

Motosikleti
    CBR250R
    Alıntı ImShoT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun daha kötülerinin olmaması dileğiyle iyi günler
    Teşekkürler, sağolun

Motosikleti
    mondial 150 mr vulture
    rabbim kaza bela gostermesin.gecmıs olsun

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    geçmiş olsun
    cana gelmesin mala gelmesi hiç bişey
    dedikleriniz çok doğru
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    LIFAN 200GY
    çok geçmiş olsun motorda ufkata olsa can sıkıcı hasarlar olmuş.size bişey olmaması önemli olan.korumalar konusunda tamamen haklısın.motor üzerinde dengedeyken korumalar saçma geliyor fakat bir -2 saniyelik bi kazada önemi ortada.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Çok çok geçmiş olsun kardeşim,olur böyle şeyler takma kafana.Olan motora olsun.Motor bi şekilde halledilir.Allah bidaha göstermesin

Motosikleti
    BMW R80 GS
    geçmiş olsun iyiki korumalarınız varmışta size birşey olmamış inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsınız
    herkese kazasız sürüşler
    BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH

Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    geçmiş olsun motor halledilir en azından nazarlık olsun
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

Motosikleti
    mondial 150 mc
    geçmiş olsun abi

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Geçmiş olsun. Yara almaman çok sevindirici. Krenaj masrafları biraz canını sıkacak, birkaçbin tl kadar.

Motosikleti
    Naked :)
    Çakıllı yollar çok tehlikeli. Girmeniz hata olmuş. Geçmiş olsun. Kaskın önemini de görmüş olduk.

Çok geçmiş olsun.Size birşey olmamış gerisi önemli değil.Bu parçaları 0 almaya kalkarsanız bayağı masraf olur.Sanayide yaptırma yoluna gidebilirsiniz en güzeli.

reis007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ara verdik , yaza kısmet...
    çok geçmiş olsun.korumaların önemi bir kez daha ortaya çıktı.merak ettim acaba dizlik varmıydı.yoksa o çakılda çok kötü yaralanılır dizden.bu arada motorunuz yeniymiş, gördüm içim acıdı Allah kaza beladan korusun...
    Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...

Çok geçmiş olsun kardeşim

Motosikleti
    CBR250R
    Herkese tek tek teşekkür ederim ilaç gibi geldiniz bana moralim düzeldi, gidip gidip motora bakıyorum nasıl yapıcam diye zar zor para biriktirip aldığım daha 1.700 km olan motor düşünce çok kötü oldum. Eğer kask olmasaydı gerçekten yüzüm tanınmaz halde olurdu yüz üstü düştüm çünkü ve sürüklendim azda olsa. Kaskın vizörü çizik içinde nazarlık olsun diyorum ve daha yazın hyosung gt250r alma peşindeydim iyi ki almamışım onu hiç kaldıramazdım yerden ve unutmadan 250 cc ile başlıcam 600 le başlıyacağım diyenlere inanamıyorum ben gerçekten ! koruma olarak montun bellik koruması dirsekliği , eldivenlerim ve nox marka kaskım vardı, dizliğim de vardı. full korumaydım diyebilirim

Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    Geçmiş olsun.

sessizsakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    benelli tnt25
    geçmiş olsun. koruma her zaman önemlidir.

lakin, 20 km için epey ciddi hasar görmüş. sürtünmeden dolayı aşınmalar tamam da, kırılan plastikler fazla.

plastiklerin kırılan kısımlarından anladığım kadarı ile, honda bu motorların plastik aksamlarında mümkün olduğunca geridönüşüm'e başvurmuş. zira, siyah, en kolay, ucuz ve çoğu zaman geri dönüşümden çıkan bir renktir plastikte...
    !?

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Çok geçmiş olsun Allah daha keder göstermesin bununla gelsin geçsin inşallah
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    CBR250R
    Teşekkürler , benim anlamadığım sinyal kırılmıyor, motor yerde dururken sinyal yamulmuştu kaldırdım sinyal falan sapa sağlam ! fazla bir masraf çıkmaz diye düşünüyorum sizce ne kadar çıkar ve şu anda motorun görünüşü kötüleşti kullanırken bir sıkıntı çıkmaz sanıyorum, tecrübeli abilerim bir kaç yorum da yaparsa mutlu olurum

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)